Exchanges coins
-
Dal se koristi taj coin za fee-ove isto kao i kod drugih?
-
mislim da da probao sam nac neke informacije al nisam uspio. za sad g prodaju u paketima, od 29.1. ce krenut trejdanje
-
A cuj onda je do tada to sve "kocka". Ne znaš koliko točno ima usera, pa samim time ne znaš koliko će se taj coin koristiti. Pošto ne koristim Cryptopia-u teško mogu i zamisliti koliko ima usera, ali ako trejdaš samo, vjerojatno imaš dojam o posječenosti pa se ravnaj prema tome.
Ja pretpostavljam da će kroz vrijeme narasti, pošto količina ljudi koji ulaze u crypto raste pa će rasti i kod njih a samim time će i cijena ići gore, osim ako oni nemaju neku mogučnost printanja toga bez kontrole. -
@stjepan Najbolje je pogledati market cap coina i usporediti ga s BNB ili KCS, te usporediti promet na burzama.
Npr. nedavno je KCS imao skoro isti mcap kao BNB, ali višestruko manji promet. Dakle, bio je precijenjen.
-
Se može vidjeti ukupni prmet na nekoj burzi?
-
@stjepan na coinmarketcapu
-
onda prakticki imas metriku po kojoj mozes dobiti info. super stvar.
-
@stjepan je rekao u Exchanges coins:
onda prakticki imas metriku po kojoj mozes dobiti info. super stvar.
yes :) osim ako zaiste i ne koristis coinove sto je slucaj kod mene jer trejdam njima. malo zna bit komplicirano preracunavat stalno ali dodatno kompicira stvari pa je fun hehe
-
rel novi exchange, identicna fora ko binance cak i UI samo je ovdje u igri $BIX
-
jel se tko igrao s bitmax exchange-om i $btmx ?