Popis svih poznatih Ponzi shema u kripto svijetu i njihovih promotora
-
BCC Cash? Kao "Bitcoin Cash Cash"?
:)
Za crknut od smijeha. I onda citam ovo u zagradi i onako na brzaka moj mozak vidi: "Not that this is different from Bitcoin Cash" umjesto "note that..." -
@stjepan je rekao u Popis svih poznatih Ponzi shema u kripto svijetu i njihovih promotora:
BCC Cash? Kao "Bitcoin Cash Cash"?
:)
Za crknut od smijeha. I onda citam ovo u zagradi i onako na brzaka moj mozak vidi: "Not that this is different from Bitcoin Cash" umjesto "note that..."Ne, BCC je Bitconnect.
Užasna je ta zbrka s tickerima.
-
Ahd a negdje je BCH (ili kako već) negdje BCC....jebo ih Ver da ih jebo. On i njegovo inzistiranje na tickerima na određenim platformama.
-
@stjepan je rekao u Popis svih poznatih Ponzi shema u kripto svijetu i njihovih promotora:
Ahd a negdje je BCH (ili kako već) negdje BCC....jebo ih Ver da ih jebo. On i njegovo inzistiranje na tickerima na određenim platformama.
Brijem da su to burze krive.
On se samo žalio kad je Bitfinex imao naziv BCash (BCH) da ga promjene u Bitcoin Cash (BCH).
-
Treba napraviti coin koji će služiti za decentralizirano nazivanje drugih coinova!
Ahahahaha.
-
if bitcoin then {no scam}
if not bitcoin then {scam}
tone vays code -
@jollyroger je rekao u Popis svih poznatih Ponzi shema u kripto svijetu i njihovih promotora:
if bitcoin then {no scam}
if not bitcoin then {scam}
tone vays codemonero - so so, useful for some people i guess
ltc - shitcoin, but can pass -
Ovo morate pogledati. Valute u koje ulaže Warren Buffett
https://www.reddit.com/r/CryptoCurrency/comments/7r14rq/warren_buffett_returns_to_tell_us_about_his/
-
Vec smo te kopirali :)
-
I kaj je na kraju sa tim Bitconnect-om? Vidim da im sajt radi, no nisam upucen u trenutna zbivanja...
-
Ključ u bravu.
Site radi jer su dopustili ljudima da preuzmu svoja sredstva u BCC tokenima.
Na žalost, njihova vrijednost je otišla u smeće.ALI
Sad možeš uložiti u BitconnectX ICO. To će biti prava stvar (sarkazam).
-
Aaaaaah....zgodno. Uložio si što si uložio, mi sad zatvaramo, evo vam ovaj token koji smo stvorili pa radite s njim što znate i umijete. Nice....