twitter zabranjuje oglasavanje
-
ne znam kolko je ko uspio pohvatati, ali nakon facebookovg bana oglasavanja ico projekata, google je napravio isto i sada twitter. to se ponajvise tice airdropa i sumnjivih exit scam kombinacija koje su ponajvise vidljive u ovome.
to se odnosi na sve twitter profile koji sharaju te informacije jer na taj nacin sudjeluju u onome sto je twitter zabranio.
prvo upozorenje izgleda tako da morate unijeti mob i potvrditi da je to vas profil jer su zamijetili sumnjivu aktivnost s vaseg profila. ako nakon toga nastavite sharati ico sranja, bannaju vas. i to vrlo nasumicno ide sve skupa jer i dalje ostaje masa profila koja to nastavi raditi.
eto, samo da znate. meni je iskreno jako drago da je s airdropima na ovaj nacin gotovo. sad ce to sve biti puno jednostavnije, ali opet na rubu krsenja pravila twittera. like share comment neki tweet. ostaje mi nepoznanica kako bi ico projekt trebao sebe promovirati igdje i da li je to dobro za cijenu crypta generalno jer ce investitorima biti puno teze doci do informacija o novim, nadolazecim prijektima.
a pravi, uspjesni i perspektivni projekti ionako ne trebaju oglasavanje, trebaju twitter, ali ne na ovaj glupi nacin na koji su se airdropi do sada radili. ako zele imati airdrop, neka ga naprave na svojoj stranici i tamo stave formu. nije mi uopce jasno zasto je i ovo do sad bilo dozvoljeno.