Najbolja platforma ? Pomoc..
-
Pozdrav, ovako vrlo jednostavno, trebao bi si isplatiti nesto novaca na racun, jedino ga imam na Coinbaseu, ali na drugima imam crypto. Kako bi mi bilo najbolje odigrati da dobijem najvise? Radi se o par btc-a ali Coinbase ima limit 15k eura na tjedan, pa me strah da ce cijena pasti stoga bi prodao dok je oko 14k , drzao u dolarima negdje pa kad prodje tjedan na coinbase kupim za limit cijenu iz cash outa i prebacim na coinbase, prodam, i sebi na racun.
Bitfinex? imaju taj neki 15% fee na mjesec ali nemam verificiran bankovni racun kod njih niti osobnu nista
-
@majorjs1
Hoces kripto pretvoriti u fiat, a kripto ti nije na coinbaseu?
Pa kako ja radim je, npr kupim ltc ili ether, prebacim na gdax, tamo prodam (obicni napravim i arbitrazu, jer je gdax skuplji od ostalih) i onda sa gdaxa fiat na banku. -
Kako izbjeći fee prebacivanjem crypta na gdax:
https://www.youtube.com/watch?v=JNH3AFRatrM -
Evo ljudi napokon kupio svoje prve novćiće. Poslao (za početak) SEPA nalogom ipak samo 300 eura na Coinbase. Bilo me strah transfer raditi e-bankingom, pa sam odlučio ići u banku. Lijepo su me ,,klepili" za 75 kuna. Dođem doma a nemam strpljenja i opet na Coinbase i karticom uletim za 30 €. Ok, otelo mi nekih 1,6% i to je podnošljivo. Odmah me prebacilo na kune i bio sam na 200 do 220 kuna. I reko idem na Binance da malo isprobam stop limit ili da jednostavno nešto kupim.I sad pazi ovo, na 200 kuna vidim fee od je bio 67 kuna !!! Odustajem i probam ovo što je napravio lik u tutorijalu koji sam priložio odmah iznad ovoga posta. Dakle, sa Coinbase na GDAX i sa GDAXa na Binance uz nula feeja. Zadovoljan sam :)
-
Najbolja platforma je Binance po meni
Ovde ima vodic za totalne pocetnike kako kupiti bitcoin iz Hrvatske preko Sepa bankovnog prijensoahttps://www.kriptovalute.net/kako-kupiti-bitcoin-u-hrvatskoj/
-
Za Altcoinove, definitivno najbolja mjenjačnica. Ima problema u trenutcima kada cijena jako pada ili raste, serveri znaju crknuti pa ljudi ne mogu odraditi trade koji žele.
Za kupnju BTC-USD, bih ipak preporučio Bitstamp.