Exchanges coins
-
BNB, COSS, COB, KNC, BCO
mjenjacnice kao osnova sigurnosti na kojima trgujemo. mislim da ce svakako imati buducnost, naravno, oni koji iza sebe imaju dostojne mjenjacnice
-
@exxo je rekao u Exchanges coins:
BNB, COSS, COB, KNC, BCO
mjenjacnice kao osnova sigurnosti na kojima trgujemo. mislim da ce svakako imati buducnost, naravno, oni koji iza sebe imaju dostojne mjenjacnice
Možeš malo objasniti što si htio reći. Ovakvo otvaranje topica nije baš korisno.
-
htio sam reci da je dobro ulagati ucoinove mjenjacnica u koje vjerujes, ne kuzim koji dio je nejasan?
-
U podforumu Altcoins, svaki coin držimo u zasebnom topicu sa nekim osnovnim informacijama.
-
@exxo je rekao u Exchanges coins:
htio sam reci da je dobro ulagati ucoinove mjenjacnica u koje vjerujes, ne kuzim koji dio je nejasan?
Ok, molim te da ubuduće za svaki novčić otvoriš poseban topic prema uputama.
Nema ih smisla trpat u isti koš jer nemaju istu funkcionalnost niti su u istoj fazi razvoja.
-
@stjepan e btw vidim da si razdvojio giveaways i airdrops to je jedno te isto
-
Ok, spojim to nazad onda :)
-
ideja je bila da ih usporedimo, zajedno ojenjujuci mjenjacnice i na jednom mjestu prognoziramo rat ili pad.
-
To je ok. Samo se nije dalo zaključiti iz uvodnog posta.
Sad razmišljam....možda bi erbali jedan zaseban podforum tako za te "razgovorne" teme koje se dodiruju više kategorija odjednom.
-
@stjepan Da, ali i ovdje imamo centralizirane mjenjačnice i decentralizirane. To bi moglo spadat po Strategije ulaganja. Prebacujem topic tamo.
Svakako je zanimljiv jer će većina centraliziranih mjenjačnica prigrliti nešto od decentraliziranih. Npr. Coinbase jako indirektno ulaže u ZRX.
-
exchanges zasluzuju svoj veliki podforum. ne samo da su bitne zbog sigurnosti nego ih ima toliko sad vec, a bit ce ih masa u buducnosti, nasa lova je tamo dok trejdamo i to je po mei izuzetno bitno. nevezano uz to sto im cijena coinova raste.
-
Budemo podforume radili ako se pokaže potreba. Za sada može ostati ovako u jednom topicu, pa ako se pokaže potreba naprave se zasebni topic-i za svaku, a onda ako se pokaže potreba i podforumi.
"Mladi" smo i budemo radili promjene kako će se forum razvijati. -
@stjepan
Pa imamo topic mjenjačnice i walleti.
Samo ovdje se radi o ulaganju u njihove novčiće. Sad je pitanje da li to smjestiti pod ulaganje ili mjenjačnice :) -
Ph...kaj ja znam. Ako ce fokus biti na pracenju cijena tih coinova, onda ulaganje. Ako ce fokus biti na samim mjenjacnicama...njihovim uslugama, sigurnosti i sl. onda mjenjacnice?
-
Ma neka ostane ovako za sada.
U početnom postu nema QASH-a :)
-
Fakat, QASH, ima nas koji smo "uložili" u to :)
-
Ne znam gdje da postam ovo. I pregledao sam stotine you tube tutorijala o Binace-u te sam jako dobro upoznao kako sve funkcionira . Jedna stvar me stavlja na velike muke.
A ta se stvar zove Binance Coin. Token Binancea koji ima dobar rast u zadnjih 12 mjeseci, čak i odličan. Pri trgovanju na Binaceu uobičajeni fee je 0,1 %, dok ako trgujete Binance Coinom fee je 0,05 %, što je puno manje. Duplo manje. Dakle logika nalaže trguj Binance Coinom. Međutim Binancecoinom ne možeš kupovati Bitcoin i Ethereum nego samo obratno. Ne znam razumijete li moje muke. Ima solidan izbor coinova koje možeš trejdati BNBom, ali dok ja to sve pretvorim u BTC ili obratno prođe me volja za životom. Eto to me muči...
I nešto malo sam trgovao i zaradio. Igrao sam se malo sa BTC-XRP te bio u profitu 96 XRPa, 48 pretvorio u BTC na vrijeme a 48 koje sam kupio po 13200 sad čekaju bolja vremena. Nema šanse da i prodam sa gubitkom :). NIje neka trgovina, no netko ovdje (mislim Cryptobegin) mi je dao savjet da se 1000 $ promatra kao 100 000$. -
Možda sam krivo shvatio, no mislim da se ne trguje njihovim coinm, već da se s njim plačaju fee-ovi. Znaći kupiš ga i trošiš za fee-ove. Nešto kao da ih kreditiraš unaprijed ako ti daju popust na fee.
Kažem, skroz je moguće da sam krivo shvatio. -
Molim te pogledaj ovo, jer opet mi nije jasno:
https://support.binance.com/hc/en-us/articles/115000583311 -
Jep to je to....
Kupiš ga i koristiš za fee-ove.Zato mu i raste cijena. Ima sve više i više tradera koji ga žele koristiti za plačanje fee-ova. Ideja im je (ne samo njima) genijalna. Doslovce, daju ljudima 50% popusta (u prvoj godini) ako ih kreditiraju na način da kupe taj token / coin unaprijed.