Airdrops, Bounties, Giveaways, Referrals
-
@necto neee ne ne ovo su sve registracije na webove koji imaju vec neke projekte ili su mjenjacnice itd, ovdje se trebas registirrati, airdropi na twitteru izgledaju ovako:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfzuxBg5Psd8yKC6ZmObGpeQYlouYMWyny7lpO9Z14S2zLgBQ/viewform
stvarno nemam vremena ni volje te stvari postati ovdje. ako bude nesto zanimljivo i sjetim se stavljati ovdje, okej, do tad mozete samo lijepo na twitteru pogledati ak i na mom profilu. pa si slozite sami po kategorijama heheh. previse vremena oduzima sve to i ovako, ja ne stignem i ne zelim stici u masi toga sudjelovati pa uglavnom gasim nakon sto vidim da moram i ovo ili ono itd. e da sad sam se sjetio idem gore napisat, ne downloadat wallete
-
@stjepan moj prijedlog je da imamo podforum u altcoinima koji ce bit podijeljen na airdrope i giveawaye pa onda oni svaki zasebno u svojim podforumima i bountyiji odvojeno, to je dosta bitno jer se ljudima nece dat radit bountije i bit ce iznervirani ako ne mogu samo upisat par stvari i ocekivat free airdrop u novcanik nego moraju tjednima klikat na razne pizdarije. i svakako podkategorija sigurnost na internetu.
-
@exxo je rekao u Airdrops, Bounties, Giveaways, Referrals:
@stjepan mozda je ipak pametno da se to ne razveze na 100 strana ovdje, da.
i ja sam htio predloziti nesto, kod novog posta ili replaya, ako mozes i zelis, bilo bi korisno povecati ovaj box na dnu u kojem pisem jer kd napises poduzi post, malo je teze editirati i pisati dalje. samo savjet, vjeruj da postoji razlog sto nije veci ;)
Replay možeš raširiti na visinu cijelog ekrana ako stisneš na crni gumb koji se nalazi na vrhu tog polja...
-
@stjepan vidis to je zato jer smo navikli na one nerazumno ruzne i nesmislene (sto se koda tice) forume pa nam ni ne pada na pamet da moze biti ovak jednostavno hehe. hvala ti.
-
@stjepan moj prijedlog je da imamo podforum u altcoinima koji ce bit podijeljen na airdrope i giveawaye pa onda oni svaki zasebno u svojim podforumima i bountyiji odvojeno, to je dosta bitno jer se ljudima nece dat radit bountije i bit ce iznervirani ako ne mogu samo upisat par stvari i ocekivat free airdrop u novcanik nego moraju tjednima klikat na razne pizdarije. i svakako podkategorija sigurnost na internetu.
Jesam dobro shvatio, 3 podforuma: Airdrop, Giveaway, Bounty?
-
@stjepan je rekao u Airdrops, Bounties, Giveaways, Referrals:
Jesam dobro shvatio, 3 podforuma: Airdrop, Giveaway, Bounty?
ne, predlzem samo jedan glavni ulaz na sve u vezi airdropa , bountya i takvih pizdarija. kao sto smo vidjeli na forum.hr dosta ljudi je zainteresirano, ali i veliki dio nije pa da se takve stvari ne mijesaju sozbiljnim raspravama o coinovima
znaci ovak naslov kak sam ja airdropi, bountyi , referrali pa onda oni u svojim glavnim kucistima unutar toga :D
Airdropi i giveawayi
Bounties
Referrals
Sigurnost na intenetu -
Evo napravio sam podforum i prebacio ovaj topic tamo. Slobodno tu sad napravis druge teme, pa izbrisemo ovaj topic kad si gotov.
-
@stjepan ok, ne bum to veceras. mogu sad malo, ali trebam to sve napisat. pogotovo sigurnost na internetu. tu pozivam sve da mi se pridruze. ne mora sigurnost na internetu biti ovdje uopce, ali je vazan dio ove price s airdropima iako je vazan dio bilo kakve akcije s cryptom opcenito. aj idem vidit. moram kopirat onda ovo kaj sam tu napisao sve. uh.
-
Samo laganini...
-
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfzuxBg5Psd8yKC6ZmObGpeQYlouYMWyny7lpO9Z14S2zLgBQ/viewform
stvarno nemam vremena ni volje te stvari postati ovdje. ako bude nesto zanimljivo i sjetim se stavljati ovdje, okej, do tad mozete samo lijepo na twitteru pogledati ak i na mom profilu. pa si slozite sami po kategorijama heheh. previse vremena oduzima sve to i ovako, ja ne stignem i ne zelim stici u masi toga sudjelovati pa uglavnom gasim nakon sto vidim da moram i ovo ili ono itd. e da sad sam se sjetio idem gore napisat, ne downloadat walletegledam sad, nekak mi se cini da bi bilo bolje napraviti ovo odvojeno skroz od altova. i onda ko u altovima, osnovna pravila na vrh pa da unutar airdropa mozemo rdit nove teme, unutar buntya isto nove teme itd unutar referrala nove teme jer to s referralima je isto dosta zanimljivo i eto ja sam vec tu postao dosta svojih ref linkova
-
ne znam kam bi s ovim haha osim tu
-
gledam sad, nekak mi se cini da bi bilo bolje napraviti ovo odvojeno skroz od altova. i onda ko u altovima, osnovna pravila na vrh pa da unutar airdropa mozemo rdit nove teme, unutar buntya isto nove teme itd unutar referrala nove teme jer to s referralima je isto dosta zanimljivo i eto ja sam vec tu postao dosta svojih ref linkova
Realno, to sve jesu altovi. Al mogu napraviti dodatne podforume u ovom sada podforumu da ih se lakše kategorizira, pa da svaki drop / bounty / kajgod ima svoj topic. Tako će se lakše znati i koji je aktivan itd.
-
Evo, dodao sam ih, pa se sutra može to lijepo sve kategorizirati.
-
evo i mene :)
i odmah imam pitanje za ovu aelf stranicu. jucer sam to odradio stosta po twiteru i dobio nekih 40-ak bodova i danas upalim i ono nula -
https://www.viberate.com/referrals/74952dc4_a5d3c731_fc4f305e
Evo i Viberate. Toga bih se baš uhvatio malo radit i surađivat sa ekipom pa bih molio da vas što više sign up-a. Hvala!
P.S. Može Facebook, Google, i mail za registraciju. Ne morate prave podatke koristiti. -
@volverine Ako nije kasno za odgovoriti, imali su malih tehničkih problema, ali sve je ok sad.
-
Evo i mog Twittera pa slijedite, a i ja ću vas. Zajedno smo jači.
https://twitter.com/Blacktooth55
Inače sam počeo isto odnedavno sa Airdropovima i dobio sam zasad CAF tokene (40x) i Gaming Revenue (25x). To navodim ako ikad nabasate na njih da znate da ćete tokene dobiti.
Lp -
@blacktooth je rekao u Airdrops, Bounties, Giveaways, Referrals:
@volverine Ako nije kasno za odgovoriti, imali su malih tehničkih problema, ali sve je ok sad.
sad cu probat :)
@exxo znaci ovo sto ti ovdje linkas, to je provjereno od tebe i sigurni smo s tim?
-
@volverine kak to mislis? pa da, ako imam referral, onda sam i ja napravio tamo profile. linkovi su uredni, ali ih treba svejedno uvijek citati, ako to mislis. znaci vidjeti da li ono sto pise u linku koji ces kliknuti odgovara onom gore u tabu sto pise kad si vec kliknuo. doduse, tad je vec prekasno. opreza nikad dosta. uvijek.
-
@volverine kak to mislis? pa da, ako imam referral, onda sam i ja napravio tamo profile. linkovi su uredni, ali ih treba svejedno uvijek citati, ako to mislis. znaci vidjeti da li ono sto pise u linku koji ces kliknuti odgovara onom gore u tabu sto pise kad si vec kliknuo. doduse, tad je vec prekasno. opreza nikad dosta. uvijek.
ma kak da ti odgovorim...te koji ti linkas, da registriran si tamo i provjerio si da je to nesto ok, da nije neki scam