Airdropi pravila
-
Kad uhvatim vremena, napisat cu detaljne korake i ono sto je zajednicko svima, kako poceti itd.
Za pocetak napravite potpuno anonimne accounte na fejsu, twitteru, bitcointalku, telegramu, discordu.
Da bi bili prihvaceni za airdrop morate uglavnom imati barem 50 followera na titteru, mnogu traze i twitter audit link pa ce vec ovdje otpasti mnogi. to mozete rijesiti tako da pofollowate ljude i oni pofollowaju vas.
bez ovog koraka ionako necete moci. profil na bitcointalku mora biti minimum junior member za sto morate tamo napisati nekih 10 dvadesetak postova nisam siguran vise. eto, za pocetak dovoljno, to je prvi korak.
Isto tako, obicno se zahtjeva da imate nekoliko transakcija u mewu, što se radi tako da se napiše u pametnom ugovoru i onda na taj način provjerava, neki čak traže da imate neki iznos u mewu kako bi potvrdili da niste vanzemaljac il kajaznam. tak da nemojte novi wallet za svaki airdrop il takve ideje
-
Evo da krenemo s free money. kad cu imati vise vremena, napisat cu osnovna pravila je rimam dosta iskustva s airdropima. do tada, samo nova tema ovdje, da krenemo...
glavna 2 pravila:
nikad ne daj svoj pvt key
nikad ne salji niti minimalne iznose za kvazi naknade za gasrazlika izmedu airdropa i bounty-ja? airdrop bi trebao biti giveaway, besplatno ti dam coinove, bounty znaci ucini ovo i ovo, sharaj po twitteru i fejsu, prevedi text, napisi clanak , slozi video i dobit ces coinove.
vecina airdropa su zapravo bountyji. hard forkovi su isto airdropi! pravi airdrop je ili hardfork cijelog blockchaina te cryptovalute u kojem te cak niko niti ne pita zelis li coin nego ga jednostavno dobijes dok se za airdrop i pogotovo bounty moras prijaviti,
moja preporuka je svakako napravit novi anonimni mail, fejs, twitter, ukljucit svakako 2fa autent na sve!!! sigurnos je opcenito najvaznija, pogotovo kad ovako ostavljas makar i svoje novoizmisljene podatke. najvaznije je ostati siguran.
e da i i svakako bitcointalk forum profil jer bez toga necete moc nista, pofollowat ljude i onda krenut. vidio sam da ste me pofollowali na twitteru, ali neki od vas imaju 4 followera. to nije dovoljno za airdrope, uglavnom zahtjevaju bar 10, a vecina 50 ili 100.
i naravno ovo nije zajebancija za sve one koji misle da free money ne postoji i da je ovo peace of cake, itekako ima klikanja i svega i svacga, najvise treba paziti na scamove, ako nemaju twitter niti web stranicu, vjerojatno je scam i izbjegavajte ostavljati ikakve podatke.
najvaznije pravilo u kriptu je ne klikati na sumjive linkove kojivam prvenstveno stizu u mail, ali ih mozete naci i posvuda na internetu.
meni su sasvim nejasni ljudi koji ce također downloadat sve i svasta, u ovom slucaju wallete razno razne a coina jos ni nema. haha. gledajte na svaki ovaj link kao na mogucu prijevaru ili potencijalan virus. uvijek. i nikad ne skidajte wallete za nesto o cemu ne znate nista.
ja vam, nazalost, nemam vremena opisivati svaki airdrop ili referral link zasebno, ali eto pozivam svem napravit cu ih par sad, da mi se pridruze.
-
airdropi na twitteru izgledaju ovako:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfzuxBg5Psd8yKC6ZmObGpeQYlouYMWyny7lpO9Z14S2zLgBQ/viewform
ako bude nesto zanimljivo i sjetim se stavljati ovdje, okej, do tad mozete samo na twitteru pogledati.