Binance
-
web: https://www.binance.com/
Često dođe u raspravama o altovima. Kakva su iskustva sa tom mjenjačnicom? -
Ja sam tamo skoro od početka i na prvu mi nije sjela jer nisu imali stop-loss funkcije nit su me impresionirali guijem.
S vremenom su se popravljali, porasla je likvidnost a naknade su im upola manje od Bittrexa. BNB coin sam nakupovao kad je vrijedio 2$ i od tad mu vrijednost samo raste. Samim tim uopće ne plaćam naknade ako gledaš u dolaru.
Napisao sam i vodič za početnike jer Bittrex ih trenutno ne prima.
http://www.cryptobegin.com/binance/
Još jedan plus im je što im je support aktivan na redditu, telegramu i slacku.
Kako si danas vidio, često se otvori i mogućnost za arbitražu između Bittrexa i Binance.
Sve u svemu, preporučujem otvorit acc .
-
I budem. Pa cisto malo razbacati jos neku sicu iz btc-a naokolo. Mozda prebacim sta i sa Bittrex-a pa ako negdje i prdne, nece otici sve odjednom u dim.
-
Vidim na Binance se ne može podići keš tako i kod Coinbase, gdax ...Na binancu sam se sa tim Google autentifikatorom natezao 2 h i nisam uspio taj cirkus riješiti ...sve u svemu gledaš keš ali ga nemas
-
Binance kao i vecina altcoin burzi su upravo to...altcoin burze. Za cashout šalješ BTC / ETH / LTC na burze gdje ih možeš pretvoriti u $ ili Eur. Oduvjek je tako i tako ce i ostati jer se njima ne isplati zajebavati sa međunarodnim zakonima koji reguliraju fiat valute.
Što se 2fa tiće, ja sam se tamo registrirao jučer i prošlo je sve unutar 60 sec. najnormalnije. Moraš samo puno puta potvrditi 2fa kod (3 puta ako se dobro sječam) i naravno zapisati onaj secret key pod ooooobavezno. -
Od ranog jutra problemi s Binanceom-bar što se ADA tiče...prvo im je trebalo nekih dva sata da odblokiraju withdraw ADA, a sada mi već pola sata traje prebacivanje na wallet...ni izbliza tak nije bilo prvi put...
-
Na Bittrexu ti problemi traju već 2 dana. :(
-
Probati ću to onda kako kažeš više puta taj 2 fa
-
Četiri sata je trajalo prebacivanje s Binance na ADA wallet :/
-
Nalet na altove je strašan. Trpe alt burze, trpe coini koji nisu očekivali ovolko prometa, ispadaju bugovi tamo gdje ih nitko nije očekivao u dogledno vrijeme itd. A godina je tek počela :D
-
Zaključao mi se račun na Binancu slučajno.
Sad ljudi proživljavam tlačenje.
Tražili su osobnu ili putovnica slika prednje i zadnje strane, onda selfie sa osobnim i na papiru napisano otkljucajte mi račun potpis datum poslao im i vozačku prednja zadnja strana.
Za sad nemam nikakvog odgovora zato pazite da vam se slučajno ne dogodi slično.
Račun je zaključan ishod neizvjestan vrijeme prolazi coini zarobljeni posao trpi. -
Koma :/ Zbog čega ti se točno račun zaključao?
-
Zaključao mi se račun na Binancu slučajno.
Sad ljudi proživljavam tlačenje.
Tražili su osobnu ili putovnica slika prednje i zadnje strane, onda selfie sa osobnim i na papiru napisano otkljucajte mi račun potpis datum poslao im i vozačku prednja zadnja strana.
Za sad nemam nikakvog odgovora zato pazite da vam se slučajno ne dogodi slično.
Račun je zaključan ishod neizvjestan vrijeme prolazi coini zarobljeni posao trpi.Istu stvar sam prolazio na Bittrexu kad sam izgubio pristup Google Auth-u jer nisam napravio backup secret key-a. Jbg. greske se placaju.
-
@magnat Nemoj se živcirat. Budu to sredili. Nije im u interesu da si nezadovoljan Jedino će možda potrajat.
Ako vidiš da kilave, odi u njihov telegram kanal ili na reddit pa priupitaj. No prvo im daj par dana.
-
Imam upisan taj sigurnosni ključ ako traže.
A dogodilo se u brzini
U email koji sam dobio oko tog 2 da
Google Auth Disable Success
Hello:
Your Binance's Google Auth has been disabled.The withdrawal function is not available in 24h. If this activity is not your own operation, please disable your account and contact us immediately. https://support.binance.com/hc/en-us/
Slučajno dok sam vrtio email dodirnuo link
disable your account i cirkus iz ničega.
Sad pokušao na Bitstamp reg.ispunio sve i čeka se ne možeš raditi ništa.
Čitam sad objavu binancaBinance će privremeno onemogućiti registraciju novih korisnika
Prije 7 sati
Zbog neodoljivog porasta popularnosti, Binance će morati privremeno onemogućiti nove korisničke registracije kako bi omogućio nadogradnju infrastrukture. Ispričavamo se zbog mogućih neugodnosti.
Hvala na podršci!
Binance Team
2018/01/05
Znači i tamo će se cekati reganje
-
Da vas obavjestim da coinbasa kada rijesis sepu isplati keš.
Dugo zavlače ali isplate lovu.
Pisao sam vam gore o problemima ali ipak sjedne keš -
@magnat Taj sigurnosni ključ ne daješ nikad nikome. Njima to ne treba.
To je slično lozinci. Administratoru nikad ne treba tvoja lozinka.
Bitstamp se čeka preko 2 tjedna ukoliko nisu zaposlili nove ljude.
http://www.cryptobegin.com/alternative-za-kupnju-altcoina/
Ovdje pogledaj koje su ti alternative za kupnju altova ako ti se žuri :)
-
Ok hvala ti na uputama..
-
-
Predugo ovo traje...da nisu hakirani? Pisu na Twitteru da je hak