Cardano (ADA)
-
@cryptobegin Hahaha, ne bih rekao :)
Btw, fala za info za binance/bittrex arbitrage, ali bittrex je do daljnjega obustavio otvaranje novih acc, a ja ga tamo nemam :) -
@cryptobegin je rekao u Cardano (ADA):
Dečki opet prilika za arbitražu u suprotnom smjeru.
Bittrex - 9110
Binance 8250Opet sam zaradio preko 10% bez da sam prstom mrdnuo. lol.
Praktički bi trebalo sve asete koje imam podjeliti 50/50 na binance i bittrex, i kad god se koji zaključa negdje, raditi arbitražu....
-
@dominik77 je rekao u Cardano (ADA):
Bome da, isto je sa XLM :D
Kolika je naknada slanja ADA-e u wallet i nazad na Binance?
Ispravak: naknada slanja na wallet je 1 ADA.
Konačno je proradio withdrawal. -
@silverargentum je rekao u Cardano (ADA):
@dominik77 je rekao u Cardano (ADA):
Bome da, isto je sa XLM :D
Kolika je naknada slanja ADA-e u wallet i nazad na Binance?
Ispravak: naknada slanja na wallet je 1 ADA.
Konačno je proradio withdrawal.Na bittrexu još uvijek ne radi. No nije ni bitno obzirom da sam polovicu Ade unovčio. Od prvog ulaza do danas gotovo x 10
Teško mi je to gledati bez da nešto ne unovčim. A osim toga nikad ne znaš kad će BTC up a sve ostalo down............
Te priče a arbitražom zaboravite, sto stvari može poći krivo.
-
Za ovaj mjesec sam kupio svoje i sad se kiseli offline.
Slanje na wallet traje cca pol vure...ne znam da li je to do Binancea ili walleta... -
@kucilooro je rekao u Cardano (ADA):
Na bittrexu još uvijek ne radi. No nije ni bitno obzirom da sam polovicu Ade unovčio. Od prvog ulaza do danas gotovo x 10
Teško mi je to gledati bez da nešto ne unovčim. A osim toga nikad ne znaš kad će BTC up a sve ostalo down............
unovcio? pa zar nisi ti pricao kako se treba holdati, jer je tu prava zarada?
-
Ja nisam i uživam gledajući blockfolio :D
-
Izašao je update roadmapa Cardana.
https://cardanoroadmap.com/
Hrpa novih stvari...ukratko: ledger wallet podrška, razvoj sidechainsa, ADA debit kartice, daljnja integracija Plutus Core u CSL i CL, početak rada na smart contracts integraciji,..
Ne može se reći da ne rade jebački :) -
Jučer sam vidio da su dogovorili i prvi "real world use case".
-
@cryptobegin Vrh ledenog brijega...sky is the limit.
-
Baš divota.
Još sam jutros iskoristio divljanje btc-a popraćen padom altova i nadokupio u pol sata još dodatnih 500 kom :D
Još jedan divan dan :)
-
Skidam deadalus wallet, kad ono na stranicama vidim tim, Darko, Dominik, Tomislav, Nikola itd. Pola ekipe izgleda iz Hr.
-
@karatas je rekao u Cardano (ADA):
@kucilooro je rekao u Cardano (ADA):
Na bittrexu još uvijek ne radi. No nije ni bitno obzirom da sam polovicu Ade unovčio. Od prvog ulaza do danas gotovo x 10
unovcio? pa zar nisi ti pricao kako se treba holdati, jer je tu prava zarada?
Da prava lova je u hodlanju dobrih valuta. Što tu nije jasno? A to da ja trejdam s onim što imam na Bittrexu isto nije tajna. Ili ti misliš da dobitke nikad ne treba unovčiti?
Btw meni je portfelj na Bittrexu 10% od ukupnog.
-
https://www.youtube.com/watch?v=LMUxbxWkzFQ
Zanimljivo kako se Charlesu objašnjavalo čak 2h :)
Doduše, cura se ne vidi i ništa ga ne optužujem. :innocent:
-
Za sve kojima se ne da čitat white papere :)
https://hackernoon.com/cardano-ethereum-and-neo-killer-or-overhyped-and-overpriced-8fcd5f8abcdf -
@kucilooro ma napisao si da si prodao 50% pa sam se cudio, jer si rekao kako jos to treba narasti, a favoriziras hodl, pa mi to bilo cudno. na kraju si super prodao, jer je nakon toga ada pala...
-
@karatas je rekao u Cardano (ADA):
@kucilooro ma napisao si da si prodao 50% pa sam se cudio, jer si rekao kako jos to treba narasti, a favoriziras hodl, pa mi to bilo cudno. na kraju si super prodao, jer je nakon toga ada pala...
O Adi sam pozitivno pisao dok je bila debelo ispod 3000 satoshija. Nemam ja običaj hvaliti neku govnaru koja jako ode up, bez obzira koliko ja mislio da ima još prostora za up.
A sad vrlo važna napomena. Kad ulaziš u neku govnaru za koju misliš da je jako nisko, moraš si odrediti dva targeta, vremenski i cjenovni. I ako ti se ono što očekuješ odigra u roku od mjesec dana onda to trebaš barem djelomično unovčiti, a ne čekati vremenski okvir koji si sam sebi zadao.
Evo recimo, iskreno ću napisati. Pola Ade koju sam prodao između 7.500-8.500 sam djelomično danas vratio na 4.880 satoshija. Dakle u riziku sam da padne još niže, u kojem slučaju ću još dokupiti. Ali smatram da tih 4.800-4900 nije preskupo, obzirom na kvalitetu projekta. Ali nema jamstva. Možda sam se zahebo.
Da li ti je sad jasnije
-
Ajde, ajde, smirite se :)
Cardano je dugoročna investicija, barem ja tako gledam. -
@silverargentum je rekao u Cardano (ADA):
Ajde, ajde, smirite se :)
Cardano je dugoročna investicija, barem ja tako gledam.Pa nema neke situacije koja se treba smirit :)
Ovo je čisto dobra praksa.
Ako nešto skoči 100% u jednom danu, pametno je dio prodat (znači ne 100%) zbog rastuće vjerojatnosti će to past u bližoj budućnosti. Nemoguće je točno odredit top.Da, moguće je da nakon tog naraste još 200% i pa ćeš se češkat po glavi, no šanse za to su puno manje.
Čisti risk managment. Nema veze s nepovjerenjem ili povjerenjem u projekt dugoročno.
-
@cryptobegin Dobro, to je više dejtrejderski mentalitet :) Naravno, jednog dana ću i ja izaći iz ADAe, ali ne mislim na putu prema gore prodavati dio po dio.
Kao i nakon dotcom balona, i ovdje će preživjeti samo maleni broj igrača i Cardano je, po svemu sudeći, jedan od njih.