Day trading
-
Kupuk li neko ili rudari ovaj Expanse, kakva je situacija? Kontam prevrnut miner mjesec dana dok ovaj ETH se malo stabilizuje, nije ga loše ni uzet za HODL možda
-
Jedino što se majna je nicehash :)
-
ja ne vjerujem u taj kupljeni hash, za te pare možeš kupiti opremu i majnati dok ne pregori, a tako svake godine plaćaš fee iznova i iznova
-
K tome, kad kupiš opremu, možeš ju i prodati ako ju kreneš prodavati na vrijeme.
-
@slesh
Nismo svi u New Yorku lol -
bok ljudi, pa zar se nista ne objavljuje vise, zamro portal? di su trejderi?
@JollyRoger ? Nisam dugo procitao da si sta napisao.. Sto se dogadja sa marcet capom? Moze li mi netko od vas upucenih malo pojasniti smijer kojim idemo is to se dogadja.. opet smo pali na 200njak sa market capom.. -
banana je sve pa svi izgubili ineteres. don't worry, krenut ce opet, samo kad...
-
samo kad je ok to me ne brine, mogu cekati ali me brine dali ce uopce.. nije da sam malu svoticu ulozio pa ono.. :) dali ce se vratiti to je ono
-
eh, kad bi znao odgovor na to... ja sam se pomirio da sam ispusio sve ulozeno, sto je prilicno malo u odnosu na neke druge ovdje, al tako mi je lakse, manje se zderem :-(.
moje misljenje je da dugo vremena jos nema neke velike sanse za nove ATH-e. dok god kobajaši ima sta istrest, nebu srece IMO.
problem je sto ce zbog toga sto ce to potrajat propast mnogi ALTovi koji su eksli kvaliteteni, ali zbog dugog razdoblja ne-interesa mase, otic vrit. -
valjda se vrati ovo nam je veliki kapital kriv, gdje ulete tu male ribe se ne hrane više
-
Cim zamre cijena, zamre i aktivnost all over the place. Jedini razlog zašto ljudi počnu pisati jer kad krene neka svađa :)
-
ajmo ljudi hoćel cijena ETH u AVgustu otić nazad do 1400$ :D imal kakvih info po dark webu skeniral to neko
-
To ni baba Vanga nezna. Ja sam do sada skužio jednu stvar. Nitko, al doslovce nitko nema pojma o tome kuda će i kako će cijena. Što kratkoričnija prognoza, to slabija i netočnija.
-
eto, stjepan je reko apsolutno sve. apsolutno se slazem.
-
Evo, prije par dana gledam Bitfinex, ogroman buy wall malo ispod cijene, slab sell iznad cijene, logika nalaže cijena će ići gore.
Krene malo, kad ono buy wall nestade kao munjom pogođen, a cijena se strmopizdi prema dolje.
Očito je netko navlačio cijenu do određenog nivoa kako bi prodao / zaradio.Pretpostavljam da je glavni razlog manjak regulacije, pa nema ni tog nekog shablonskog ponašanja na marketu, no ja to ne vidim kao obavezno negativnu stvar.
Volim taj "slobodno za sve" i "odgovoran si sam za sebe" pristup. -
život je kocka velika :dragon_face:
-
Na Bitfinex-u se dešava nešto vrlo zanimljivo.