Bitcoin Hrvatska Logo
    • Kategorije
    • Posljednje
    • Tagovi
    • Popularno
    • Korisnici
    • Grupe
    • Pretraga
    • Bitcoin Hrvatska portal
    • Registracija
    • Prijava

Cijena Bitcoina

Scheduled Zakačeno Zaključano Premješteno Strategije trgovanja i analize cijena
    84 Objave 10 Posters 9.8k Pregleda 4 Watching
    Učitavam više objava
    • Starije prema Novom
    • Novije prema Starom
    • Most Votes
    Odgovor
    • Odgovori kao temu
    Prijavi se za objavu
    Ova tema je obrisana. Samo korisnici sa privilegijom upravljanja tema je mogu vidjeti.
    • T Odjavljen
      total beginners
      Zadnji put uređeno &1

Cryptobegin , znaš da sam novi. Neki sam dan na yubitu gledao jednog profesora iz Bg i tema je bila kako napraviti portfelj. Ukratko tip savjetuje ovako:
      50% podjednako uložiti u prvih 30 ili još bolje 50 coina a ostalih 50% u mining. Za mining kaže da je bolje uložiti u svoju opremu jer ako priča o cryptosima rikne, uvijek možeš opremu prodati gamerima. Po njegovoj priči za neki solidni invest u hardware treba od 3500€.
      I nije za dnevno trejdanje već za holdanje. Po njegovom izračunu, od dnevnih trejdera je samo 30% u plusu dok je holdera 90% u plusu (shema ako podjednako ulažu u top 30 ili 50).
      Sva ova priča je bila za jedno pitanje. Kako si ti organizirao svoj portfelj ???
      Please....

CryptobeginC 1 Reply Zadnji odgovor Odgovor Citat 0
      • CryptobeginC Odjavljen
        Cryptobegin @MajorJS1
        Zadnji put uređeno &1

@majorjs1 je rekao u Cijena Bitcoina:

Ljudi vidim da se drzi oko 11k, dali znate nesto novog? Sta kazu grafovi di bi se mogli zadrzati ili do kuda padati? Naime eto nisam prodao onih par btc-a kad su bili na 14k.. sad me zanima sto mislite o nekom kratkom razdoblju kako bi po vama mozda moglo ici...

U kratkom razdoblju je sve moguće. Dovoljno je da se pojavi neki Jamie Dimon koji će napraviti ogoroman buy order i sve će opet poletjeti jer će uslijediti FOMO.

Kod ovakvih paraboličnih trendova, cijena raste (a često i pada) parabolično. Znači može se dogoditi da prodaš, odeš na plac, vratiš se i već je cijena 2000$ veća.

Probaj sve raditi s planom ako planiraš prodavati pa opet dokupljivat. Znaj da to rade i mnogi drugi.

Zapitaj se i da li ti je taj stres i napetost vrijedna evenutalnog profita.

Što se mene tiče ja imam potpuno povjerenje u kriptovalute i ne strahujem da će sve otići na nulu.

I da ode, reći ću "a baš šteta. moglo je promijeniti svijet".
        Ako se jako živciraš oko gubitka može biti da si malo previše uložio, da nisi siguran u tehnologiju ili da ti žena kvoca :)

Dok god smo u oblaku i čak malo ispod njega nema razloga za paniku. To se je već ponovilo puno puta kroz povijest i ponavljat će se opet.

0_1516133586883_2018-01-16 21_12_14-BTCUSD_ 11621.32 ▼−14.59% — Unnamed — TradingView.png

1 Reply Zadnji odgovor Odgovor Citat 0
        • CryptobeginC Odjavljen
          Cryptobegin @total beginners
          Zadnji put uređeno &1

@total-beginners je rekao u Cijena Bitcoina:

Cryptobegin , znaš da sam novi. Neki sam dan na yubitu gledao jednog profesora iz Bg i tema je bila kako napraviti portfelj. Ukratko tip savjetuje ovako:
          50% podjednako uložiti u prvih 30 ili još bolje 50 coina a ostalih 50% u mining. Za mining kaže da je bolje uložiti u svoju opremu jer ako priča o cryptosima rikne, uvijek možeš opremu prodati gamerima. Po njegovoj priči za neki solidni invest u hardware treba od 3500€.
          I nije za dnevno trejdanje već za holdanje. Po njegovom izračunu, od dnevnih trejdera je samo 30% u plusu dok je holdera 90% u plusu (shema ako podjednako ulažu u top 30 ili 50).
          Sva ova priča je bila za jedno pitanje. Kako si ti organizirao svoj portfelj ???
          Please....

Onako kako sam i tebi savjetovao.
          10% mi je u btcu a 10% u ostalih top 10 kriptovaluta (neovisno koje su, tako da imam i glupi ripple i bcash). tih 20% rebalanisiram 1 mjesečno.

50% se nalazi u long term pozicijama - znači novčići koje ne prodajem i u koje imam veliko povjerenje. tu btc zauzima veliki dio

30% se nalazi u trading dijelu- tu dolaze kriptovalute od kojih očekujem da će mi povećati količinu btc-a u roku od nekoliko tjedana do nekoliko mjeseci.

• T Odjavljen
            total beginners
            Zadnji put uređeno &1

Pod rebalans što podrazumijevaš ?

» rebalans • muški rod Uravnoteženje, preuređenje, prepravka i dovođenje u realne okvire i razvnotežu poremećenog stanja; izmene, ispravke u programu rada, u planu, na osnovu iskustva i novonastale situacije (lat.

I u ovih 50%, osim btc, što još imaš?

CryptobeginC 1 Reply Zadnji odgovor Odgovor Citat 0
            • CryptobeginC Odjavljen
              Zadnji put uređeno &1

Pod rebalans što podrazumijevaš ?

» rebalans • muški rod Uravnoteženje, preuređenje, prepravka i dovođenje u realne okvire i razvnotežu poremećenog stanja; izmene, ispravke u programu rada, u planu, na osnovu iskustva i novonastale situacije (lat.

I u ovih 50%, osim btc, što još imaš?

znači da pogledam cijene i izbacim one koji više nisu u top 10, kupim ove koji su ušli i poravnam sve po postotku.

btc, neo, ada, icx, eth i počinjem gradit poziciju u ioti

• T Odjavljen
                total beginners
                Zadnji put uređeno &1

Cryptobegin , mislim da ću slijedeći tvoje savjete postati miljuner :)

CryptobeginC 1 Reply Zadnji odgovor Odgovor Citat 1
                • CryptobeginC Odjavljen
                  Zadnji put uređeno &1

Cryptobegin , mislim da ću slijedeći tvoje savjete postati miljuner :)

nisu savjeti. savjet vrijedi onloliko koliko ste platili za njega :)

uzdaj se u se i u svoje kljuse. to je pravi put.

• T Odjavljen
                    total beginners
                    Zadnji put uređeno &1

Ovako stoje stvari. Ja o Bitcoinu i o altovima do prije mjesec dana pojma nisam imao. Znači od mog 0% znanja ovdje sam pokupio nekih 40% . I to je nešto.
                    A ovo sam postao danas i to je velik napredak za njuba.
                    https://bitcoin-hrvatska.com/forum/topic/95/najbolja-platforma-pomoc/4

1 Reply Zadnji odgovor Odgovor Citat 1
                    • SilverArgentumS Odjavljen
                      SilverArgentum
                      Zadnji put uređeno &1

Zanimljivo je kako se cijena BTC (i ostalih kriptovaluta koje se šlepajuuz njega) kreće od trenutka pokretanja futuresa :)

• stjepanS Odjavljen
                        stjepan
                        Zadnji put uređeno &1

Misliš da je povezano sa futuresima?

SilverArgentumS 1 Reply Zadnji odgovor Odgovor Citat 0
                        • SilverArgentumS Odjavljen
                          SilverArgentum @stjepan
                          Zadnji put uređeno &1

@stjepan Ako nije, onda je to stvarno čudna podudarnost.
                          Dobrodošli u svijet investitora u plemenite metale-ja to proživljavam zadnjih sedam godina.
                          Zaboravi sve fundamente, grafove, logiku...bankarska gamad se neće predati samo tako i futuresi su jedno od njihovih oružja.
                          Dodaj uz to maniju nikad viđenu u povijesti čovječanstva i imaš savršen recept da milijarde dolara nestane preko noći.
                          I ne samo to-lagano se kreće s kriminalizacijom kriptovaluta pa ćeš i taj dio okusiti kao i ja-posjeduješ plemenite metale/kriptovalute? Ti si antidržavni element i terorist :)

• stjepanS Odjavljen
                            stjepan
                            Zadnji put uređeno &1

Down the history line....

0_1516180155510_coindesk-bpi-chart.jpeg
                            0_1516180164776_coindesk-bpi-chart(1).jpeg
                            0_1516180171480_coindesk-bpi-chart(2).jpeg
                            0_1516180177377_coindesk-bpi-chart(3).jpeg

JollyRogerJ 1 Reply Zadnji odgovor Odgovor Citat 0
                            • JollyRogerJ Odjavljen
                              JollyRoger @stjepan
                              Zadnji put uređeno &1

@stjepan
                              0_1516191178957_thisistheend.jpg

• stjepanS Odjavljen
                                stjepan
                                Zadnji put uređeno &1

Ahahahahah dobar.

• M Odjavljen
                                  MajorJS1
                                  Zadnji put uređeno &1

Mislite da je 450 marcetCap dno koje smo dosegli ili bi moglo jos stotinjak po vasem misljenju? Pa snjim i btc i ostali jos 20tak posto dole

• CryptobeginC Odjavljen
                                    Cryptobegin
                                    Zadnji put uređeno &1

Sad ću biti kao Tone Vays i preseravat ću se zbog strelice :)

0_1516629172698_Screenshot from 2018-01-22 14-51-34.png

1 Reply Zadnji odgovor Odgovor Citat 1
                                    • stjepanS Odjavljen
                                      stjepan
                                      Zadnji put uređeno &1

Dali itko uzima ovo u obzir kad razmišlja o nekom dugoročnom kretanju cijene?

http://www.cmegroup.com/trading/equity-index/us-index/bitcoin.html

I ako da, što znači sad ovo

Due to client demand, we are providing BTC data in real-time until January 26, 2018. If you would like to license real-time data after that point, visit our Market Data section.

• stjepanS Odjavljen
                                        stjepan
                                        Zadnji put uređeno &1

Ili možda uzimate te podatke sa nekog drugog izvora?

• 1
                                        • 2
                                        • 3
                                        • 4
                                        • 5
                                        • 4 / 5
                                        • First post
                                          Last post