Općenito o altovima
-
@silverargentum i ja drzim Cardano, sviđa mi se projekt. Još uvijek sam, u odnosu na veliku većinu vas ovdje, početnik i nemam previše ni znanja niti iskustva. Zanima me jeste li čuli i što mislite o novčiću zvanom COVAL? Mene pomalo podsjeća na Cardano i mislim da postoji potencijal. Opet velim tek sam pocetku svoga crypto putovanja.
Ako netko uhvati vremena da škicne bilo bi mi drago čuti što mislite @stjepan @KuciloOro -
@stjepan
hahahah tek sad vidim ovaj post, dobro sam se nasmija, a bas i u drugoj temi spomenia kako ekipa otkrije takav coin kad skoci 300%+ i onda ga predstavlja kao coin za "xy"Ps. Coin za politicku korektnost, to je taj hahahah
-
@ivantop je rekao u Općenito o altovima:
Pozdrav
Ušao sam sa pola u Bitconom a ostalo vidimo
cryptobegin..pročitao sam vaš stranicu i ok je složena i ima objektivne savjete (mala sugestija...možda malo stare stvari tj informacije osvježiti sa novim " tehničkim "podacima )
stjepan...pošto sam novi u ovome zaista je čudno po komentarima čitati da svaki novi coin MORA skočiti najmanje za 1000 % bez obzira ima li ili nema neke poslovne razultate (slično je bilo i sa rastom dionica u HR prije10 godina )dok oni koji možda puno obećavaju moraju skočiti 10000 %Ako može na PM koje stvari bi trebalo osvježiti. Bio bih jako zahvalan!
Mislim da je Stjepan mislio da je trenutno situacija ovakva:
-
-
Nisko, niže, najniže.....govance od tipa....
-
-
@cryptobegin
Odlican spreadsheet
COINFI bi mogao biti bloomberg crypto svijeta
https://blog.coinfi.com/how-to-work-out-where-you-are-making-or-losing-money-in-your-crypto-portfolio/ -
@jollyroger je rekao u Općenito o altovima:
@cryptobegin
Odlican spreadsheet
COINFI bi mogao biti bloomberg crypto svijeta
https://blog.coinfi.com/how-to-work-out-where-you-are-making-or-losing-money-in-your-crypto-portfolio/Zašto ima treba token? Zašto ne naplaćuju pristup u fiatu ili nekim drugim kriptovalutama?
Ok, vidim, imaju neku vrstu stejkanja.
Dakle za oko 1200-1300$ ti daju basic account (prema cijenam iz ICO). Mislim da za tu cifru možeš proći bolje u nekim plaćenim grupama.
Sad da li se "vođama" tih grupa isplati imat pristup to bi se moglo raspravljat.
-
jel moguce da je ver trazio vlasnistvo btc acca jer je eto on vlasnik i "beand"-a?
-
-
kad bitcoin kaže : sjedi!