manipulacije cijena
-
od strane mjenjacnica. primjer, shnd stronghands na coinexchange. drze cijenu na nekom suludom iznosu pa ja koji imam 77miiona shnd imam kao 0.8btc. kita labudova, ne vrijedi coin nis. nisam ga kupio btcom nego dogeom jos prije pa mi svejedno jer me kostalo sicu, ali ne kuzim kak je to moguce. i tako vec tjednima to tamo stoji, orderi koje sam stavio da se to prodaje u btc stoje i dalje iako vidim da se redovno vrsi kupnja, buy ordera nema uopce, ali trading history svaki dan pokazuje akciju.
ja ne znam sto mi promice i kako je to moguce al eto. primjera je puno s tim sell wallovima.
-
shnd/btc nema likvidnosti. vas se želi iskrcat u vrijednosti 8355 btc-a, dok ukupni promet iznosi 1btc.
cijena je 1 satoshi, i čini se da bi trebala biti niža. zato nitko ne koristi btc market (osim možda botova). poštena burza bi ugasila taj trading par odavno.
doge market ti je ok, prodaj tamo ako želiš.
-
@cryptobegin je rekao u manipulacije cijena:
shnd/btc nema likvidnosti. vas se želi iskrcat u vrijednosti 8355 btc-a, dok ukupni promet iznosi 1btc.
cijena je 1 satoshi, i čini se da bi trebala biti niža. zato nitko ne koristi btc market (osim možda botova). poštena burza bi ugasila taj trading par odavno.
doge market ti je ok, prodaj tamo ako želiš.
pa kupio am ga s dogeom. o tome i pricam, stvar je u coinexchangeu. ovo ne bi ni bilo moguce da coinex to ne dozvoljava