NEPOTCRĐENO: Kucoin se možda zatvara, prebacite sve novčiće na Wallet!
-
Potvrdila se glasina da se Kucoin možda zatvora jer je registriran na tvrtku koja je registrirana u Kini, a Kinezi gase sve burze.
Navodno rade iz Kine, a maskiraju adrese da dolaze iz Hong Konga.
https://medium.com/@0hm/kucoin-shares-legit-investment-or-risky-sh-tcoin-e2b016fe5c44
https://www.reddit.com/r/kucoin/comments/7rdgel/does_kucoin_really_operate_from_hk/
Ponavljam, to je za sad glasina, ali ja sam mičem sva sredstva s njega dok se situacija ne razjasni.
Bolje da sam siguran nego da mi kasnije bude žao.
-
Maknuto prije par dana, nevezano uz glasine :)
-
@stjepan
Koji kralj kako je zaradio na FUD-u hahaha
Evo kako je sve krenulo
-
ne zatvara se ne znam od kud ti ta informacija nego imaju network congestion i bilo je sranje s china korea fudom ali su se izsjansili da su u hong kongu
-
Zato piše nepotvrđena glasina.
Nije bilo veze s network congestionom već s njihovom stvarnom lokacijom. Drago mi je ako sve prođe glatko, jer pad jedne od top 15 mjenjačnica bi jako loše utjecao na cijeli kripto.
Informaciju sam dobio iz pouzdanih izvora (+ izvori koji su svima dostupni) i podijelio sam je jer su se neki registirali preko mojih linkova i smatram se obveznim upozoriti ih ako se negdje dimi.
Ostali oni, ili propali, i dalje je najbolja praksa ništa ne držati na burzama (što nije nužno).
-
@cryptobegin kak nije kad su imali objavu da je moguce povuci sredstva samo putem neo. ne znam jel to sad rijeseno
-
@exxo Mislim da je problem bio samo sa ETH. No to je bio problem i kod mnogih drugih.
Ja samo povlačio Dragonchain (koji je ETH token) i prošlo bez problema.Kod njih mi se ne sviđa nepoštovanje vlastitog white papera zbog iznenadne navale. Preplašili su se vlastitog uspjeha.
Maknuli su youtube materijale itd. Kao da nikad nisu ni postojali. -
@cryptobegin wow to nism skuzio. mozda je vrijeme da se lagano maknem od tamo
-
@exxo
pa ne treba paničariti, ali im ne treba ni vjerovati. uđeš, kupiš, izađeš. -
ne pnicrim, kazem polako cu maknuti sredstva od tamo :D