Cardano (ADA)
-
https://bravenewcoin.com/news/cardano-price-analysis-promising-lofty-goals/
Dobra analiza coina i cijene.
-
Sustav riznice objašnjen.
Još jedan veliki korak naprijed.
https://www.youtube.com/watch?v=Hyh3h_yX-S0&list=WL&t=19s&index=1 -
Ja sam jucer krenuo sa citanjem dokumentacije. Prvi utisak je dobar. Sve je poprilično široko objašnjeno bez nekih bajkovitih opisa.
-
@stjepan odvoji si vremena...trebat ce ti :D
Što više čitam i proučavam, to sam više uvjerenja da ću se skoro pa potpuno prikloniti ADAi.
Mislim, lik koji je napisao Haskell je u njihovom timu :) -
Nevezano uz ADA-u, ja sam malo skeptičan po pitanju svih tih "script" coinova pa ću si zato uzeti vremena da proučim što se ima za proučiti (ADA-u sam kupio tako da što god da pročitam neće imati utjecaj u smislu: "uf jebote, promašio sam priliku").
Ne mislim da scrypt coini neće raditi ili da će biti loše, već mi se sa pozicije programera čini malo kontra od smjera u kojem se razvija ostatak industrije (prvenstveno pričam o programiranju). Dugogodišnji trend je razdvajanje, sjeckanje, odmicanje, specijalizacija, dok je trend kod takvih coina: "mi želimo biti sve, i coin i mreža i programiranje i market i ovo i ono....kuvamo kavu, najbrži smo u svemu, najjeftiniji u svemu sve sve sve još!
Recimo, prva stvar koja mi je kod ADA-e zapela za oko, je: "ovo radimo u ovom layeru, a ono u drugom". Ilitiga, odvoji što se može odvojiti, pa onda nakon nekog vremena razmisli pa odvoji još više.
Takav način razmišljanja olakšava dugoročno održavanje, nadogradnju i opčenito razvoj i meni osobno je pokazatelj da onaj tko tako planira, zna što radi i razmišlja dugoročno te da ima ne samo iskustva već da se razvija u skladu sa vremenom i da nije zapeo u nekom svom davno iskopanom rovu.
Zbog toga i podržavam ekipu koja razvija BTC i LN. Mislim da je to odvojeno razvijanje i te kako dobro i daleko kvalitetnije rješenje nego: "ja sam sve i želim biti sve u jednom".
-
Velika prilika za arbitražu između Binance i Bittrexa ako imate ADU na Binance.
ADA Binance - 5300
ADA Bittrex - 4700Prodaj na Binance i kupi na Bittrexu. Bittrex ima disablean withdrawal ADAe atm pa se ne može poslati natrag na Binance i ponoviti igru.
Ja sam prodao po 5922 na Binance i kupio po 5012 na Bittrexu. 13% profita za minutu posla.
-
Bittrex trenutno ne da otvaranje accounta :/
Ja već četvrti dan čekam da mi na Coinbase legne lova da kupim ETH pa onda ADAu na Binanceu...gamad američka... -
Ma šugavi bittrex čekam već 30 dana za verifikaciju accounta i ništa. Izbacilo mi error ''name mismatch'' i poslao im na supportu tamo grešku, sve prijavio kako treba i ništa...
-
@dominik77 je rekao u Cardano (ADA):
Ma šugavi bittrex čekam već 30 dana za verifikaciju accounta i ništa. Izbacilo mi error ''name mismatch'' i poslao im na supportu tamo grešku, sve prijavio kako treba i ništa...
A da, nisu med i mlijeko.
Ja sam većinu prebacio na Binance. Zato skoro nisam imao dovoljno BTC-a na Bittrexu za arbitražu i to me naučilo da je bolje podijeliti jabuke u dvije košare :)Što se tiče "name mismatch" da li ih možda bune naša slova, š,č,ć itd.?
-
Moguće, imam ''đ'' u prezimenu. Ugl ne mogu ništa prebaciti na bittrex dok mi to ne srede. Da li ima još koja dobra mjenjačnica a da se može prebaciti btc ili neki drugi coin bez tih dodatnih verificiranja? Trenutno sam samo na bitfinexu...
-
Definitivno Binance.
Ne zahtjeva verifikaciju do 2BTC-a i ima čak više novčića od Bittrexa. Također naknade su duplo manje ako koristiš njihov BNB coin (kojem cijena skoro stalno raste pa kao i da ne trošiš dolare za naknadu :) )
-
E hvala. Upravo otvaram račun. Znači samo je bitno imati taj BNB coin i onda oni sami skidaju taj coin za svaku naknadu po potrebi?
-
E hvala. Upravo otvaram račun. Znači samo je bitno imati taj BNB coin i onda oni sami skidaju taj coin za svaku naknadu po potrebi?
Tako je. Mislim da mislim da ga moraš uzet za minimalno 0.001 BTCa tj. bar 2.
-
Gledam cijenu i ne vjerujem. Kao da gledam reprizu ARK-a.
-
Valjda bu do utorka legla lova na coinbase...dokupim još 500ak ADA i to je to za ovu godinu :)
-
@stjepan je rekao u Cardano (ADA):
Gledam cijenu i ne vjerujem. Kao da gledam reprizu ARK-a.
Kaj ti nisam rekao da manje vremena gubiš na budale na forumu a više proučavaš Cardano ( ADA )..........
Do kraja iduće godine možeš očekivati Cardano ispred ETHa, Rippla i ostalih po mcapu. imho
:8ball: -
Neki targeti za 2018 i vaša predviđanja ?
-
Nemam pojma koja će biti cijena, više me zanima tehnologija i projekt sam po sebi.
A on je ogroman.
Ne gledam na ADAu kao na trejd već kao HODL (Hold On for Dear Life). Ukratko, samo ću kupovati do daljnjega. -
Slažem se. To je dugoročan projekt i brzina razvoja im definitivno nije prednost :)
Nadam se da ih EOS i Ethereum neće ostaviti puno iza sebe.
-
Neki targeti za 2018 i vaša predviđanja ?
x5 - x8 na sadašnju cijenu........imho