Kriptovaluta sa najvecim potencijalom
-
Pozdrav svima koji zele da zarade od kuce. Reci cu vam sad malo o projektu u kojemu sam vec skoro godinu dana. Ako se pridruzite i nastavite s menom i budete u ovom projektu, jednoga dana Vam je osigurana financijska sloboda sa kojom ne morate niti raditi posao. Ako ste propustili sansu sa bitcoinom, sa ovim ne smijete sigurno. Ima veliki potencijal te biti u rangu sa bitcoinom.
Radi se naravno o kriptovaluti kao i bitcoin, ethereum i tako dalje. Cilj ovoga projekta je privuci oglasivace i osobe koje promoviraju neku djelatnost, aktivnost, usluge i tako dalje da objavljuju svoj sadrzaj kroz ovaj projekt. Projekt je napravljen zbog toga jer ogromne svote novca se gube zbog AdBlock-era koji kao sto svi znamo blokira oglase, te takvi ne mogu da dodu do osoba za koje je oglas namjenjen. Da bi se problem AdBlocker-a uklonio, projekt pruza svima da objavljuju svoje oglase BEASPLATNO unutar toga projekta. To ima dvije prednosti. Prva je to da sta god da objavite, to vide osobe iz cijeloga svijeta koje su u tome projektu i mogu da Vam se jave ili bilo sto vezano uz Vasu objavu i time dobivate besplantu "publiku" koja prati Vasu djelatnost i time vucete sve veci broj pogleda. Druga prednost je da kad objavite oglas, dobivate kriptonovcic ovoga projekta slicno kao i bitcoin.
Ovaj novcic je poseban po tome sto ima pricu iza sebe. Ostali novcici su samo novcici, nista nemaju da ih podupire osim prodaja i kupnja istoga. Dok s druge strane ovaj novcic ima iza sebe puno odlika koje u u svakom slucaju dovode do stabilnosti i rastu cijene.
Neke od tih odlika su:
- buyback - kupnja novcica od strane admina radi stabilnosti cijene
- exchange - ovaj projekt ima vlastitu mjenjacnicu od koje dobivate dodatni bonus zarade ako mjenjate valute na istoj
- platni procesor - projekat ima vlastiti platni procesor koji sluzi za uplate ako zelite kupiti Golden clanstvo ili uplate za kupnju novcica
- masternods - racunala koja vam omogucuju svakodnevnu dodatnu zaradu ako na njih uplatite odredenu kolicinu novcica
- tokeni - tokene mozete da zamjenite u mjenjacnicama za postojece kriptovalute ili jednostavno ih sakupljate i cekate dok cijena naraste te ih prodate i zaradite novce
- zajednice - to su grupe slicne onima na Facebooku koje sluze da se clanovi pridruze i komentiraju, prate i lajkalu postove koje zajednice vuce sa originalnih stranica tipa PlayStation, Apple i tak odalje
- tokenizirane zajednice - slicno kao masternods, ovo sluzi takoder za povecanje cijene novcica i radi na slicnom principu uplate novcica te drzanje istoga zbog promocije zajednica i dizanje cijne tokena i na kraju vlastite kriptovalute ovoga projekta
Ulazak u ovaj projekt je BESPLATAN i mozete da zaradite vece kolicine novca potpuno besplatno. Besplatnim clanstvom mozete da sakupljate tokene koje mozete uzeti njih 100 svakih 24 sata. Te tokene mozete da zamijenite na mjenjacnici za bitcoin, ethereum i ostale kripto valute. Mozete ih cuvati i cekati da cijena poraste te ih prodati i isplatiti novce sebi na racun. Mozete ih prodati drugim clanovima i oni ih mogu prodati Vama uz dogovor po koji cijeni. Tokeni su vezani uz zajednice. Zajednice su kao grupe na Facebook-u i predstavljaju stranice poduzeca, aktivnosti, zabave ili bilo cega na internetu. Na primjer, zajednica od PlayStation stranice. Posto je PlayStation poznati diljem svijeta, njegova zajednica ima puno sljedbenika. Sljedbenici prate sve objave PlayStation stranice u svojoj zajednici. Cim vise ljudi komentira, lajka i sljedi PlayStation, time se cijana tokena te zajednice povecava i dobiva na vrijednosti. Po danu uzmete 100 tokena, to je oko 3 000 tokena na mjesec sto je potencijalnih 3 000 dolara na mjesec ili vise, zavisi od aktivnosti zajednice. Tokeni su jedan veliki potencijal ovoga projetka. Ima jos puno toga, al necu za sad o tome pisati jer objava bude velika.
Kao besplatan clan mozete uzimati tokene svakih 24 sata, dobite besplatan privatni blog di objavljujete sta god zelite i time zaradujete novcice. Projekt ima svoj forum i chat te ste dobrodosli da pitate sve sto vas zanima.
Ako se odlucite da uzmete Gold clanstvo, dobit cete sljedece pogodnosti:
- privatni dio foruma gdje samo Golden clanovi imaju pristup te razgovaraju sa adminima projekta o nadolazecim updejtima i slicno
- svaki dan dobivate odredeni iznos novcica i samo cekate da cijena poraste da isplatite novce
- dobivate besplatne referrale kojevam sistem automatski daje kad se registriraju novi clanovi, tako da ne morate traziti referrale po internetu
- imate mogucnost reklamiranja ispod svojih komentara na forumu, tako zvani "potpis" koji vide svi clanovi foruma
- prvi dobijete na email novosti prije svih i jos mnogo pogodnosti koje Vas cekaju ukoliko se odlucite uzeti Gold clanstvo. Placa se 30 dolara svaka tri mjeseca ili 100 dolara svake godine, na Vama je izbor.
Takoder postoji mogucnost uplate, te kupnja zajednica koje sam malo prije spomenul stoogromno povecava zaradu. Sve izgleda tesko za shvatiti, al zapravo je vrlo jednostavno.
Tko je zainteresirani neka se registrira preko mojega referral linka ispod. Nakon registriranja, ja cu Vam se javiti u roku jednoga dana da Vam pomognem oko svega i odgovorim na Vasa pitanja.
Kliknite OVDJE za registraciju. Hvala! Vidmo se u projektu.
-
aha, da.
gdje mogu poslati tih 30 dolara. de reci brzo, zelim odma sad to. zelim biti b o g a t. -
@mk je rekao u Kriptovaluta sa najvecim potencijalom:
aha, da.
gdje mogu poslati tih 30 dolara. de reci brzo, zelim odma sad to. zelim biti b o g a t.Ako nemas kaj pametnije reci, rade suti i ne govori gluposti ako nisi upucen u projekt.
-
aha ja govorim gluposti.
i ime magicnog novcica jest...
jer ja jesam preletio tvoj prvi post, ali ime bome nigdje nasao nijesam. al mozda sam corav. to dode sa godinama. -
@mk je rekao u Kriptovaluta sa najvecim potencijalom:
aha ja govorim gluposti.
i ime magicnog novcica jest...
jer ja jesam preletio tvoj prvi post, ali ime bome nigdje nasao nijesam. al mozda sam corav. to dode sa godinama.Nisam pisal ime novcica upravo zato jer dok clanovi foruma procitaju ime, vjerovatno peju googlat o cemu se radi i kad najdeju stranicu, ragistrirali se budu ako se zainteresiraju. Moj referral link je na dnu tak da se onda neju registrirali kad budu vec prije otvorili stanicu. Zato sam imena izbjegaval da ljudi procitaju do kraja i onda se registiraju preko mojega linka. Inace nema smisla ako objavim i ne dobim referrale.
-
bum dobil il ne dobil nema od tog ništa, neko smao neobux preinačio, čitav dan tui moožeš mlatarat i ako ne nafataš referale po godine možeš klikat da dobiješ 20 dolara, pa bolje ti zavrtit kakv rulet na online pokeru jednom dobiješ il ne dobiješ
-
@Crypto-Boss Ovo devinitivno nije forum za takve stvari. Čista navlakuša. Evo moj link, uplatite bla. To tak tu nebu išlo.
Link sam maknuo a post ću ostaviti čisto da i ostali koji misle na ovaj način ovdje raditi vide da to nebude prolazilo.
Ako imate info o nekom novčiću napišite to kao što smo pisali o svim ostalim alt-ovima. Ako želite referal spiku, napišite to kao što se pišu svi ostali referal postovi. Nemojte prodavati muda pod bubrege. Il su muda, il su bubrezi. I jedno i drugo su dobri, samo budite iskreni.
-
I na kraju krajeva, postoje jasna pravila kako se otvaraju teme za novčiće kojih se ti nisi držao a koja su na vrhu ovog podforuma. Slobodno prepravi post, napiši potrebne informacije i ne koristi referal linkove i nema problema. Referal link možeš postati u podforumu referals.
-
Among the multitude of cryptocurrencies available, Ethereum (ETH) is often regarded as having the greatest potential for future growth and innovation.