Cardano (ADA)
-
U kratko, PoW neće biti razlog ničijeg cjenovnog pada ni rasta. PoW je u potpunosti nebitan što se cijene tiće. PoW je bitan samo i jedino za sigurnost mreže i može se postaviti pitanje: "dali je činjenica da svi moraju utrošiti 3500$ ua zvaki blok dovoljan "zalog" za sigurnost mreže (pow), ili je sigurnije natjerati ljude da ulože ono što ta mreža ima kao zalog za sigurnost (pos).
Ja sam mišljenja da je uvjek sigurnije tražiti ulog koji dolazi van sistema i kojim nitko ne može manipulirati unutar sistema te koji je trajno izgubljen ukoliko akter bude ne fer naspram ostatka mreže, nego tražiti ulog kojeg stvara sam sistem. Znaći, u "borbi" između PoW-a i PoS-a cijena je u potpunosti nebitna, već je bitna sigurnost i moje je osobno mišljenje da je PoW tu u daleko većoj prednosti jer nitko ne može stvoriti struju, nitko ne može rollbackati struju niti fake-ati struju + struja zahtjeva potrošnju drugih resursa koji dodatno osiguravaju fer igru svih igrača u procesu majnanja.
-
Kucilo kad te vec ide pogadanje cijena ADE moga si rec kad da krenemo lagano prodavat :) daj neke targetice
-
-
-
Čekam da Ada padne između 4 i 4.5 tisuća. To bi bija lip ulet prema svemu viđenom
-
Pa evo, opet BTC roni, čist je moguće da češ uskoro imati priliku.
-
https://www.hotelginebra.com.es/welcome/tag/cardano/
Last week Hotel Ginebra in Barcelona announced to the global cryptocurrency comunity that we are now accepting the Cardano ADA cryptocurrency as a form of payment. This makes Hotel Ginebra perhaps the first business in the world to do so!
-
po japanu imaju bankomate hehe ;)
-
Koji shitstorm je nastao nakon kae Weiss objavio ratings :D
Cardano dobio B-, nitko nema A.
Nije da me puno zaboli za ratings, ali investitori i ovce će gledati to :) -
Moram priznati da nisam primjetio neki poseban boost u Blockfoliu iako imam većinu dobro ocjenjenih coinova i niti jedan loše ocjenjen. Sve bi rekao da je ovo izvješće pomoglo samo određenoj skupini koja drži portfolio u malom broju coinova.
-
Kao i sve rejting agencije-daju dobre ocjene koje im najviše plate :)
-
Kakva je to rejting agencija koga Dogeu da ocjenu C a na Githubu je paučina već 2 godine. Smiješno.
-
Agencija koja da BILO KAKVU ocjenu Doge-u....ma ne...koja spomene Doge onako u šali, je agencija koja nezna apsolutno ništa o tome što priše ili namjerno piše takve gluposti.
-
Back to Cardano :)
Više od tri vure :)
https://www.youtube.com/watch?v=pcNDSSmkgkA&list=WL&index=5 -
Ima li kakvih informacija kada mi moglo zaživjeti stejkanje Cardana?
-
Možda ove godine, ali nije ziher.
Ono što je mene oduševilo je da rade na trusted hardware private key konceptu.
U videu je to na 1:51:00. -
pozz ekipa novi sam u kripto svijetu al citao sam vase postove i od proslog tjedna sam opsesivan o cardanu. odkad sam odlucio ga kupiti porastao je sa 51 cent mislim sad na preko 60. problem je sto sam dosegnuo tjedni limit pa nisam mogao kupiti bla bla.. da skratim pricu. mozda glupo i neozbiljno pitanje jer tesko je znati takve stvari ali jel imate mozda koje predikcije oce se vratiti na tako 50 centi il da uletim ovaj tjedan bez cekanja jer naravno... moze otici i gore. Hvala unaprijed!
-
@mark0824 je rekao u Cardano (ADA):
pozz ekipa novi sam u kripto svijetu al citao sam vase postove i od proslog tjedna sam opsesivan o cardanu. odkad sam odlucio ga kupiti porastao je sa 51 cent mislim sad na preko 60. problem je sto sam dosegnuo tjedni limit pa nisam mogao kupiti bla bla.. da skratim pricu. mozda glupo i neozbiljno pitanje jer tesko je znati takve stvari ali jel imate mozda koje predikcije oce se vratiti na tako 50 centi il da uletim ovaj tjedan bez cekanja jer naravno... moze otici i gore. Hvala unaprijed!
rasporedi kupovinu na više dijelova i nemaš brige. dugoročno se svi slažemo da će ada rasti.
kratkoročno je teško reći. Označio sam ti solidan entry i odličan entry.
-
@cryptobegin hahah brate mili ovo mi ni mama nebi složila. puno hvala. kad se račun podeblja sjetiti ću te se ;)
-