Cardano (ADA)
-
@cryptobegin hahah brate mili ovo mi ni mama nebi složila. puno hvala. kad se račun podeblja sjetiti ću te se ;)
-
-
Da vas pitam, sta mislite je li bolje trgovati sa ETH ili s BTC kad je ADA u pitanju?
Mada se pitanje moze postaviti opcenito na nacin s cim preferirate trgovati kad su altovi u pitanju.Saljem na Binance coine pa razmsljam posalti ETH ili BTC...zato vas pitam.
-
Zavisi od burze do burze. Pogledaj dubinu buy i sell ordera. Tko je likvidniji, taj koristi. Iako, ja ovako iz glave pretpostavljam da su parovi BTC-ADA likvidniji na svim burzama, no možda sam u krivu.
-
Vjerovatno ideš kupit
Trenutno je cijena minimalno jefitnija u ETH-u, neznam odakle šalješ coine niti jel Binance ima SegWit, ukoliko ti wallet tvoj ili Binance oboje nemaju SegWit oderat ce ti jos cca 10 dolara za fee ako šalješ btcom. Šta se tice konfirmacija nezz koliko se trazi, vjerovatno je to u par minuta gore dole BTC u odnosnu na ETH
Dugorocno neman pojma sta je bolje, BTC je sada jak i iako raste altovi padaju u odnosu na njega i to ne baš malo, ovako na brzinu sta sam pogledao manje altovu padaju cjenovno u odnosu na ETH -
@stjepan je rekao u Cardano (ADA):
Zavisi od burze do burze. Pogledaj dubinu buy i sell ordera. Tko je likvidniji, taj koristi. Iako, ja ovako iz glave pretpostavljam da su parovi BTC-ADA likvidniji na svim burzama, no možda sam u krivu.
Hvala.
Upravo pogledao, buy orderi su slicni medjutim sell orderi su mnogo manji na ETH u omjeru cca. 1:4 u korist BTC. -
Sad cu ispasti "bitcoin maksimalist" ili tako nešto no to je za očekivati.
-
@fat_boy_slim je rekao u Cardano (ADA):
Da vas pitam, sta mislite je li bolje trgovati sa ETH ili s BTC kad je ADA u pitanju?
Mada se pitanje moze postaviti opcenito na nacin s cim preferirate trgovati kad su altovi u pitanju.Saljem na Binance coine pa razmsljam posalti ETH ili BTC...zato vas pitam.
Ovisi želiš li povećati količinu ETH ili BTC u portfelju.
Ako želiš povećati količinu BTC onda koristiš njega kao benchmark.
-
@katsu je rekao u Cardano (ADA):
Trenutno je cijena minimalno jefitnija u ETH-u, neznam odakle šalješ coine niti jel Binance ima SegWit, ukoliko ti wallet tvoj ili Binance oboje nemaju SegWit oderat ce ti jos cca 10 dolara za fee ako šalješ btcom. Šta se tice konfirmacija nezz koliko se trazi, vjerovatno je to u par minuta gore dole BTC u odnosnu na ETH
Dugorocno neman pojma sta je bolje, BTC je sada jak i iako raste altovi padaju u odnosu na njega i to ne baš malo, ovako na brzinu sta sam pogledao manje altovu padaju cjenovno u odnosu na ETHKad šalješ bitno je samo da šalješ sa walleta koji podržava segwit.
Ako šalješ s mjenjačnice, ukoliko to nije Bitstamp, vrlo vjerojatno nema segwit i oderat će te za njihovu naknadu za povlaćenje sredstava koja je redovito veća od naknade koju oni plate mreži (naplate ti i uslugu slanja).
Što se tiče trajanja transakcije to isto ovisi o burzi na koju šalješ, tj. o broju konfirmacija koje zahtjevaju.
Npr. ako zahtjevaju 2 konfirmacije za BTC, ali 12 za LTC tada je za očekivat da će BTC proći prije jer je 2x10=20 min a 12*2.5min= 25min u teoriji.
-
-
Napokon malo pozitive. Zadnjih par dana prekrasan rast.
-
O daaa, jako lijep rast.
Ja sam maloprije opet usao u ADU nakon sto se dobro spustila sa 3400.
Imam osjecaj kako ce jos rasti jer 30.4. lansiraju Testnet a par dana iza toga imaju roadmap update. -
Zadnjih par dana se sve zazelenilo, Bitcoin je porastao pa se smirio što je plodno tlo za Altove. Nekako je sada samo pitanje koji će potegnuti najviše.
Mislim da ADA ima potencijal i da je udnerhype-ana. -
@stjepan ili je baš onako kako treba biti. Kad sam ulagao u ADU bio sam svjestan da je najveći minus sporost projekta. To se vidi i po tome što tek sad izbacuju testnet. Daleko su još mainet i stejkanje. A još dalje da se neki ICO-i počnu razvijati na njemu.
Sve u svemu longeterm super bullish, short term treba pratiti buy the rumor sell the news uzorak.
-
Je, nisu stigli daleko. Daju si vremena. No drugi projekti rade daaaaleko veći hype (namjerno) i pumpaju cijenu, zato kažem da je "underhype"-ana. Ustvari onako kako bi trebao svaki ozbiljan projekt. Radi, izvještavaj i ne puštaj poluproizvod u divljinu.
Daleko više od cijene me zanima kako planiraju pojačati decentraliziranost. Svaki projekt za koji je odgovorna jedna organizacija i na koji ima veliki utjecaj jedan čovjek je centraliziran, htjeli mi to priznati ili ne. Nadam se da će nakon mainneta i stejkanja poraditi i na tome.
-
sad si me podjsetio da sam vidio super video na temu decentraliziranosti top 10 novčića
-
Da iskoristim sliku sa drugog posta:
Da sam morao pogoditi ovako iz glave o kolikom plusu se radi, nikad nebih rekao da je ADA među najvećim dobitnicima u top 10 (da ne kažem 17 jer mi je to nekako blesavo)
-
-
Cardano (ADA) Wants its Place on Coinbase
Cardano (ADA) has stated recently that their goal is to become the next coin to be listed on Coinbase. According to them, the announcement from Coinbase which will confirm this is about to come soon.
As of yet, the crypto exchange has not announced anything regarding the plans of introducing any new coins. Still, this will soon change, according to Cardano, which believes that Coinbase is currently targeting various markets around the globe
https://globalcoinreport.com/cardano-ada-wants-its-place-on-coinbase/
-
Ajme ako ADA dodje na Coinbase...možete li zamisliti taj rast :rocket: