ARK
-
Ark je prije točno mjesc dana bio na 34 mjestu sa cijenom i market capom
$573.794.076 $5,86
Danas je 55 ti $763.483.882 $7,79
Jako mali napredak, možda za kupi i zaboravi. No, značajno je to da je opao za 20 mjesta a neki su altovi išli gore za 40 do 60 mjesta. -
Kaže "šef" da probijamo ove godine 6 znamenki (u satoshijima da nebi bio zabune) tako da uvjek moze dokup ARKa na ovim cijenama :D
-
brijem da ARK lomi živce svim nestrpljivima jer nije još rastao kao svi drugi na Binance.
Zapamti, ovo je igra di lova ide iz ruku nestrpljivih u ruke strpljivih.
-
Za koga glasat?
biz_classic je ok? -
Ja sam glasao za biz_classic jer refundiraju naknadu za glasanje (1 ark). S obzirom da imam malu količinu novčića to mi je bila najbitnija stavka jer bi inače čekao mjesecima da vratim uloženo u glasanje.
-
ARK nastavlja sa radom na poboljšanjima.
https://steemit.com/blockchain/@arkecosystem/ark-core-2-technical-update-series-new-api-v2
Ako ikada napravim svoj coin, biti će offshoot upravo ARK-a i sigurno ću ga povezati sa njim preko Smart Bridge-a.
-
ARK wallet sad ima 2 verzije za skinut za linux. koja je prava.
trenutno sam na v1.6.0.
jel trebam skinut onu sa V2 u imenu ili onu bez?
koja je razlika sad u tome? -
Koliko sam upoznat, V2 je nova verzija koja bi trebala biti redovitije update-ana i imati native podršku za bridge.
-
sad opet neznam koju stavit lol.
sta i jedna i druga je samo c/p i otpakirat kao do sad i pokrenut?
sta je taj bridge? -
Bridge je ono za što je ARK stvoren. Tehnologija za spajanje više blockchainova. Nešto kao što LN omogučava atomic swap-ove između coinova, tako i ovo...samo mi izgleda da kasne i da će ih LN tu izgurati sa tržišta.
Ako se dvoumiš, instaliraj običan. Najlakše kasnije prebaciš na V2