Siacoin (SC)
-
Ma čim je neki brutalan zeleni postotak u igri, još dok se večina crveni,, još sia jeftin coin..navala u 3pm :D
-
Pljuc pljuc SC onda :)
Bacite oko i na Electroneum (ETN) navala i na njemu
-
@katsu je rekao u Siacoin (SC):
Pljuc pljuc SC onda :)
Bacite oko i na Electroneum (ETN) navala i na njemu
eto dobro da si pljuc pljucnuo, opet moram pomicati sell na višu razinu 😁
-
Dečki pogledao sam malo taj coin. Ja bi utekao van glavom bez obzira.
https://www.reddit.com/r/siacoin/
Pa tu nema nikakvih pozitivnih stvari.
Sami problemi. Iskreno uopće mi nije jasno na čemu taj coin trenutno temelji rast.
The recent problems with Sia on exchanges have mostly been related to the hardfork that resulted in tons of blocks being mined, and also related to the fact that our public explorer went down for a few weeks. We have our new explorer up, and we're working through the lingering issues with the exchanges.
-
Kao i vecina coina, na nicemu :D Ja sell ordere micem malo malo i obavezno napravim neki razmak izmedju trigera i sell price-a.
-
Takoder, s tim da sam sada ubrzao prodaju
-
Ocito da smo na vrijeme povukli zaradu, ja sam cak i sve izasa i napokon uboa High u par satoshija :)
vracat se ako jos padne? zahvalit i vise nikad se okrenit ovom coinu? cekat povratak na 300-380 satoshija pa opet probat?
-
Mislim da to nebu sam tak išlo...dosta je pad usporio...kako god bilo, moji sell orderi su zapeti ko puška :D
-
Gledam sad SC na polu i rexu...
Na polu 326 satoshia, na rexu 514.Jasno mi je zašto je to tako. Mreža im ne funkcionira (ne znam koji je točan razlog), i sve mjenjačnice imaju disejblan deposti i withdraw pa su postale male usamljene oaze na kojima se cijena formira nezavisno (nema arbitraže).
E sad, u slučaju da se u ovom trenutku popravi mreža i enejblaju depositi i withdraw-ovi, ja pretpostavljam da će na rexu cijena ići dolje, a na poletu gore. I sad mi pada na pamet da ovo što sam prodao na rexu prebacim u neki drugi alt, taj alt prebacim na polo i tamo kupim siu po maltene 50% manjoj cijeni te da kad jednom mreža proradi imam malte sigurnu zaradu (ako u međuvremenu cijena ne padne za više od 50%).
Kaj velite na to? Ima smisla ili da jednostavno ubacim taj btc kajs am zaradio na SC-u u nekaj novo?
-
@stjepan je rekao u Siacoin (SC):
Gledam sad SC na polu i rexu...
Na polu 326 satoshia, na rexu 514.Jasno mi je zašto je to tako. Mreža im ne funkcionira (ne znam koji je točan razlog), i sve mjenjačnice imaju disejblan deposti i withdraw pa su postale male usamljene oaze na kojima se cijena formira nezavisno (nema arbitraže).
E sad, u slučaju da se u ovom trenutku popravi mreža i enejblaju depositi i withdraw-ovi, ja pretpostavljam da će na rexu cijena ići dolje, a na poletu gore. I sad mi pada na pamet da ovo što sam prodao na rexu prebacim u neki drugi alt, taj alt prebacim na polo i tamo kupim siu po maltene 50% manjoj cijeni te da kad jednom mreža proradi imam malte sigurnu zaradu (ako u međuvremenu cijena ne padne za više od 50%).
Kaj velite na to? Ima smisla ili da jednostavno ubacim taj btc kajs am zaradio na SC-u u nekaj novo?
Gle, ako vjeruješ u SC nema razloga da to ne napraviš. Samo koristi neku brzu valutu tipa LTC ili Doge :)
Koliko sam vidio na redditu ne očekujem da će im mreža ubrzo proradit. Moraš samo preduhitrit ekipu koja radi isto.
-
HitBTC sad radi radi sad nesto usitno prometa na 750
Bittrex 513
Polo 332Ja sam izasao izdmedu ostalog iz razloga koje i ti navodis, no mislim da kad krene da ce se relativno brzo sve to negdje izlivelat i da treba bit brz/spretan/sretan
-
@cryptobegin je rekao u Siacoin (SC):
Gle, ako vjeruješ u SC nema razloga da to ne napraviš. Samo koristi neku brzu valutu tipa LTC ili Doge :)
Naj bit smešan, pa naravno da ne vjerujem. Ok, name of the game je pratiti reddit tu i tamo i probati doći do informacije na vrijeme :)