BTCP (Budući BTC fork)
-
A ja upravo evo mjenjam miner da majna zcl. Nije mi bilo jasno od kuda taj pump. Sad mi je jasno....
-
ZCL je trenutno +50% od mog ulaza kad sam ovo postao. Upravo je prošao i 20% korekciju i sad očekujem da nastavi gore.
Od dobrih vijesti najavili su da će biti implementirana podrška za Ledger
Ako mislite ulazit, dobro vrijeme je dok još nisu objavili datum forka.
Naravno da je i riskantnije jer se može dogodit da fork bude odgođen ili slično.
Na Githubu nema otvoreno puno zabrinjavajućih "Issues".
-
stjepan kak stojimo po pitanju zcl. razmisljam si da opet udem danas, vjerojatno ce imat jos jedan bounce prije forka. kaj mislis?
-
Ja sam ti tu nula. Uplatio sam nesto sitno dovoljno rano, a ostalo izmajno / jos uvjek majnam, tako da ono, nisam bas netko koga bi se trebalo slusati po tom pitanju. Biti ce super ako se bitcoin smiri. Ako se ne smiri, biti ce manje super.
-
mislio sam da li pratis jer sam ja bio izasao i sad bi usaop prije forka i prodaop prije forka, chart i to.
-
trenutno istu stvar radim i s etc
-
Ne pratim. Usao sam dovoljno rano da mi nije bitno. Kak bude na kraju bude.
-
kakav jebeni pump sad, uspio sam se rijesiti svega, cuvao do zadnjeg trena.
-
Ovaj Bittrex sere i sere....
Ugasili wallet jer ima puno transakcija...
Ma molim te ljepo... -
bittrex se sve vise vise pretvara u gofno od mjenjacnice koja radi za sebe i samo za sebe.
al nemam nikakve iluzije vise da one mjenjacnice koje vec nisu krenule tim putem, budu u veoma kratkom roku.
crypto svjet postaje sve odvratniji i pokvareniji, ali tako je to sa svime u covjecanstva. -
@mk je rekao u BTCP (Budući BTC fork):
bittrex se sve vise vise pretvara u gofno od mjenjacnice koja radi za sebe i samo za sebe.
al nemam nikakve iluzije vise da one mjenjacnice koje vec nisu krenule tim putem, budu u veoma kratkom roku.
crypto svjet postaje sve odvratniji i pokvareniji, ali tako je to sa svime u covjecanstva.bome bittrex se lijepo uvalio ovaj put. izjava u zadnjim satima prije forka im nikako ne ide na ruku i može se protumačit kao pokušaj manipulacije. nakon što su natjerali ljude da masovno pošalju zcl s bittrexa, oni odluče suspendirat wallet i dodijelit btcp svima koji su ga zadržali na burzi.
tako se to ne radi.
što se tiče buduće cijene bitcoin privatea, iako mu ne vidim svrhu, ne vjerujem da će bit manje vrijedan od bitcoin golda ako se uspije ugurat na koju veću burzu.
-
Pomoć!
Što će mi se dogoditi s zcl-om ako ostane na bittrex-u?
-
Koliko se meni cini, i dalje ce se tamo moci trgovati sa zcl-om, a oni ce ti kroz neko vrijeme dati i bitcoin private, tako da si ustvari u dobroj poziciji.
-
@stjepan je rekao u BTCP (Budući BTC fork):
Koliko se meni cini, i dalje ce se tamo moci trgovati sa zcl-om, a oni ce ti kroz neko vrijeme dati i bitcoin private, tako da si ustvari u dobroj poziciji.
da, ali zcl nema neku svrhu. nema roadmap niti budućnost. moguće je da ga bittrex delista nakon nekog vremena.
najbolje ga je bilo prodat odmah nakon forka.sad ako ti je ostao, ne znam što bi rekao. možeš se nadat nekom p&d scenariju. zcl je bio nitko i ništa prije ovog forka. sad se samo vraća u stvarnost.
s druge strane, ako si dobio btcp nećeš izgubit puno i da zcl ode na 0 jer će ti to vjerojatno btcp nadoknadit.
i bitcoin gold i bitcoin diamond imali su u nekom trenutku luda p&d razdoblja kad su rasli po 3-4x, pa će tako biti i sa privateom.
kucoin je solidna burza. podržali su fork pa je vjerojatno da će podržati i trejding s njim.
hitbtc nije baš neka sreća.
-
meni je samo presmijesno sto je bittrex delisto rise a sad ipak pristaje na djelomicno podrzavanje nekog forka tj airdropa. prelose. i to ne onako kako treba nego kako njima pase. ili onima iznad njih.
-
U mojim ocima su pali na razinu svih ostali low level mjenjacnica. Ovo su odradili ekstremno loše i neprofesionalno.
Mogli su domah reći dali će i ako će podržati. Ovako sam skloniji razmišljanju da su nešto muljali i manipulirali nego da nisu.