Small caps
-
Moze li mi netko dati par prijedloga coinova sa iznimno malim market cap-om?
-
Što podrazumijevaš pod izuzetno malim market cap ?
Ispod 100.000 000 ili $10.000 000....ili još niže? -
@total-beginners
10 i nize, nesto na cemu se moze "crtati" karta ako me razumijes -
@jollyroger uf. prati bitcointalk za to. tamo se da naći neki dobar novčić na samom početku. no na to ti ode hrpa vremena.
više od 10 000 000 vrijede sexcoin i ufo coin :(
likvidnost nula bodova. Lako kupit, teško prodat.
mislim da su isplativiji ovi ispod 100 000 000 milja.
tu ima ozbiljnijij projekata koji mogu ići 10x.
za 100x su najbolji ico-i.
-
@cryptobegin
ma zezamo se u grupi da nadjemo neki coin i napravimo pump and dump scenario ...valjda nam je dosadno previse -
@jollyroger
onda moramo napravit telegram grupu, kao i svi pošteni p&d igrači :)Sad ozbiljno, evo bacio sam oko na novčiće manje od 100 000 000 milja za koje sam čuo u nekom trenutku ali nisam stigao proučit. Vremena nikad dosta. Kladim se da među njima imaju 1-2 koja će ići 10x. Neka svako prouči 1-2 i svi imamo koristi.
204 - GVT
212 - VIB
225 - YOYOW
228 - PASCAL coin
244 - MSP
296 - AERON
369 - ZOIN
427 - Bela -
Ja sam za ako se nadje nesto
-
vidjet cu, vise smo se salili, ali ako budu zainteresirani, znam da skupa kolektivno ima para u grupi za svasta, znali smo rusiti sell wallse ko od sale na kljucnim nivoima kad smo se skupa pokrenuli.
Il jos bolje napravit coin? hahaha
Dakle gledamo, sto bi najbolje privuklo mase? Neki dan mi je pala na pamet odlicna ideja sto bi namamilo ljude, nekog sam htio sprdat ironicno, ali je cak i bilo dobro, samo sam zaboravio -
@jollyroger Ne znam koja je šansa da te burza bana. Mislim da je u pravilima navedeno da je P&D zabranjen i kažnjiv. Pitanje je kako oni to utvrđuju ili i njih treba podmazat :)
Ja se ne bi upuštao u takve stvari. Nije mi to etično.
Kao da ljudima savjetujem da kupe Ripple na ATH. Ne bi više mirno spavao. -
@cryptobegin
slazem se sto se etike tice isto se osjecam prljavo sto samo iz sale spominjem...to kad je ljudima dosadno, a zaradili, odma im svasta padne napamet.
Ma to sto je zabranjeno mos mislit, pogle 80% alt trzista lol, samo odi na McCaffeov twitter. -
@jollyroger je rekao u Small caps:
Il jos bolje napravit coin? hahaha
Imam ga ja gotovog na bazi ARK-a. Treba samo logotipove ubaciti, smisliti ime i smisliti dobru priču. I naravno smisliti koliki premine, kakav premine, koliko coinova i to....za sada je na defaultnim postavkama.
Čak sam si razmišljao da ga testno tu pokrenem za forumaše da se igramo malo.
-
@stjepan
Uh toliko dobrih prica, mozemo odma nekoliko coinova pokrenut.
evo s vrha glave sto mi jedan prijatelj ima problem a sigurno bi blockchain to mogao rijesti, znaci radi charity i sad sam mu ja rekao gle, ljudi ti danas ne vjeruju nikome, ok znam da si ti dobar, ali ja te znam, ali nitko drugi to ne zna, ljudi ne vjeruju i imaju razlog, zato prihvati to i napravi neki blockchain svrhu da ce ljudi znati da nema nista ispod stola, da je sve zapisano, javno i potpunop transparentno onda ce i oni i ti bit mirni, a i lakse ces prebacivati fondove kad budes tipa slao u Banglades za Rohinge i slicno...
Problem je sto ni ja ni on nemamo pojma kako napraviti coin. Ovo je zapravo real problem i ponuda, znam da samo sad stoji na 100k funti koje je skupio, a nije se ni nadao i sad dok on to prebaci u banglades toliko muka mora proci, a da je sve bilo bolje organizirano moglo je u par sekundi pomocu novih trendova i tehnologije, inace blockchain ledger je odlican za charity, sto ne mislite? Nemoze nitko muljati, sve se trajno zapise i javno je. -
Vi znalci, dovoljno je da napravite coin koji će se zvati Crocoin91, i ima da svi njubovi iz Hrvatske domoljubno navale na njega.
Profit zagarantiran. Ja sam za to, i ne, nemam moralnih skrupula. Darvinizam na djelu. Uostalom bolje im je da kupe Crocoin91, nego da oročuju novac po 0.3 kamate. -
To volim.
Ja samo sipam ideje za novi coin, drago mi je da nisam jedini
Evo i ovde pitanje, mozda je glupo al bmk :)
Jel moguce da se coin majna i na POW i POS a i preko mobitela (electroneum to ima, istina u BETA fazi, nisam se jos ni prijavija )? -
Da, postoje PoW / PoS kombinacije. Može se svašta kombinirati i napraviti. Da od 1. do xx bloka ide nešto, od xx do xxy nešto drugo itd.
-
Da, tako sam i mislija da ide
A, nista ajmo :) -
@katsu je rekao u Small caps:
To volim.
Jel moguce da se coin majna i na POW i POS a i preko mobitela (electroneum to ima, istina u BETA fazi, nisam se jos ni prijavija )?Uopće mi nije jasan taj koncept majnanja preko mobitela.
According to Electroneum’s CEO, Richard Ells, the app will not use a lot of power since the app does not perform real mining – only a simulation of mining.
Kako to pomaže da se osigura mreža?
-
@cryptobegin
Jeste vidjeli onaj "sweatcoin" kao nema mining nego kako hodas tako zaradjujes, pa se mislim fino fakeam gps lokaciju i prehodam sve do kine, prodam i kupim BTC lol
https://sweatco.in/
https://en.uptodown.com/android/search/fake-gps-go -
@jollyroger je rekao u Small caps:
@cryptobegin
Jeste vidjeli onaj "sweatcoin" kao nema mining nego kako hodas tako zaradjujes, pa se mislim fino fakeam gps lokaciju i prehodam sve do kine, prodam i kupim BTC lol
https://sweatco.in/
https://en.uptodown.com/android/search/fake-gps-gozašto smo sad na vi? :upside_down:
stavili su limit na broj coinova koje možeš dobit dnevno.
tako trud potreban za prevaru čine prevelikim u odnosu na potencijalnu dobit.
sviđa mi se ideja aplikacije. treba pokrenut te amere i britance :)
mi bi mogli napravit to isto, samo ubacit blockchain u naziv aplikacije i zapisivat stanje na ledger :) surađivat ćemo s chain linkom da kupi podatke i šalje na mrežu.
mislim da ovo radi s običnom bazom podataka.
-
@cryptobegin je rekao u Small caps:
@katsu je rekao u Small caps:
To volim.
Jel moguce da se coin majna i na POW i POS a i preko mobitela (electroneum to ima, istina u BETA fazi, nisam se jos ni prijavija )?Uopće mi nije jasan taj koncept majnanja preko mobitela.
According to Electroneum’s CEO, Richard Ells, the app will not use a lot of power since the app does not perform real mining – only a simulation of mining.
Kako to pomaže da se osigura mreža?
nikako, najobicnija bedastoca