ARK
-
@kucilooro pa taj bi ark stvarno trebao dobrano uzletiti :))
-
@karatas ARK je dizelaš :)
-
@cryptobegin he he he prije koji mjesec me malo zivcirao. nikako da dodje do svog ath. ono, vuce li se vuce. bez naglih skokova. no, kada bolje razmislim, to je dobra stvar. znaci da iza rasta stoji stvarni rad (mobile wallet recimo), a ne marketing. a to je izvrsno. tako se tjesim :)
-
Ark je prije točno mjesc dana bio na 34 mjestu sa cijenom i market capom
$573.794.076 $5,86
Danas je 55 ti $763.483.882 $7,79
Jako mali napredak, možda za kupi i zaboravi. No, značajno je to da je opao za 20 mjesta a neki su altovi išli gore za 40 do 60 mjesta. -
Kaže "šef" da probijamo ove godine 6 znamenki (u satoshijima da nebi bio zabune) tako da uvjek moze dokup ARKa na ovim cijenama :D
-
brijem da ARK lomi živce svim nestrpljivima jer nije još rastao kao svi drugi na Binance.
Zapamti, ovo je igra di lova ide iz ruku nestrpljivih u ruke strpljivih.
-
Za koga glasat?
biz_classic je ok? -
Ja sam glasao za biz_classic jer refundiraju naknadu za glasanje (1 ark). S obzirom da imam malu količinu novčića to mi je bila najbitnija stavka jer bi inače čekao mjesecima da vratim uloženo u glasanje.
-
ARK nastavlja sa radom na poboljšanjima.
https://steemit.com/blockchain/@arkecosystem/ark-core-2-technical-update-series-new-api-v2
Ako ikada napravim svoj coin, biti će offshoot upravo ARK-a i sigurno ću ga povezati sa njim preko Smart Bridge-a.
-
ARK wallet sad ima 2 verzije za skinut za linux. koja je prava.
trenutno sam na v1.6.0.
jel trebam skinut onu sa V2 u imenu ili onu bez?
koja je razlika sad u tome? -
Koliko sam upoznat, V2 je nova verzija koja bi trebala biti redovitije update-ana i imati native podršku za bridge.
-
sad opet neznam koju stavit lol.
sta i jedna i druga je samo c/p i otpakirat kao do sad i pokrenut?
sta je taj bridge? -
Bridge je ono za što je ARK stvoren. Tehnologija za spajanje više blockchainova. Nešto kao što LN omogučava atomic swap-ove između coinova, tako i ovo...samo mi izgleda da kasne i da će ih LN tu izgurati sa tržišta.
Ako se dvoumiš, instaliraj običan. Najlakše kasnije prebaciš na V2