Eidoo (EDO)
-
Fast, easy, and not only a Multicurrency Wallet: it's a Hybrid Exchange too.
Wallet + Exchange + ICO launcher + Dapps store
Mjenjačnice:
Binance
Biftinex -
Zbog ETHLend airdropa možda nam je promakao slon u sobi.
Upravo sam skužio da ovaj wallet podržava sve ERC20 tokene na mobitelu.
https://erc20-tokens.eidoo.io/
Koliko znam, nitko to do sad nije ponudio (Jaxx nudi neke, ne sve)
Uskoro planiraju izbaciti Bitcoin wallet.
Nakon toga slijedi Dapp Store i mjenjačnica.
Ako mjenjačnica bude imala dovoljnu likvidnost ima ogroman potencijal jer ste vi u posjedu privatnih ključeva.
EDO token će se koristiti za naknade koliko sam shvatio, po uzoru na Binance coin. To zanči da će imati token burn s vremena na vrijeme što će smanjiti supply i povećati vrijednost.
U timu se nalazi 20 ljudi. Većinom Talijana. Životopisi su im tako - tako. Većina je ušla u kripto 2016.
Konkurenti: Ethos, Bread.
Ethos nema nikakav wallet atm, Bread ima samo Bitcoin wallet.Jaxx nudi sličnu funkcionalnost, no ne podržava sve erc20 tokene, a za mjenjačnicu koristi 3rd party softver. Nema niti ICO launcher.
Ako gledamo vrijednost Ethosa (527 milijuna), Bread i Eiddo su oboje podcijenjeni s mc od 95 milijuna. Ili je Ethos jako precjenjen.
Oko coina nema nikakvog hypea i pomalo je ispod radara. Ako danas ICO drop prođe u redu možda je vrijedno ubaciti neku siću u njega.
Mišljenje?
-
Mene zanima kako tocno oni znaju da sam ja napravio eth wallet u njihovom softwareu jer je to i backup fraze za kreiranje bilo jedino potrebno da se sudjeluje u airdropu.
Kad napravim wallet u btc softwareu, nitko nezna da on postoji sve dok ja ne napravim transakciju sa tog walleta.
Ako Eidoo zna da sam ja napravio wallet, te zna i adresu, kako mogu biti siguran da si nisu zajedno sa tim podatcima negdje spremili i moj privatni ključ?Malo mi je to čudno, ali nemam vremena ići u detaljno istraživanje....barem ne sada.
-
Ok, nie bilo potrebno previše istraživati. Jedna od opcija:
Moram priznati da mi se ne sviđa činjenica da taj software uopće ima takvu opciju. Da negdje nekome šalje moje podatke. Niti znam kada, niti znam kome.
Lakše bi mi bilo da je software open source, pa da mogu provjeriti sam što radi, i sam ga kompajlirati, no koliko vidim, te opcije nema.
Ne znam...to mi izgleda kao da si na nekoj nepreglednoj livadi, slobodan da trčiš i uživaš, ali zbog malo konvinjnsa, napraviš si zlatni kavez od par metara sa par metara i živiš u njemu.
Možda sam u krivu, možda sam preskočio neki podatak, no po onome što sada znam, ja im sigurno neću biti redoviti korisnik.
-
Neznam dali dobro gledam ali meni još ništa nije airdropano!
Vidio sam na forum hr da je stjepan poslao nešto ETH kako bi pokupio taj airdrop.
Može neko pojašnjenje tog procesa?
Hvala -
@zadnji U ovisnosti o datumu kad si se prijavio za airdrop poslat će ti tokene (ako si se prijavio na vrijeme).
Kad ti pošalju tokene, da bi ih preselio negdje moraš u walletu imati malu količinu ETH da bi platio naknadu za slanje.Dakle prvo pošalješ malo ETH na EIDOO wallet, i onda možeš poslati tokene na burzu i unovčiti ih. Ili ih možeš ostavit u walletu i nadati se da će cijena porast.
-
Airdrop je gotov i svi tokeni su poslani. Ako ti ništa nije stiglo:
The ETHLend airdrop for Eidoo wallets is now complete! 🚀 A total of 171,691 wallets have received 87 amazing LEND tokens each.
If you can see tokens in etherscan but not in Your Assets, you may need to manually enrol the token.
To manually enroll LEND in Eidoo go to Preferences -> Force Token Enrollment and then enter the address: 0x80fB784B7eD66730e8b1DBd9820aFD29931aab03
If you haven’t received any tokens at this point, then unfortunately you were not eligible for the airdrop.
-
@cryptobegin je rekao u Eidoo (EDO):
@zadnji U ovisnosti o datumu kad si se prijavio za airdrop poslat će ti tokene (ako si se prijavio na vrijeme).
Kad ti pošalju tokene, da bi ih preselio negdje moraš u walletu imati malu količinu ETH da bi platio naknadu za slanje.Dakle prvo pošalješ malo ETH na EIDOO wallet, i onda možeš poslati tokene na burzu i unovčiti ih. Ili ih možeš ostavit u walletu i nadati se da će cijena porast.
Koliko "malo" ETH-a je potrebno?
-
eth fee je sinoc bio između 0.002-0.0002
-
Meni sletilo 86 ethenda :)
-
cek, jesm dobro shvatio, moram imati na eidoo nesto ETH-a da bi mi sjeo ovaj LEND airdrop?
-
Ne. Ja nisam imao ništa i sjelo mi je. Trebaš ga imati samo ako želiš poslati negdjeto sto si dobio
-
Tako je. ETH ti treba samo da platis fee za transakciju (baš kao i kod svakog drugog tokena).
I to je jedan od razloga koji zamjeram ETH-u i cijeloj toj shemi sa tokenima...jedna od mnogih.... -
znaci pusing rodo :( a odradio sam airdrop prijavu kak treba :(
-
ak nisi dobio, mozda moras napraviti ovo kaj preporucavaju
-
ignis wallet se pojavio na bittrexu ;) za one koji su imali nxt...
-
@stjepan ma napravio sam. ovo kao rucno i nista