Day trading
-
Samo neka rejtaju. Za razliku od drugih stvari, ovdje moraju uložiti svoje pare za neki pravi utjecaj.
-
oni ne shvacaju da kripto investitori znaju vise od njih kao prvo, kao drugo ne shvacaju ih uopce kao eksperte koji bi njima trebali govoriti sto valja i sto ne valja i kao trece, zakasnili su, vise vrijedi onaj youtuber nego njihova agencija, uskoro ce ih pregaziti vlak, a nemogu nista.
-
@jollyroger je rekao u Day trading:
oni ne shvacaju da kripto investitori znaju vise od njih kao prvo, kao drugo ne shvacaju ih uopce kao eksperte koji bi njima trebali govoriti sto valja i sto ne valja i kao trece, zakasnili su, vise vrijedi onaj youtuber nego njihova agencija, uskoro ce ih pregaziti vlak, a nemogu nista.
uvijek se iznenadim kad vidim btc gold na popisu.
brijem da će ih btc private poslat u povijest. nudi sve što i oni + privatnost.no svejedno su dečki iz kineskog podruma obrnuli dobru lovicu.
-
Evo kako je day tradeat u ovim uvjetima lol
Zato je risk management, stop loss, disiplina i najvaznije, briga o sebi na duhovnoj i fizickoj razini uvjet bez kojeg nema uspjeha u ovome. Evo ne znam jel tuzno ili malo smjesno
https://amp.businessinsider.com/cryptocurrency-traders-in-korea-react-to-bitcoin-bloodbath-2018-1 -
strašno....
-
@stjepan
Ovo trziste je dizajnirano tako da otrese spekulatore i prebaci vrijednost u one koji stvarno vjeruju u tehnologiju. Traderi koji su iznimno oprezni i skromni mozda imaju sanse nesto s vrha maznut ko galeb sto mazne neku ribicu iz mora, al daleko je on od plivanja kao sto kit pliva, a ako pokusa dogodi mu se ko ovima gore.
Iskreno, ja bi svima preporucio prije da holdaju i da akumuliraju, ja tradeam, jer mi je to zanimljivo, ucim neki skill koji se uvijek moze primjeniti i omogucuje financijsku slobodu makar bio i deda od 90 godina u mirovini, ali sto se kriptoa tice, fino odredis svaki mjesec cu staviti 10% place u kripto i drzis se toga, pa nekad ce cijena biti 20000, nekad ce biti 5000, ti samo guras svoj plan i na kraju si kupovao po prosjeku bez da su te opekli veliki skokovi gore-dole. -
Naravno tu misliš na bitcoin
-
Misli na sve koje imaju vrijednost, barem sam ja tako shvatio :)
-
@jollyroger Imam stan koji mi donosi 350 € mjesečno. Mislio sam od tog najma mjesečno 50€ ulagati u kripto. Muči me jedino transfer fee. Coin base mi kartično na 50€ klepi 2 € a SEPA transfer je 35 kuna. Što da radim ? Čekati 4 mjeseca pa uletiti sa 200 € ili mjesečno pa gubiti po transferu 2-4% ?
-
Ja bih odmah 1/7 godišnjeg prihoda uložio, umjesto 1/7 mjesečnog svaki mjesec, dok je cijena niska. :smile:
-
@total-beginners
Coinbase je preskup nemoj coinbase koristiti, pogotovo nemoj koristiti credit card, mislim da je mjesecna strategija uplate jako dobra, samo nek kapa, dugorcno odlicno dok god se drzis toga.Mozda da koristis bankovni transfer na coinbase racun umjesto sa karticom, mislim da je 0.5 eura fee, onda ne koristis coinbase za kupovinu i prodaju nego odes na gdax.com i tamo deposit i sa coinbase walleta prebacis u GDAX, onda na GDAXu kupis coine, ako koristis limit order nece platiti nista, limit order je narudjba po fiksnoj cijeni, i onda netko mora doci i prodati ti na toj cijeni, tj mora momentum cijene ici suprotno da bi te napunio, no dobro da ne idem sad u detalje oko tradeanja, samo makni karticu i koristi gdax, mozes i market buy i bit ce ti puuuuuno jeftinije.
-
JollY šefe, mi se ne razumijemo.
Kako postati screenshot ovdje ??? -
gore desno u tekst editoru imas upload gumb
-
sc, jucer sam u pola sata okrenuo, gledao sam i cnd kao swing opportunity
-
ko ima muda danas daytrejdati hehehe
-
@exxo
Cijeli dan tradeam lol
Bas sam prije 10 min zatvorio CND poziciju.
Oversould bounces su jummy, neka medi rade svoje, meni odgovara kako god.Ovih dana je ovako nekako
https://streamable.com/vkyof -
uh svaka cast. ja kad je ovakav uncerainty se ne usudim, mislim drugo je kupovat dipove, ali daytradeat se ne usudim
-
@exxo
Mislis pustiti da ti prenoci ili stoji malo duze position?
No way, ludost, jedino kad sam to napravio je ako je nesto oversold na hourly i kupio sam dno, ili neki inside bar tipa na 1day, a i onda cu gledati u ekran jos dugo dok ne vidim da je to stvarno potvrdjeno sa momentumom i dobrim volumenom u tom smjeru...Tesko je, ja se nadam da ce ovo pasti jos, gledam da li je ovaj wedge u igri, to bi bio idealan buy za dugorocno.
-
na dane kao jucer staviti neki suludp niski buy order je pametno, to sam mislio
-
Gdje ja otprilike lovim dno.