Bitcoin cash (BCH)
-
Web stranica:
https://www.bitcoincash.org/Ukratko o projektu:
Bitcoin Cash was created as a ledger-fork of Bitcoin on August 1st 2017. Bitcoin-Cash is a response to the scaling debate in the bitcoin community over how best to add capacity to the bitcoin network.Mjenjačnice:
Sve veće mjenjačnice (Uključujući GDAX) -
Sta su Kinezi krenuli u akciju? Vidim da je jump u cijeni jeben (a ja prodo svoj prije par dana :) ). Tjesi me sto sam ga prodao za xem koji mi je donio isto lijepu zaradu.
-
Market manipulation od strane Coinbasea i BCH ekipe. Ne čitaš moj blog :) Pisao sam da će ga dodati na GDAX i da će biti pump.
Onda su prije 4 dana updejtali roadmap na Coinbaseu
koji je tvrdio da će omogućiti samo Withdrawal.
Noćas su se "iznenada" predomislili i dodali BCH s punom funkcionalnosti.
Neki su ga čak uspjeli prodati po 9000$, 8000$ i 7000$.
Kad su skužili što se događa suspendirali su trgovanje dok se situacija nije unormalila.Korisničkoj podršci će biti veselo.
Zamisli one jadnike koji su kupili po tim cijenama :( -
Pozdrav svima.
Nego jeste vidjeli koincidenciju sa nemogućnosti povlačenja ETH i LTC na Coinbaseu?
Presmiješno, koliko je očito da Roger Ver i Brian Armstrong rade koodiniranu navlakušu.Osobno od toga imam koristi kroz rast cijena AlTova, ali mi se gade ta dvojica.
-
Gdje se nalazi Coinbase? Kaj nije u Americi? Ak tak nastave, netko će završiti u bajbuku.
-
Dvije riječi: Nano Ledger :)
-
@kucilooro Mislim da su jednostavno nesposobni. Puštaju novi coin u opticaj i sustav im padne nakon 5 min. Onda suspendiraju trgovanje dok se Roger ne izreklamira na TV-u. Prozirno :)
Jutros sam slao BTC s Bitstampa na Binance. 16 min je trebalo.
-
@cryptobegin
A što reći, gle kako je to čovjek uvezao:Add it all up: The fake 8.5k price, CNBC “deal with it” tweets, the BCH pre-pump into CB announcement, the GDAX delaying for bids, the massive BCH pump for Ver’s interview (to 4.4k). CB/GDAX disabling BCH selling. This pumping power comes from selling $BTC. Fake BTC prices.
-
Pogledao sam nesto Ver-ovih videa. Zadnji od kojih je bio ovaj:
https://www.youtube.com/watch?v=N6NscwzbMvI
Jesam jedini kojem taj tip izaziva onako neku reakciju u mozgu? U smislu, da neznam što prića (mjutan), nekako mozak reagira na njegove izraze lica, kretnje....nešto...neznam na što. -
Ali znaš li da je on bio milijunaš i prije Bitcoina? To mora spomenut svaki put :) Kompleksi.
-
Nisma pogledao bas previse njegovih videa pa nemam neku ideju sto mu se mota po glavi. Samo su mi njegove ekspresije malo cudne. Pa se pitam, dal je to meni samo u glavi jer ga nevolim zbog svega sa BTC-om, ili ima tu necega....
-
Roger Ver je oličenje snake oil salesmana.
Kakva ljiga i prodavač magle. -
@silverargentum je rekao u Bitcoin cash (BCH):
Kakva ljiga i prodavač magle.Btw Roger Ver je sitni kriminalac, dobio 10 ili 12 mjeseci zatvora zbog dilanja neke eksplozivne supstance u Kaliforniji. I čovjek je očiti sociopata, to mi rekao Čovjek kojem je to struka a pogledao je nekoliko njegovih youtube uradaka/razgovora............
Ne kuži da on sa svojom količinom BTCa više ne znači puno jer u igru ulaze puno puno veći igrači od njega, Briana, Jihana i Charile Leea zajedno.......i da će ga pregaziti ko biciklo balegu........
-
@kucilooro je rekao u Bitcoin cash (BCH):
@silverargentum je rekao u Bitcoin cash (BCH):
Kakva ljiga i prodavač magle.... I čovjek je očiti sociopata, to mi rekao Čovjek kojem je to struka a pogledao je nekoliko njegovih youtube uradaka/razgovora............
To bi bio razlog zašto ja dobijem onak mentalnu reakciju na njegove ekspresije. Statička slika? No problem. Zvuk? No problem. Tekst? No problem (iako se ne slažem sa stavovima). Video i zvuk? Ewwww....onak....kao kad gledaš retardiranog čovjeka i automatski ti mozak govori: "tu nešto ne štima". Ne kaćem da je retardiran, nego da imam samo tu neku automatsku, nesvjesnu reakciju.
-
Vidi slikice na twitteru umjesto ikakvog komentara, sliče mi malo na pojedine forumaše sa forum.hr
-
Hahahahaha
-
-
@kucilooro je rekao u Bitcoin cash (BCH):
Ne kuži da on sa svojom količinom BTCa više ne znači puno jer u igru ulaze puno puno veći igrači od njega, Briana, Jihana i Charile Leea zajedno.......i da će ga pregaziti ko biciklo balegu........
Nema on više BTC-a. Navodno je prodao na 8000$.
BCH navodno ima jednog developera :) Ne razumijem kako se ljudi daju tako lako nagovoriti na sranja. Ne mislim na one koje trejdaju BCH, već one koji ga holdaju.
Čini mi se da je i vlasnik Bitfalls.com pobornik Bcasha. Vidio sam da vrijeđa Adama Backa :-/
-
Coinbase i BCH....možda bi ih ta skrivena ljubav mogla na kraju koštati ozbiljnih para.
-
Nevjerojatno kako leti ovaj BCH. :astonished_face:
Je li tko od vas usao u njega?Ja jesam prije 3 dana usao, jucer izvukao profit, jutros se probudio kad ono jos gore otisao :dizzy_face:
Neka ide gore...samo da na kraju ne bude kao u onoj izreci "Leti kokos a letis i ti, za kokos se zna a sta ces ti" :face_with_stuck-out_tongue: