Coinbase
-
Dobro, što se stvarno događa s tom burzom?
Ovo definitivno podiže paniku kod bakica i dedeka :)
-
Ideš....fakat su u kurcu....
Kak se onda može uopće izvući lova od tamo? Samo $$$ na banku? -
I to u debelom kurcu.
Srećom pa nemam ništa gore :) -
@stjepan
Kad je panika onda im ništa ne radi. Najgore je da u uvjetima moraš pristati na to. Mislim da piše kako se obvezuju "dati sve od sebe" kako bi sve radilo. Ako daju sve od sebe a ipak ne radi, nisu krivi.Bitstamp im je napravio veliku uslugu time što ima ručnu verifikaciju. Ljudi ne želi čekati 3 tjedna da budu verificirani. (Mada su sad možda zbog toga sretni :) )
Coinbase ima kompjutersku i gotovo je za par sati, u najgorem slučaju jedan dan.
-
Coinbase je "american based"?
-
-
Koliko god to zvucalo glupo, to znaci da ce u buducnosti biti samo bolje. Ameri su poduzetni, netko ce nasnjofati priliku.
-
@stjepan Možda i ne...pitanje je koliko će federalna vlada regulirati takve mjenjačnice. Ameri imaju problem jer moraju prijaviti capital gain :)
-
A joj da...fakat....to je kod njih malo drugacije regulirano. A nis....budu kupovali u Europi il gdje god vec....bumo svercali dolare :D
-
Tko god ima Amerikance kao klijente podložan je nadzoru SEC-a. Zato ih je Bitfinex protjerao.
-
Novi problemi za Coinbase.
Uz prvu tužbu vezanu za miljanje Bcash-om, stigla je još jedna... -
Može pomoć. Čuo sam da coinbase više ne prima uplate preko Vise. Kako uplatiti nešto sitno love na mjenjačnice?
-
Za nešto stvarno sitno u kunama (kako bi zaobišao fee-eve koje uzimaju banke), preporučio bih bitcoin-mjenjačnica.hr
Bankarskog fee-a nema jer je tuzemna transakcija, dok mjenjačnica uzima postotni fee od kupljenog BitcoinaAko šalješ ipak nešto više, onda vidi dali ti je taj postotni fee manji od fiksnih bankarskih fee-ova. Ako su bankarski manji, onda šalji na coinbase direktno sa računa.
-
Ja sam prije mjesec dana uplatio na coinbase preko Vise, debitne kartice deviznog racuna, od PBZa.
Inace je Coinbase naknada 4% ali ovisi o uplati.
Recimo ja sam uplatio 30eura i naknada je bila 2 eura.
To je nesto veci postotak ali da sam isao preko SEPA naloga naknada PBZ-a bi bila 30kn tj 4 eura.Ukratko, uplata do 100 eura se isplati preko kartice a za iznose preko je isplativiji SEPA nalog.
Sto se tice bitkoin mjenjacnice ja je koristim uvijek, najlakse, najjednostavnije, naknada je oko 3,5% a bitkoin sjeda u roku 1-1,5 sat nakon potrdjene uplate.
-
Posalo jutros BTC sa GDAX-a na Binance u 6:30h, jos nisu stigli na Binance. Inace Binance trazi 2 konfirmacije.
Gledam na blockchain.info i jos uvijek "unconfirmed transaction".Sta je moguce da toliko dugo traje konfirmacija i slanje?
-
Ne koristim GDAX pa neznam njihov nacin withdraw-anja. Dali si fee birao ručno ili ga oni određuju automatski?
-
Opcenito, bez linka na konkretnu transakciju sa blockchain-a je tesko reci bilo sta.
Moze biti pre malen fee, moze biti cekanje od stran GDAX-a da nakupe sto vise transakcija kako bi ih batch-ali zajedno, moze biti da nije bilo cekanja ali da je transakcija spojena sa puno transakcija sa ektremno niskim fee-ovima pa da mineri nisu uzimali taj batch uobzir dok se nije pool ispraznio....svasta nesto... -
Hvala ti.
Sto god da je transakcija je napokon prosla. :slightly_smiling_face: :thumbs_up:ovo su bili fee
Fees 0.0000081 BTC
Fee per byte 3.6 sat/B
Fee per weight unit 1.414 sat/WU -
Mislim da znam kaj je bilo.
Pogodio si u neki spike u broju novokreiranih tranaskcija:
https://blockchain.info/charts/mempool-count
A kako je fee bio nizak, tako su mineri prvo čistili ove skuplje sve dok nisu došli do ovog tvog.
No i to je blesavo, jer, i dalje je broj transakcija bio dovoljno malen da se to sve očisti puno brže...Moguće je da Binance još uvjek nema SegWit pa da si se morao gurati u ovom 1mb dijelu bloka iako gore iznad ima tonu slobodnog mjesta....
-
Svaka cast na istrazivanju.
Nema Binance segwith jos uvijek. Neki dan bas citao na redditu postove gdje mole Binance da ga uvede.