Crypto Trading Bots
-
https://bravenewcoin.com/news/cryptocurrency-trading-bots/
Pozdrav, evo mislio sam da malo prodiskutiramo trading botove.
Namjeravo sam probat sa nekim botom pomoc si u tredanju ali posto ste bolji poznanici svega molio bi vas savjet.
Koristite li botove?
Postotak tocnosti bota?
Najbolji bot/botovi za tredanje?
Neke druge korisne informacije..sve je dobrodoslo :) -
https://www.youtube.com/watch?v=fNMOBmwJ61A
Jedan kratak video o dva trading bota, sto vi mislite?
-
@majorjs1 Čini se da si ti najnapredniji što se tiče ove tematike na forumu :)
-
ja pratim al ne znam kaj bi pisao o botovima. osim da ih mrzim ine koristim.
-
I ja sam tu totalni tutlek. Znam da postoje, no kako i što točno rade, nemam pojma.
-
Pa po mom skromnom znanju, bot je zapravo trader, kojeg ti prilagodis po sebi kako da treda. posto je crypto trgovanje 24/7 nemoguce je stalno visiti na kompjuteru i tredati. E tu dolaze botovi. Koliko sam shvatio uneses mu koje coine da treda, stop limit, i slicno, te on stalno instanto treda medju tim coinima. Zvuci super.. Sad s druge strane posto to nije UI nije ni 100% profitabilan, kako sam shvatio nije toliko dobar jer ne prepoznaje neke odredjene situacije pa ne reagira i zbog toga nije 100% profitabilan. Ali I da je 20% ja bi bio za.
Steta da neznate o tome, mozda netko drugi ovdje zna i moze sta reci, mislim si mozda i nije toliko lose.. ? -
Da je i 1% ja bi ga odmah zavrtio!
-
Koristija sam ja botove ali za druge stvari, kako sad ucim dosta za trejdanje gledam uskoro i ubacit bota u pricu
A posao bota i sami cesto radimo sa stopp/lost limitima, sa buy if sa sell if, sa trailing stopom, sa alertima kad doden neka cijena pa onda provjerimo i kupujemo/prodajemo
U ovom video lik kaze da ovaj najbolji bot se ne isplati ako se ne vrti sa bar 10k trejdovimaLupam sada, ali vjerujem da recimo sad na BTC trzistu bi bota namistija da kupuje ako cijena dode do MA 110 cca i prodaje kad se probije ispod 100, 80 cca zadnje vrime dolazi, evo sada je bas ta situacija
-
Tako je, klucna je i brzina pa mislim da je to dobar izbor pri nekoj pomoci pri tredanju. Bacam se na posao proucavanja citanja i nadam se nekim zakljuckom oko tih botova. Slobodno napisite sta mislite ako ima netko iskustva sa time
-
dali se ti botovi moraju vrtiti na nekim serverima kako bi se osiguralo da su online 24/7 i da imaju dobru konekciju sa svijetom?
-
ono sto bi ja htio imat je botovi za etherdeltu za slucajeve kad neko zabunom stavi kupit shitcoin po obrnutoj cijeni tipa 3eth plati za 0.0000023 nekog xcoina. navodno su tamo botovi s ogromnom cijenom gasa koji to odmah rjesavaju. to je biznis, ljudi ce se uvijek zabunit i jebiga.
-
Evo da malo pridonesem temi.
https://gekko.wizb.it/docs/introduction/about_gekko.html
@stjepan Hm da bar poznam nekog tko je dobar u NodeJS.
Čitao sam da bota treba fino dotjerati.Ovo se isto čini jako korisnim.
-
:) Gle...mogu ja baciti oko na to. Samo ja uopće ne razumijem fundamente trejdanja, tako da neznam uopće kaj bi dotjeravao. Kaj valja, a kaj nevalja itd.
-
if price high then buy
else sellif balance =0 then SEPA 10 000euro
Buy high sell low bot!
lol ali moglo bi se neke jednostavne stvari namjestiti tipa
If 15m chart last candle close lower than one before 3x times in row
also if RSI < 31 then place buy orderwhen gain 5%, place sell order
eto, lovac na over sold bounceve
E moram naucit codirari ovo je rudnik zlata zapravo, pogotovo kad bi se 1min RSI koristio za male prodaje, u biti bi se mogao namjestiti da lovi zicere
-
Jbg....ja sam tu bespomoćno beskoristan. Ne kužim niš od tog trading žargona i pravila