Kucoin
-
Nedavno sam se registrirao na Kucoin i prije 27 sati pokušao deponirati nešto ethereuma. Međutim, transakcija još nije potvrđena.
Na izvornoj mjenjačnici odakle sam withdrawao ethereum transakcija je pending i još nije potvrđena. Klikom na transaction hash otvori se stanica https://www.etherchain.org na kojoj je navedeno: Sorry, but we have not seen this transaction up to now :(
Ne znam da li je problem u mojoj greški, ethereumu ili kucoinu koji već cijeli dan visi s porukom KuCoin is upgrading now. about 30 minutes.
Bilo kakav savjet je dobrodošao. Hvala!
-
Problem je kod izvorne mjenjacnice, cim je "pending". Znaci da oni jos nisu obradili transakciju. Mozda moras transakciju potvrditi mailom ili tako nesto?
-
u pravu si, danas se na mjenjačnici (HitBTC) pojavilo upozorenje da imaju problema s transferom ETHa, ali da će brzo riješiti problem
U svakom slučaju, hvala!
-
Kakav je KuCoin inace, ovo sto sam vidio izgleda jako cisto i interface od tradingview-a je mozda najbolji sto sam ja vidio od svih, a i izbor coinova je odlican, kao da su spojili najbolje stvari od svih ostalih burzi, no kljucno pitanje je, kakav je volumen?
Moze li mi netko tko tamo trguje ispricati kakva su iskustva, koliko je debel order book, bar na velika 3 coina eth ltc i btc?
Trazim alternativu GDAX-u, ako je uopce i mogu naci... -
Svakako bih preporucio KUCOIN svima, ali ponajvise onima koji jos nemaju account na Bittrex-u ili Binance-u. Nakon mjesec dana zadovoljstva na kucoin-u, mogu reci samo lijepe stvari o njima, a najinovativnija i najbolja stvar je njihov referral program -https://news.kucoin.com/en/kucoin-will-launch-invitation-bonus-plan-on-1st-october/
TL;DR - Kucoin vam vraća 90% naplaćenih trading fee-ova. 40% ako uspješno pozovete nekog sa svojim invitation linkom i 50% ako holdate KCS ( kucion shares- njihove tokene )
Ovi bonusi se dobivaju u raznim coinovima, ja sam naprimjer dobio vec NEO, ADA,XTR,LTC,BTG i ELF i obzirom na to da sam ih hodl-ao. Sada je vrijednost tih tokena/coinova oko 15 puta veca od trading fee-eva koje sam platio.
Ovako izgleda moj invitation link; https://www.kucoin.com/#/?r=1sJdt ,a vi svoj mozete pronaci na stranici pod EXPLORE-> Invitation Bonus
Siguran sam da ce vam se svidjet.
Sretno s investiranjem ;) -
Nice
Koliko u ovo tmurno doba traje registracija? -
Registracija je instantna i nitko me nije pitao za verifikaciju :detective_tone2:
Doduše, radio sam sam account prije kojih tjedan dana.
-
@jollyroger Mogu ti reći da je volumen trenutno najveća mana, uz nepostojanje stop-loss opcije. Kako se novi ne mogu registrirat na Binance (ili mogu preko one fore sa promijenjenim linkom?), Bittrex ili Cryptopiju očekujem da će se volumen popravit.
-
Da napomenem i da stranica zna jako štucat. Očito i njih muči promet :-/ Strašno.
-
-
-
Ne, ovako funkcionira stvar. Ako ti pozoves nekoga, i da on uđe u kucoin preko tvoj referra linka, onda ti od njegovih trade fee-ova dobijes 20%, a sad ako on nekoga uspjesno pozove da i taj trade-a, onda ti od ovog covjeka dobijes jos 12%. I sad kad bi taj covjek nekog uspjesno pozvao da trade-a ti bi od tog zadnjeg u lancu dobio 8%, dok taj koji ga je pozvao 20% i tako u krug :) . Je li kuzis sad? Osim toga imas gore naved link sa ilustracijom u mom post-u.
-
@buslje Jesi stavio taj format jer ti je code GAY hahahahahah? :D :P
-
Nemam pojma što sam stavija. Nisam ništa ni minja. Ma stavit ću i da sam gay ako im to triba samo da lova kapa :smiley:
-
@crysp znači plakanjeeeee bahahahah :D :) :D