Stellar (XLM)
-
Ako BTC opet ne podivlja, dolazi zelenilo na ALT tržištu sigurno. Najplodnije tlo za to je kad BTC ide vodoravno kao zadnjih par dana.
-
@stjepan zelenilo je tu već zadnjih tjedan dana samo su svi prestaršeni da je to sve opet navlakuša :)
zadnji mjesec (gledam od 15.3-15.4.) mi je bio prvi ove godine da je mi je dio portfelja di ulažem u top 11 kriptovaluta ostvario plus :)
-
Istina istina....neki (rijetki) moji altovi su narasli preko 50%, al sve nešto uzimam sa zadrškom....nema žurbe.
Ako sam 2014. mogao čekati 2 godine, što je par mjeseci.... -
@majorjs1 je rekao u Stellar (XLM):
@fat_boy_slim ja ga takodjer imam, cini mi cak 40tak posto portofolia.. jesi hodlao tokom pada ili ? Ja sam ga na vrhu skoro kupio, koja greska, ali nadam se ciklusu altcoinova...
Nisam ga hodlao jer nisam ni bio u kritpu do unazad cca. dva mjeseca :smiling_face_with_open_mouth:
Usao sam u njega prije 10 dana tako da sam lijepij zaradi trenutno. Jucer sam izvadio samo profit a budemo vidjeli kako ce se dalje ponasati.
Kako izgleda trenutno nema bojazni za daljnju zaradu. Mozda se i vratim kad malo padne...ovisi kakvo ce mi biti stanje u drugim altovima. -
@fat_boy_slim je rekao u Stellar (XLM):
@majorjs1 je rekao u Stellar (XLM):
@fat_boy_slim ja ga takodjer imam, cini mi cak 40tak posto portofolia.. jesi hodlao tokom pada ili ? Ja sam ga na vrhu skoro kupio, koja greska, ali nadam se ciklusu altcoinova...
Nisam ga hodlao jer nisam ni bio u kritpu do unazad cca. dva mjeseca :smiling_face_with_open_mouth:
Usao sam u njega prije 10 dana tako da sam lijepij zaradi trenutno. Jucer sam izvadio samo profit a budemo vidjeli kako ce se dalje ponasati.
Kako izgleda trenutno nema bojazni za daljnju zaradu. Mozda se i vratim kad malo padne...ovisi kakvo ce mi biti stanje u drugim altovima.Ti si dakle među ovim koji su ušli u zadnjih mjesec dana :) Čestitke!
-
Da...tocnije prije dva mjeseca...sredinom veljace :)
A jedan od razloga sto nisam ulazio ranije, recimo krajem prosle godine je kolega koji radi samnom, bio je on u btc i svako jutro kad bi dosao na posao on bi pitao "ej, ej, znas li koliko je btc danas?".
Zbog njega sam mrzio btc i kritpo opcenito jer mi je jaaako isao na zivce :face_with_tears_of_joy:
Hvala mu na tome :smiling_face_with_open_mouth:E onda kad je prestao to raditi ,a to je bilo krajem sijecnja, sam se zapitao zasto je prestao, bacio pogled na cijenu BTC i sve mi je bilo jasno.
Naravno, treba imati i srece pa sam usao u periodu kad su altovi bili u drugoj polovini silazne putanje (neki i blizu dna), a ne na samom pocetku spusta, pa zato manje pusim od onih koji su ulazili blizu vrha.
-
Najbitnije, jesi pitao kolegu dal zna koliko je BTC u međuvremenu? :rolling_on_the_floor_laughing:
-
Hahaha nisam ga pitao
Jos uvijek tu i tamo kaze, sam od sebe nicim ponukan, koliki je btc samo mnogo manje i stidljivije nego prosle godine.Naravno, ne znam da sam ja u kriptu vec dva mjeseca :grinning_face_with_smiling_eyes:
-
Steta...treba si onak iz zezancije. Iako...ako je usao dovoljno rano, i dalje se moze slobodno hvaliti.
-
Dodirnuo 4000 sat :clapping_hands: :thumbs_up:
EDIT: Ide naprijed kao gluha svinja :smiling_face_with_open_mouth: