Prve impresije i razmišljanja vezana uz forum
-
Konačno da nešto pročitam u nizu, a da ne scrollam preko nadje*avanja ;)
Odlično, samo naprijed!
Na mobitelu radi bez problema -
Još se privikavam, ali dojam je pozitivan. I ovdje mogu pustiti sve relevantne informacije. Jer na forum.hr-u već neko vrijeme ne stavljam sve.
-
Pozitivno :)
-
:thumbsup_tone2:
-
Odlicno, mozda promjenit naslovnu foruma da se moze odma vidit gdje je novi post...
Veselim se buducnosti svakako -
El pozitivo!
-
Odličan imam utisak da smo svi tu ulagači i da iznosimo stvarne probleme s kojima se susrećemo te neka realna ocekivanja.
Piše se o riziku ulaganja reći ću vam samo da sam kao i mnogi ulagači dobio po lampi na tzv uređenom tržištu dionica zse.
Vidim ovih dana da smo opljačkani raznim marifetlucima. -
Nu, evo i mene :angel:
pozdrav svima ;)
-
Pozdrav svima! Sviđa mi se forum i cini se da je tu ok ekipa, a mobu funkcionira odlično. Svaka čast!
-
Kada se govori o coinima, cesto se spominju pojmovi smart contracts i scalability. Bi li netko imao volje objasniti te pojmove?
Moze i slijedece godine ;)Sretna Nova svima!
-
@neworder je rekao u Prve impresije i razmišljanja vezana uz forum:
Kada se govori o coinima, cesto se spominju pojmovi smart contracts i scalability. Bi li netko imao volje objasniti te pojmove?
Moze i slijedece godine ;)Sretna Nova svima!
Scalability: https://bitcoin-hrvatska.com/forum/topic/56/skalabilnost-scalability
Smart contracts jednom drugom prilikom ako me netko ne pretekne. -
Nažalost, forum se pretvorio u poplavu airdropova, referral ICOova i sličnog.
Gledam svaki dan desetke novih tema i sve me vraća u 1999. i 2000. kada sam svjedočio .com maniji. Gotovo u vlas sve isto. Kao i onda, kada je propalo 90% IPOova, isto će biti i tu-preživjet će možda desetak platformi/valuta, sve ostalo će otići u zaborav. Iskreno, očekivao sam kvalitetniju raspravu nego na forum.hr, ali sam se prevario. Ono...dugoročnije poglede, malo dublje analize tehnologija, ali se i ovdje sve svodi na daytrading i kockanje i moljenje boga da će neki kripto biti jackpot.
Šteta, u početku je obećavalo :) -
Potpuno se slažem sa ovim što je SilverArgentum napisao.
Evo baš danas razmišljam o tome kako je forum pretrpan novim temama ali 90% vezano je uz ovo što je Silver napisao.
Šteta što se to nije razvilo više u drugom smjeru i nadam se da ipak bude nešto u budućem periodu što će ovaj brod
okrenuti možda u drugom smjeru. -
Istina, ja svaki put samo oznacim sve kao procitano.
Steta da nema jedna kategorija di iskusniji mogu savjetovati pocetnike ili slicno... -
ja sam od prvog trena kad sam vidio ovo sve ovdje veliki fan i rekao sam to i na forum.hr-u ;)
-
@silverargentum je rekao u Prve impresije i razmišljanja vezana uz forum:
Gledam svaki dan desetke novih tema i sve me vraća u 1999. i 2000. kada sam svjedočio .com maniji. Gotovo u vlas sve isto. Kao i onda, kada je propalo 90% IPOova, isto će biti i tu-preživjet će možda desetak platformi/valuta, sve ostalo će otići u zaborav. Iskreno, očekivao sam kvalitetniju raspravu nego na forum.hr, ali sam se prevario. Ono...dugoročnije poglede, malo dublje analize tehnologija, ali se i ovdje sve svodi na daytrading i kockanje i moljenje boga da će neki kripto biti jackpot.
Šteta, u početku je obećavalo :)Sa airdrop podforumom smo odmah objavili i način kako da to izbijete iz feed-a. Stavite cijeli taj podforum na ignore i problem riješen. Možete ignorati sve od topica pa do glavnih forumskih kategorija.
Što se razgovora o tehnologiji tiće, za tango je potrebno dvoje. Ja sam tu svakodnevno i čekam da netko nešto pita. Novosti su tu....LN, SegWit, Schnorr sigovi....meni izgleda kao da svi znaju sve pa ništa ni ne pitaju :)
-
@gandalf_zg je rekao u Prve impresije i razmišljanja vezana uz forum:
Potpuno se slažem sa ovim što je SilverArgentum napisao.
Evo baš danas razmišljam o tome kako je forum pretrpan novim temama ali 90% vezano je uz ovo što je Silver napisao.
Šteta što se to nije razvilo više u drugom smjeru i nadam se da ipak bude nešto u budućem periodu što će ovaj brod
okrenuti možda u drugom smjeru.Kako je Stjepan napisao trebamo se svi zajedno aktivirat i stvarat teme koje nas zanimaju a podforum koji te ne zanima staviš na ignore.
Moja teorija je da kako je bitcoin u korekciji pa nema baš puno novih ljudi koji su zainteresirani za kripto pa samim tim ima i manje ljudi na ovom forumu i kao posljedica ima manje rasprava.
Npr. u zadnja 2 tjedna registriralo se samo 5 novih ljudi.
-
@silverargentum je rekao u Prve impresije i razmišljanja vezana uz forum:
ignoriras i ne pojavljuje ti se u feedu. ja ne razumijem zasto referrali i airdropi ljude toliko smetaju. svaki ozbiljniji exchange osim bittrexa ima referrale. svi ozbiljni projekti, zaista nema nista lose u tome. kuzim da je ovdje puno sranja, botova itd, ali eto, ovdje bar za razliku od forum.hr mozes to potpuno izbjeci. s obzirom da je svuda zabranjeno, a medu tim referallima se da naci izuzetno perspektivnih projekta, a da ne pricam da dosta tih referral linkova za registraciju su zapravo airdropi i dobit ces nesto ako se registriras. siću koja možda za par mj i nije vise sica. a ti ako volis holdat to je idealno za tebe onda. regas se i zaboravis pa se iznenadis hahahah
ali ljudi su kao i s tim airdropima kad me kontaktiraju, samo kaj me ne traze da im ja sve to poklikam i napravim, nije dovoljno sto ovdje ostavim link. ne razumijem zasto vas dvojca ako vas zanima TA ne otvorite temu i krenete? kao sto sam ja napravio s airdropima. evo mogu vam ja otvorit samo recite sto tocno :dragon_face: