ETHLend Airdrop (ISTEKAO)
-
ja sam instalirao i odradio sto je trebalo odraditi. Kakva je praksa inace, dobije se vrijednost od par dolara ili manje?
-
Ma sve ok. Malo sam sumnjičav kad moram nešto instalirati na mobitel i slično. Poklonjenom konju se ne gleda u zube
-
@stjepan A ovisi koliko će dati. Npr. na Binance sam u jednom trenu dobio 500 TRX-a. Tad to nije vrijedilo nešto, no s vremenom se bome dobro isplatilo :)
-
Sutra u 13 h bi trebo bit airdrop
-
cool. bas me zanima kak to funkcionira
-
i jeste ga dobili? ja ne.
-
Još ne, ali vidim da već 2 dana šalju coinove onako u "setovima" od po parsto adresa. Jedan je upravo poslan.
Stanje možete provjeriti na: -
@stjepan je rekao u ETHLend Airdrop:
Još ne, ali vidim da već 2 dana šalju coinove onako u "setovima" od po parsto adresa. Jedan je upravo poslan.
Stanje možete provjeriti na:cool ;) eidoo je legitiman projekt, dobit cemo svi sigurno.
-
Pa i meni se tako cini. Explorer lijepo pokazuje aktivnost, a i broj tokena na toj adresi je poveci.
-
Napisali su i prije da će im trebati nekoliko tjedana da podjele tokene.
Ako sam dobro skužio šalju 87,366256 tokena što je cca 12-13$? -
i ja isto napravio..................
-
Da. I nije ni čudo, to je ogroman broj malih transakcija koje jako dobro pokazuju u kakvoj banani su (ili će biti) svi coini koji neće implementirati rješenja kao što je LN. Znam da ih mnogi planiraju, samo kažem, zapisivanje svake i najmanje transakcije jednostavno nije long term održivo.
-
-
Evo da javim, uplata je stigla na jedan mobitel. Na ženin još nije :)
-
stiglo i meni. cca vrijednost 15 dolara ili 87.366 LEND