Cardano (ADA)
-
https://www.hotelginebra.com.es/welcome/tag/cardano/
Last week Hotel Ginebra in Barcelona announced to the global cryptocurrency comunity that we are now accepting the Cardano ADA cryptocurrency as a form of payment. This makes Hotel Ginebra perhaps the first business in the world to do so!
-
po japanu imaju bankomate hehe ;)
-
Koji shitstorm je nastao nakon kae Weiss objavio ratings :D
Cardano dobio B-, nitko nema A.
Nije da me puno zaboli za ratings, ali investitori i ovce će gledati to :) -
Moram priznati da nisam primjetio neki poseban boost u Blockfoliu iako imam većinu dobro ocjenjenih coinova i niti jedan loše ocjenjen. Sve bi rekao da je ovo izvješće pomoglo samo određenoj skupini koja drži portfolio u malom broju coinova.
-
Kao i sve rejting agencije-daju dobre ocjene koje im najviše plate :)
-
Kakva je to rejting agencija koga Dogeu da ocjenu C a na Githubu je paučina već 2 godine. Smiješno.
-
Agencija koja da BILO KAKVU ocjenu Doge-u....ma ne...koja spomene Doge onako u šali, je agencija koja nezna apsolutno ništa o tome što priše ili namjerno piše takve gluposti.
-
Back to Cardano :)
Više od tri vure :)
https://www.youtube.com/watch?v=pcNDSSmkgkA&list=WL&index=5 -
Ima li kakvih informacija kada mi moglo zaživjeti stejkanje Cardana?
-
Možda ove godine, ali nije ziher.
Ono što je mene oduševilo je da rade na trusted hardware private key konceptu.
U videu je to na 1:51:00. -
pozz ekipa novi sam u kripto svijetu al citao sam vase postove i od proslog tjedna sam opsesivan o cardanu. odkad sam odlucio ga kupiti porastao je sa 51 cent mislim sad na preko 60. problem je sto sam dosegnuo tjedni limit pa nisam mogao kupiti bla bla.. da skratim pricu. mozda glupo i neozbiljno pitanje jer tesko je znati takve stvari ali jel imate mozda koje predikcije oce se vratiti na tako 50 centi il da uletim ovaj tjedan bez cekanja jer naravno... moze otici i gore. Hvala unaprijed!
-
@mark0824 je rekao u Cardano (ADA):
pozz ekipa novi sam u kripto svijetu al citao sam vase postove i od proslog tjedna sam opsesivan o cardanu. odkad sam odlucio ga kupiti porastao je sa 51 cent mislim sad na preko 60. problem je sto sam dosegnuo tjedni limit pa nisam mogao kupiti bla bla.. da skratim pricu. mozda glupo i neozbiljno pitanje jer tesko je znati takve stvari ali jel imate mozda koje predikcije oce se vratiti na tako 50 centi il da uletim ovaj tjedan bez cekanja jer naravno... moze otici i gore. Hvala unaprijed!
rasporedi kupovinu na više dijelova i nemaš brige. dugoročno se svi slažemo da će ada rasti.
kratkoročno je teško reći. Označio sam ti solidan entry i odličan entry.
-
@cryptobegin hahah brate mili ovo mi ni mama nebi složila. puno hvala. kad se račun podeblja sjetiti ću te se ;)
-
-
Da vas pitam, sta mislite je li bolje trgovati sa ETH ili s BTC kad je ADA u pitanju?
Mada se pitanje moze postaviti opcenito na nacin s cim preferirate trgovati kad su altovi u pitanju.Saljem na Binance coine pa razmsljam posalti ETH ili BTC...zato vas pitam.
-
Zavisi od burze do burze. Pogledaj dubinu buy i sell ordera. Tko je likvidniji, taj koristi. Iako, ja ovako iz glave pretpostavljam da su parovi BTC-ADA likvidniji na svim burzama, no možda sam u krivu.
-
Vjerovatno ideš kupit
Trenutno je cijena minimalno jefitnija u ETH-u, neznam odakle šalješ coine niti jel Binance ima SegWit, ukoliko ti wallet tvoj ili Binance oboje nemaju SegWit oderat ce ti jos cca 10 dolara za fee ako šalješ btcom. Šta se tice konfirmacija nezz koliko se trazi, vjerovatno je to u par minuta gore dole BTC u odnosnu na ETH
Dugorocno neman pojma sta je bolje, BTC je sada jak i iako raste altovi padaju u odnosu na njega i to ne baš malo, ovako na brzinu sta sam pogledao manje altovu padaju cjenovno u odnosu na ETH -
@stjepan je rekao u Cardano (ADA):
Zavisi od burze do burze. Pogledaj dubinu buy i sell ordera. Tko je likvidniji, taj koristi. Iako, ja ovako iz glave pretpostavljam da su parovi BTC-ADA likvidniji na svim burzama, no možda sam u krivu.
Hvala.
Upravo pogledao, buy orderi su slicni medjutim sell orderi su mnogo manji na ETH u omjeru cca. 1:4 u korist BTC. -
Sad cu ispasti "bitcoin maksimalist" ili tako nešto no to je za očekivati.
-
@fat_boy_slim je rekao u Cardano (ADA):
Da vas pitam, sta mislite je li bolje trgovati sa ETH ili s BTC kad je ADA u pitanju?
Mada se pitanje moze postaviti opcenito na nacin s cim preferirate trgovati kad su altovi u pitanju.Saljem na Binance coine pa razmsljam posalti ETH ili BTC...zato vas pitam.
Ovisi želiš li povećati količinu ETH ili BTC u portfelju.
Ako želiš povećati količinu BTC onda koristiš njega kao benchmark.