Profit Trailer Bot
-
cini se jako komplicirano ali zapravo nije, gore je demo pa ako se da nekome prouciti postavke, volio bih o tome rapraviti ovdje. bot sam trejda, onako kako mu kazes. bot je, pametan je , ali i dalje je samo bot. navodno kad btc pada je najisplativiji.
ono sto ja mislim je da je placanje postavki ili botova isplativo jedino ako ga stvarno nikako ne znas sam napravit a ja ne znam.
-
Znam za Botichelli bot koji mozes naci jedino na GitHubu koji je cak oko 80% profitabilan (!) ali ja sam isto laik u tome i neznam kako ga skinuti, postaviti ili sto god treba.. platio bi za objasnjenje. Pa evo ako ima netko ko se razumije..
-
80% profitabilnost? Ja bih se najobziljnije pazio takvih izjava. Pa kad bi neki bot bio 80% profitabilan / uspješan, SVI bi ga koristili.
To mi smrdi na jednu od onih šema: "Posudite nam Bitcoin i mi vam isplatimo 30% kamata tjedno!"Zarada od botova se mjeri u jednoznamenkastim postotcima u prosjeku....i to onako ispod 5%.
Pazite se!
-
@stjepan Dobro, vjerujem da, kao sto kazem bas sam laik u tome, htio sam istrazivati prvo kako je stvarno stanje ali jako je malo informacija o tim botovima, naravno da nebi kupio na temelju necijeg hear/say