Pivx (PIVX)
-
Kako rece kucilo kakav je ovo forum bez ARK-a, tako mozemo i kakav je ovo forum bez PIVX-a
https://pivx.org/
Mjenjacnice:
Bittrex, Cryptopia, YoBit, LiteBit.eu, Livecoin, CoinExchange, NovaExchange, BisqJedan od onih koji se fura na totalnu anonimnost, na pocetku 12. mjeseca se ispalija i sada je debelo u ATH (u fiatu) i cak u opcem padu svega zadnjih dana on raste i raste.
Osobno sam proda dio kad je dozivija prvi jaci skok pocetkom mjeseca, sada se isto mislim malo prodat u ovom vrhuncu i dokupit u mozebitnoj korekciji.
Misljenja, planovi, infoi sve je dobrodoslo -
Pivx je jedan od onih koje sam gledao dugo, pa je onda jako pao, pa se nesto zakompliciralo, pa sam zaboravio da postoji sve dok se sada opet nije pojavio na listama kao top gainer.
-
@stjepan je rekao u Pivx (PIVX):
Pivx je jedan od onih koje sam gledao dugo, pa je onda jako pao, pa se nesto zakompliciralo, pa sam zaboravio da postoji sve dok se sada opet nije pojavio na listama kao top gainer.
Ja sam izišao nakon fijaska s odvajanjem PIV - zPIV ( coin i coin sa zero protokolom ). gdje su imali neku čudnu matematiku. Pa su htjeli svakome od količine koju ima 10 ili 20% promijeniti iz PIVa u zPIV. Ali su nešto shebali, i cijeli sustav im se raspao, pa su 20 dana izdavali zakrpe zakrpine zakrpe walleta, pa to ništa nnije radilo, stejk im se shebao, wallet nije radio. Sranja neviđena.......
Ali eto bez obzira što ga više nemam drago mi je da su uspjeli srediti stvari i da sad napokon radi kako treba. E da i podigli su nagradu za stejkanje sa 5% na 8%. Sad daju skoro kao ARK.
Uglavnom na kraju je sve dobro ispalo...........tko zna može on jako visoko, pogotovo kao coin sa potpunom anonimnoću i relativno decentraliziran u odnosu na DASH i ostale.......imho
-
dali je itko isprobao light wallet of pivx-a?
kako to cudo instalirat/pokrenut pod linux mint-om?
skinem onaj PIVX Light Wallet-1.0.jar. otpakiram ga, ali ne nalazim nikak file za pokretanje?
please help.
treba mi to da mogu napokon restorat wallet i poslat na mjenjacnicu jer nemam mjesta vise na disku za download cjelog chain-a pa nemogu ni pristupit svojoj lovi.
hvala. -
Ne.
Ja sam odustao od njega u potpunosti. Prviše je tu bilo nestabilnosti i zezancije i ne osječam se sigurno držazi ga van exchange-a. A i tamo je dostupnost bila upitna. Dok sam ga držao, malo malo bi wallet bio offline, nedostupan, ovo ili ono.
Jednostavno, izgubio sam povjerenje.....barem za sada. -
ma ja bi ga rado prodo i rjesio ga se jer ne vjerujem uopce vise, al u malo koji vjerujem. ali jednostavno sam ga kupio za tako skupo naspram ovoga sad da bi bila ludost to dat.
samo ga zelim maknut sa kompa na mjenjacnicu jer mi idu na nerve stim walletom i jos imam problem sto nemam mjesta za chainblock skinut. -
Pa kolko gigabajta pobogu ima njihov blockchain?
-
nije problem chain, neg je problem moj drive (linux mint) unutar virtual box-a.
-
Aaaaah, da....vec sam mislio da su nekaj sjebali zestoko ako vec sad blockchain ne stane na neki standardni disk.
-
znaci napravim novu instalaciju linux minta. dodjelim mu duplo vise GB i opet nije dosta za skinut to govno od pivx chaina. cjeli dan on meni skida i zadnjih par tjedana blockchaina ide jako sporo. djubre je skinulo preko 6gb (chainstate i blocks folders).
zasto? zasto ako je blockchain navodno 1-1.5gb velik???
i sad opet ispocetka sve.
jedva cekam to govno prodat.edit:
jel ovo safe za napravit?https://pivx.freshdesk.com/support/solutions/articles/30000021125-using-the-bootstrap
-
Ako vjeruješ vlasniku fajla, da sigurno je. Ako nisi 10000% siguran tj. nemaš apsolutno povjerenje, onda nije.
-
pokreni masternode ako imaš tog pivixa, profitabilnost je dobra, ja bi da ga imam, al skup za kupit i radit to sad ako ga nisi nekaf jeftino dobio
-
ma stari moj samo ga se zelim rjesit. govno mi se toliko napilo krvi stim hebenim blockchainom...
nikako doc do njega. sad opet napravit dodatni disk za VM, pa na njega opet skidat cjeli chain samo da mogu poslat na mjenjacnicu.
prelose.
a za onaj njihov hebeni light wallet koji je nedavno iziso nigdje nemogu nac info kako to uopce pokrenut i koristit. support im je od k. -
trenutno sam na v3.1.1 njihovog walleta i sad ocu updejtat na zadnji 3.2.0 i nesto su promjenili. kad otpakiram pivx-3.2.0-x86_64-linux-gnu.tar.gz sad vise nema samo par fileova kao prije pa samo pokrenem PIVX-Qt i to je to vec su nutra 2 foldera i kad odem u jedan gdje je PIVX-Qt nece pokrenut nis nego neki error da.
kak se ova ver stavlja?