Općenito o altovima
-
Slažem se, ima ih hrpa koji uopće nisu potrebni. Ljudi ulažu u njih jer ih smatraju nekom vrstom dionice što je poprilično krivo. Još je veća hrpa projekata koji se mogu riješit običnom bazom podataka i blockchain je tu ubačen samo radi imena i tokenizacije.
Pogledaj malo bitcointalk forum. Što god smisliš, nađe se ekipe koja će se za to zaljepit. Forkaš npr. Litecoin i staviš mali premine (ili ga skroz izostaviš) i ekipa se skroz nabrije.
Laka zarada sve privlači.
-
@cryptobegin je rekao u Općenito o altovima:
Ja sam trenutno s dijelom profita od ICX-a ušao u Vechain, OMG i Neblio.
Još sam razmatrao SkyCoin no dok sam napravio account na Cryptopiji otišlo je to u nebo pa se sad dvoumim.
Neblio bi mogao biti zanimljiv Kucilu. Od nedavno su dodani na Binance i isplaćuju stejk od 10%. Konkurencija su Stratisu.
Vechain :dart:
OMG :fingers_crossed_tone3:
Neblio :dart: :heart: -
Pozdrav
Ušao sam sa pola u Bitconom a ostalo vidimo
cryptobegin..pročitao sam vaš stranicu i ok je složena i ima objektivne savjete (mala sugestija...možda malo stare stvari tj informacije osvježiti sa novim " tehničkim "podacima )
stjepan...pošto sam novi u ovome zaista je čudno po komentarima čitati da svaki novi coin MORA skočiti najmanje za 1000 % bez obzira ima li ili nema neke poslovne razultate (slično je bilo i sa rastom dionica u HR prije10 godina )dok oni koji možda puno obećavaju moraju skočiti 10000 % -
"Mora" je definitivno kriva riječ. Radi se o tome da je trenutno stanje takvo da ljudi kupuju bez imalo pameti. Kupnje se baziraju na tome kolika je trenutna cijena coina a nena realnoj šansi da taj coin išta napravi. Kao u kockarnici kad na ruletu staviš sve na npr 7. Razlog? Mema ga, postoji šansa da dobiješ i to je to, tj. to je to većini ljudi koji ulaze u crypto.
I zato mislim da sve dok traje ludilo da će rasti apsolutno svi bez obzira na išta. Čak ni funkcioniranje mreže nuje neki prevelik problem...ljudi kupuju ono što je na burzama.
Meni je to užasno, no definitivno ću se pokušati okoristiti situacijom dok traje.
Neće to dovjeka pa se sukladno tome i osiguravam koliko mogu. -
E da što bi htio da se osvježi sa dodatnim informacijama?
-
Tipična manija-ljudi ne ulože dvije minute da bi saznali išta o coinu u koji ulažu već se nadaju da će rasti zato jer, eto, svi rastu.
Ja sam otkantao sve osim Cardana jer jedino u njemu dugoročno vidim budućnost, a i, iskreno, nemam živaca ni vremena pratiti svaki coin koji se pojavi :) -
@silverargentum i ja drzim Cardano, sviđa mi se projekt. Još uvijek sam, u odnosu na veliku većinu vas ovdje, početnik i nemam previše ni znanja niti iskustva. Zanima me jeste li čuli i što mislite o novčiću zvanom COVAL? Mene pomalo podsjeća na Cardano i mislim da postoji potencijal. Opet velim tek sam pocetku svoga crypto putovanja.
Ako netko uhvati vremena da škicne bilo bi mi drago čuti što mislite @stjepan @KuciloOro -
@stjepan
hahahah tek sad vidim ovaj post, dobro sam se nasmija, a bas i u drugoj temi spomenia kako ekipa otkrije takav coin kad skoci 300%+ i onda ga predstavlja kao coin za "xy"Ps. Coin za politicku korektnost, to je taj hahahah
-
@ivantop je rekao u Općenito o altovima:
Pozdrav
Ušao sam sa pola u Bitconom a ostalo vidimo
cryptobegin..pročitao sam vaš stranicu i ok je složena i ima objektivne savjete (mala sugestija...možda malo stare stvari tj informacije osvježiti sa novim " tehničkim "podacima )
stjepan...pošto sam novi u ovome zaista je čudno po komentarima čitati da svaki novi coin MORA skočiti najmanje za 1000 % bez obzira ima li ili nema neke poslovne razultate (slično je bilo i sa rastom dionica u HR prije10 godina )dok oni koji možda puno obećavaju moraju skočiti 10000 %Ako može na PM koje stvari bi trebalo osvježiti. Bio bih jako zahvalan!
Mislim da je Stjepan mislio da je trenutno situacija ovakva:
-
-
Nisko, niže, najniže.....govance od tipa....
-
-
@cryptobegin
Odlican spreadsheet
COINFI bi mogao biti bloomberg crypto svijeta
https://blog.coinfi.com/how-to-work-out-where-you-are-making-or-losing-money-in-your-crypto-portfolio/ -
@jollyroger je rekao u Općenito o altovima:
@cryptobegin
Odlican spreadsheet
COINFI bi mogao biti bloomberg crypto svijeta
https://blog.coinfi.com/how-to-work-out-where-you-are-making-or-losing-money-in-your-crypto-portfolio/Zašto ima treba token? Zašto ne naplaćuju pristup u fiatu ili nekim drugim kriptovalutama?
Ok, vidim, imaju neku vrstu stejkanja.
Dakle za oko 1200-1300$ ti daju basic account (prema cijenam iz ICO). Mislim da za tu cifru možeš proći bolje u nekim plaćenim grupama.
Sad da li se "vođama" tih grupa isplati imat pristup to bi se moglo raspravljat.
-
jel moguce da je ver trazio vlasnistvo btc acca jer je eto on vlasnik i "beand"-a?
-
-
kad bitcoin kaže : sjedi!