Bitcoin Hrvatska Logo
    • Kategorije
    • Posljednje
    • Tagovi
    • Popularno
    • Korisnici
    • Grupe
    • Pretraga
    • Bitcoin Hrvatska portal
    • Registracija
    • Prijava

Forum.hr

Scheduled Zakačeno Zaključano Premješteno Off topic & Chat
    14 Objave 8 Posters 2.6k Pregleda 1 Watching
    Učitavam više objava
    • Starije prema Novom
    • Novije prema Starom
    • Most Votes
    Odgovor
    • Odgovori kao temu
    Prijavi se za objavu
    Ova tema je obrisana. Samo korisnici sa privilegijom upravljanja tema je mogu vidjeti.
    • MKM Odjavljen
      MK @stjepan
      Zadnji put uređeno &1

ja isto ne razumijem zasto su kucilo i ovih par banani. nisam skuzio da je ista lose napiso.
      al cinjenica jest, sto je meni jos uvjek totalno nepojmljivo da na forum.hr vlada totalna nereguliranost. modovi od k tamo vladaju ocito, bar na crypto temi.

sve sto napisem je IMHO

1 Reply Zadnji odgovor Odgovor Citat 0
      • stjepanS Odjavljen
        stjepan
        Zadnji put uređeno &1

Modovi ne poznaju temu i onda nemogu ni razaznati sto je off topic, sto je bullshitiranje itd. i onda ili ne rade nista ili kose bez ekog posebnog filtera (bar mi se tako cini)

Steta da se kucilo vise ne javlja ovdje....

• exxoE Odjavljen
          exxo
          Zadnji put uređeno &1

ja am bannan napokon. hahaha. zbog one slike downicha. lulz

▶️ https://www.binance.com/?ref=10755928 ▶️ https://www.kucoin.com/#/?r=E2hqL7

• stjepanS Odjavljen
            stjepan
            Zadnji put uređeno &1

zbog čega?

• exxoE Odjavljen
              exxo
              Zadnji put uređeno &1

zbog trollanja. to su izrazi koje oni koriste. jadni. sonimed mi salje te opomene i kao nekakve kaznene bodove, daj e presmijesni su

• CryptobeginC Odjavljen
                Cryptobegin
                Zadnji put uređeno &1

totalna cenzura tamo zavladala :)

• exxoE Odjavljen
                  exxo
                  Zadnji put uređeno &1

nek se samo cenzuriraju, trebamo sto vise pucat link na ovaj forum, svakom šprilikom

1 Reply Zadnji odgovor Odgovor Citat 1
                  • B Odjavljen
                    buslje
                    Zadnji put uređeno &1

Ne znam za administratore ali meni više paše da ovdi piše manja skupina ljudi koji su ok nego da se sve pretvori u onakvu ludaru di od pustih prepucavanja ne znaš tko pije a tko plaća. To je samo moje mišljenje

• stjepanS Odjavljen
                      stjepan
                      Zadnji put uređeno &1

Prepucavanja i različita mišljenja su super. Ali kad nema aktivnog moderiranja koje bi izbrisalo spam i forkalo topic kad dođe potreba za to, onda nastane opće sranje i ljudi dobiju banove.
                      Isto tako moderiranjem se može ugušiti i pisanje blupih komentara ala spamanje topica sa jednom te istom tvrdnjom
                      : "btc je ponzi" a da se ne iznesu bilo kakve nove informacije koje bi to potvrdile.

I treba imati na umu...pitanje je koliko su moderatori tamo uopće upozanit sa kriptom. Dali imaju i ako imaju koliko imaju znanja da prepoznaju bullshit, i dal uopce smiju reagirati na bullshit.

Npr. da meni netko ovdje dođe i samo napiše: "bitcoin je ponzi" bez ikakvih dokaza, topic bi nestao bez imalo razmišljanja. Nije baš otvoreno i demokratski, no tako je.
                      S druge strane, da napiše "ja mislim da je bitcoin ponzi zato jer xxxx" onda bih pustio temu da se razvije i da mu ljudi objasne zašto to nije istina itd.

• N Odjavljen
                        NewOrder
                        Zadnji put uređeno &1

forum.hr je po pitanju moderature odavno pristran i subjektivan.
                        Obično je na drugim temama living room moderatora, ali na temi o kriptu moderature nije ni bilo. I sada se kao netko uhvatio uvoditi reda a nema pojma što bi radio pa valjda banira po prijavama nekih...ne znam kako da ih opišem a da budem korektan.
                        Iskreno se divim vama koji ste imali strpljenja natezati se sa trolovima i laprdanjima. Kada bi imao vaše znanje da se mogu raspravljati, ja bi već odavno bio baniran ;)

• F Odjavljen
                          fat_boy_slim
                          Zadnji put uređeno &1

Evo vam jos jednog sa forum.hr pa da vas pozdravim i zazelim da BTC 9k postane support :)

Tamo nisam aktivan previse u kriptu jer sam pocetnik u tim stvarima pa pokusavam upijati znanje koliko je moguce.
                          Medjutim, tamo ima previse offtopica, glupiranja, podjebavanja tako da treba filtrirati dosta postova i skuziti tko je relevantan a tko nije za razgovor. Sva sreca imam dugogodisnje iskustvo sa forumima opcenito tako da ta filtracija ide relativno brzo.

CryptobeginC 1 Reply Zadnji odgovor Odgovor Citat 2
                          • K Odjavljen
                            Katsu
                            Zadnji put uređeno &1

Pozdrav i dobrodosao
                            Svakog dana napredujemo, a tebi nek se ostvari želja

• CryptobeginC Odjavljen
                              Cryptobegin @fat_boy_slim
                              Zadnji put uređeno &1

@fat_boy_slim je rekao u Forum.hr:

Evo vam jos jednog sa forum.hr pa da vas pozdravim i zazelim da BTC 9k postane support :)

Tamo nisam aktivan previse u kriptu jer sam pocetnik u tim stvarima pa pokusavam upijati znanje koliko je moguce.
                              Medjutim, tamo ima previse offtopica, glupiranja, podjebavanja tako da treba filtrirati dosta postova i skuziti tko je relevantan a tko nije za razgovor. Sva sreca imam dugogodisnje iskustvo sa forumima opcenito tako da ta filtracija ide relativno brzo.

Dobro došao!

• 1 / 1
                              • First post
                                Last post