Bitcoin Hrvatska Logo
    • Kategorije
    • Posljednje
    • Tagovi
    • Popularno
    • Korisnici
    • Grupe
    • Pretraga
    • Bitcoin Hrvatska portal
    • Registracija
    • Prijava

Stellar (XLM)

Scheduled Zakačeno Zaključano Premješteno Altcoins
    25 Objave 8 Posters 5.3k Pregleda 1 Watching
    Učitavam više objava
    • Starije prema Novom
    • Novije prema Starom
    • Most Votes
    Odgovor
    • Odgovori kao temu
    Prijavi se za objavu
    Ova tema je obrisana. Samo korisnici sa privilegijom upravljanja tema je mogu vidjeti.
    • stjepanS Odjavljen
      stjepan
      Zadnji put uređeno &1

Ako BTC opet ne podivlja, dolazi zelenilo na ALT tržištu sigurno. Najplodnije tlo za to je kad BTC ide vodoravno kao zadnjih par dana.

CryptobeginC 1 Reply Zadnji odgovor Odgovor Citat 0
      • CryptobeginC Odjavljen
        Cryptobegin @stjepan
        Zadnji put uređeno &1

@stjepan zelenilo je tu već zadnjih tjedan dana samo su svi prestaršeni da je to sve opet navlakuša :)

zadnji mjesec (gledam od 15.3-15.4.) mi je bio prvi ove godine da je mi je dio portfelja di ulažem u top 11 kriptovaluta ostvario plus :)

1 Reply Zadnji odgovor Odgovor Citat 0
        • stjepanS Odjavljen
          stjepan
          Zadnji put uređeno &1

Istina istina....neki (rijetki) moji altovi su narasli preko 50%, al sve nešto uzimam sa zadrškom....nema žurbe.
          Ako sam 2014. mogao čekati 2 godine, što je par mjeseci....

• F Odjavljen
            fat_boy_slim @MajorJS1
            Zadnji put uređeno &1

@majorjs1 je rekao u Stellar (XLM):

@fat_boy_slim ja ga takodjer imam, cini mi cak 40tak posto portofolia.. jesi hodlao tokom pada ili ? Ja sam ga na vrhu skoro kupio, koja greska, ali nadam se ciklusu altcoinova...

Nisam ga hodlao jer nisam ni bio u kritpu do unazad cca. dva mjeseca :smiling_face_with_open_mouth:
            Usao sam u njega prije 10 dana tako da sam lijepij zaradi trenutno. Jucer sam izvadio samo profit a budemo vidjeli kako ce se dalje ponasati.
            Kako izgleda trenutno nema bojazni za daljnju zaradu. Mozda se i vratim kad malo padne...ovisi kakvo ce mi biti stanje u drugim altovima.

CryptobeginC 1 Reply Zadnji odgovor Odgovor Citat 1
            • CryptobeginC Odjavljen
              Cryptobegin @fat_boy_slim
              Zadnji put uređeno &1

@fat_boy_slim je rekao u Stellar (XLM):

@majorjs1 je rekao u Stellar (XLM):

@fat_boy_slim ja ga takodjer imam, cini mi cak 40tak posto portofolia.. jesi hodlao tokom pada ili ? Ja sam ga na vrhu skoro kupio, koja greska, ali nadam se ciklusu altcoinova...

Nisam ga hodlao jer nisam ni bio u kritpu do unazad cca. dva mjeseca :smiling_face_with_open_mouth:
              Usao sam u njega prije 10 dana tako da sam lijepij zaradi trenutno. Jucer sam izvadio samo profit a budemo vidjeli kako ce se dalje ponasati.
              Kako izgleda trenutno nema bojazni za daljnju zaradu. Mozda se i vratim kad malo padne...ovisi kakvo ce mi biti stanje u drugim altovima.

Ti si dakle među ovim koji su ušli u zadnjih mjesec dana :) Čestitke!

alt text

• F Odjavljen
                fat_boy_slim
                Zadnji put uređeno &1

Da...tocnije prije dva mjeseca...sredinom veljace :)

A jedan od razloga sto nisam ulazio ranije, recimo krajem prosle godine je kolega koji radi samnom, bio je on u btc i svako jutro kad bi dosao na posao on bi pitao "ej, ej, znas li koliko je btc danas?".
                Zbog njega sam mrzio btc i kritpo opcenito jer mi je jaaako isao na zivce :face_with_tears_of_joy:
                Hvala mu na tome :smiling_face_with_open_mouth:

E onda kad je prestao to raditi ,a to je bilo krajem sijecnja, sam se zapitao zasto je prestao, bacio pogled na cijenu BTC i sve mi je bilo jasno.

Naravno, treba imati i srece pa sam usao u periodu kad su altovi bili u drugoj polovini silazne putanje (neki i blizu dna), a ne na samom pocetku spusta, pa zato manje pusim od onih koji su ulazili blizu vrha.

• stjepanS Odjavljen
                  stjepan
                  Zadnji put uređeno &1

Najbitnije, jesi pitao kolegu dal zna koliko je BTC u međuvremenu? :rolling_on_the_floor_laughing:

• F Odjavljen
                    fat_boy_slim
                    Zadnji put uređeno &1

Hahaha nisam ga pitao
                    Jos uvijek tu i tamo kaze, sam od sebe nicim ponukan, koliki je btc samo mnogo manje i stidljivije nego prosle godine.

Naravno, ne znam da sam ja u kriptu vec dva mjeseca :grinning_face_with_smiling_eyes:

• stjepanS Odjavljen
                      stjepan
                      Zadnji put uređeno &1

Steta...treba si onak iz zezancije. Iako...ako je usao dovoljno rano, i dalje se moze slobodno hvaliti.

• F Odjavljen
                        fat_boy_slim
                        Zadnji put uređeno &1

Dodirnuo 4000 sat :clapping_hands: :thumbs_up:

EDIT: Ide naprijed kao gluha svinja :smiling_face_with_open_mouth:

• 1
                        • 2
                        • 2 / 2
                        • First post
                          Last post