Cijena Bitcoina
-
@total-beginners je rekao u Cijena Bitcoina:
Cryptobegin , znaš da sam novi. Neki sam dan na yubitu gledao jednog profesora iz Bg i tema je bila kako napraviti portfelj. Ukratko tip savjetuje ovako:
50% podjednako uložiti u prvih 30 ili još bolje 50 coina a ostalih 50% u mining. Za mining kaže da je bolje uložiti u svoju opremu jer ako priča o cryptosima rikne, uvijek možeš opremu prodati gamerima. Po njegovoj priči za neki solidni invest u hardware treba od 3500€.
I nije za dnevno trejdanje već za holdanje. Po njegovom izračunu, od dnevnih trejdera je samo 30% u plusu dok je holdera 90% u plusu (shema ako podjednako ulažu u top 30 ili 50).
Sva ova priča je bila za jedno pitanje. Kako si ti organizirao svoj portfelj ???
Please....Onako kako sam i tebi savjetovao.
10% mi je u btcu a 10% u ostalih top 10 kriptovaluta (neovisno koje su, tako da imam i glupi ripple i bcash). tih 20% rebalanisiram 1 mjesečno.50% se nalazi u long term pozicijama - znači novčići koje ne prodajem i u koje imam veliko povjerenje. tu btc zauzima veliki dio
30% se nalazi u trading dijelu- tu dolaze kriptovalute od kojih očekujem da će mi povećati količinu btc-a u roku od nekoliko tjedana do nekoliko mjeseci.
-
Pod rebalans što podrazumijevaš ?
» rebalans • muški rod Uravnoteženje, preuređenje, prepravka i dovođenje u realne okvire i razvnotežu poremećenog stanja; izmene, ispravke u programu rada, u planu, na osnovu iskustva i novonastale situacije (lat.
I u ovih 50%, osim btc, što još imaš?
-
Pod rebalans što podrazumijevaš ?
» rebalans • muški rod Uravnoteženje, preuređenje, prepravka i dovođenje u realne okvire i razvnotežu poremećenog stanja; izmene, ispravke u programu rada, u planu, na osnovu iskustva i novonastale situacije (lat.
I u ovih 50%, osim btc, što još imaš?
znači da pogledam cijene i izbacim one koji više nisu u top 10, kupim ove koji su ušli i poravnam sve po postotku.
btc, neo, ada, icx, eth i počinjem gradit poziciju u ioti
-
Cryptobegin , mislim da ću slijedeći tvoje savjete postati miljuner :)
-
Cryptobegin , mislim da ću slijedeći tvoje savjete postati miljuner :)
nisu savjeti. savjet vrijedi onloliko koliko ste platili za njega :)
uzdaj se u se i u svoje kljuse. to je pravi put.
-
Ovako stoje stvari. Ja o Bitcoinu i o altovima do prije mjesec dana pojma nisam imao. Znači od mog 0% znanja ovdje sam pokupio nekih 40% . I to je nešto.
A ovo sam postao danas i to je velik napredak za njuba.
https://bitcoin-hrvatska.com/forum/topic/95/najbolja-platforma-pomoc/4 -
Zanimljivo je kako se cijena BTC (i ostalih kriptovaluta koje se šlepajuuz njega) kreće od trenutka pokretanja futuresa :)
-
Misliš da je povezano sa futuresima?
-
@stjepan Ako nije, onda je to stvarno čudna podudarnost.
Dobrodošli u svijet investitora u plemenite metale-ja to proživljavam zadnjih sedam godina.
Zaboravi sve fundamente, grafove, logiku...bankarska gamad se neće predati samo tako i futuresi su jedno od njihovih oružja.
Dodaj uz to maniju nikad viđenu u povijesti čovječanstva i imaš savršen recept da milijarde dolara nestane preko noći.
I ne samo to-lagano se kreće s kriminalizacijom kriptovaluta pa ćeš i taj dio okusiti kao i ja-posjeduješ plemenite metale/kriptovalute? Ti si antidržavni element i terorist :) -
Down the history line....
-
-
Ahahahahah dobar.
-
Mislite da je 450 marcetCap dno koje smo dosegli ili bi moglo jos stotinjak po vasem misljenju? Pa snjim i btc i ostali jos 20tak posto dole
-
Sad ću biti kao Tone Vays i preseravat ću se zbog strelice :)
-
Dali itko uzima ovo u obzir kad razmišlja o nekom dugoročnom kretanju cijene?
http://www.cmegroup.com/trading/equity-index/us-index/bitcoin.html
I ako da, što znači sad ovo
Due to client demand, we are providing BTC data in real-time until January 26, 2018. If you would like to license real-time data after that point, visit our Market Data section.
-
Ili možda uzimate te podatke sa nekog drugog izvora?