Day trading
-
niš ja to ne kužim. crta sim, crta tam, nadam se samo da bu išlo gore jako polagano bar još mjesec dana da mi ne dira previše majnanje 😁
-
@stjepan
Ovaj crveni klin je formacija koja najcesce oznacava pad cijene, bearish.
zelene crte su kako bi moglo ici otprilike, ovi doube testovi su porpilicno jasne indicije da je stvarno ta formacija, jaki pokazatelji vise puta....
sad ako cemo skolski i samo gledajuci u ovaj wedge, onda je ovo pokazatelj da ce cijena padati.
A i mozes iskoristiti ovaj graf i kupovati na dnu i kad dodje blizu vrha klina prodavati i tako opet dok se ne dogodi breakout, nisu mali iznosi, oko 4000 usd, pa i da samo 1 btc na taj easy mode trade stavis lakih 4000. -
Zanimljivo. Još nisam probao takvo što raditi, al doći će i to na red, ne zbog zarade, već samo da vidim kako to ide.
-
@stjepan
Jako je zabavno, uhvatim se u nekim trenuntcima kao da gledam finale nekog najvaznijeg svjetskog prventstva i moj prijatelj igra u timu, jako uzbudljivo, kao igra za pametne odrasle.
A i zna bit stresno nekad, danas sam izvukao sijedu iz brade koliko sam se nazivcirao kad nisam stavio stop loss kako treba, a dump me uhvatio. -
Danas jos veci popusti na svemu :/
Aj sad nakon ovoga stvarno sve nek ide fino gore -
BTC opet postao bearish pa dosta ljudi paničari i izlazi iz altova da eventualno odu u fiat. Nadam se da će 12500 support lvl izdržat i ovaj put.
-
Evo neke moje crte supporta, povucene ima vec dosta vremena (vec je par puta u dipu dosao blizu, nikako ispod)...
Puno bi mi znacilo psiholoski kad nebi otisa ispod, odnosno kad bi sad krenija gore -
-
Pretpostavljam da je ovo iscrtkano ta tvoja linija. Držimo fige :)
-
Pogubija sam se u tim grafovima. Što znači, da prodam sve u ethereum classic :wink:
-
Ja nikad ne stavljam sve u istu košaru.
:person_shrugging_tone2:
Otvori ETC temu pa nas malo upoznaj s ETC-om i zašto misliš da je dobra opcija :) -
Haha. Prodao 25% Vechaina po 4.6 dolara, nakon dvije ure gledam sad cijena 6.2
Pa ja sam toliki antitalent da je to čudo :disappointed: -
I onda dodju korejanci sa popustom. Koji dan danas, prvo jucer fakeout iz ascendig wedgea iz bear u reversal i bounce koji je stvorio savrsen bullish setup i onda odjednom bam, sell off, sto bi? Vijesti! Koreja fud. Sad hvataj dno, evo me na 12 800 unutra, stop loss odma ispod ako ovaj nivo ne bude drzao onda mogu komotno cekati na 10k btc ili jeftinije, ali mislim da je news samo buka, karta nam je nesto govorila, ovaj dump je quirk, a ako ovo izdrzi to je isto ok, jer nam ovo moze biti jedan ljepi higher low na dailyu.
Znate sto, ovih zadnjih 2 tjedna je stvarno nenormalno tradeat. Toliko fake-outova i cudnih situacija nisam vidio jako dugo vremena. -
@buslje
Sto bi bilo kad bi bilo, nemas nista od toga.
Ako si zaradio na tom tradeu odlicno.
Inace najbolje ti je prije nego sto otvoris trade, bilo koji, smisli prvo sam sa sobom kad ces uci, koja ti je meta za izlaz u profitu i koja ti je meta za stop loss, to sve utanaci, udji u trade i miran si, sto god bude ti si to tako odredio, inace ce te emocije i trziste izvozati, pogotovo u zadnje vrijeme kako ima svega. -
@jollyroger je rekao u Day trading:
I onda dodju korejanci sa popustom. Koji dan danas, prvo jucer fakeout iz ascendig wedgea iz bear u reversal i bounce koji je stvorio savrsen bullish setup i onda odjednom bam, sell off, sto bi? Vijesti! Koreja fud. Sad hvataj dno, evo me na 12 800 unutra, stop loss odma ispod ako ovaj nivo ne bude drzao onda mogu komotno cekati na 10k btc ili jeftinije, ali mislim da je news samo buka, karta nam je nesto govorila, ovaj dump je quirk, a ako ovo izdrzi to je isto ok, jer nam ovo moze biti jedan ljepi higher low na dailyu.
Znate sto, ovih zadnjih 2 tjedna je stvarno nenormalno tradeat. Toliko fake-outova i cudnih situacija nisam vidio jako dugo vremena.ma ovo je nenormalno. pa ta vijest je bila vani prije 3 dana. čini mi se da hrpa neiskusnih gubi puno para. prodaje u panici i kupuje kasnije za veću cijenu. ja sam ovo prespavao. kao da se ništa nije dogodilo. uopće nisam čuo alarme s mobitela :)
-
https://www.tradingview.com/chart/q5UMR1G5/
sto mislite na ovaj trokut, jel odgovara? sad bi trebao lagani rast biti? Do break outa dali gore ili dole.. ?
-
Spavaj ti i makni naloge
-
@majorjs1 je rekao u Day trading:
https://www.tradingview.com/chart/q5UMR1G5/
sto mislite na ovaj trokut, jel odgovara? sad bi trebao lagani rast biti? Do break outa dali gore ili dole.. ?
Teoretski da, i koliko sam ja vidio, u kriptu se trokuti velikom većinom probijaju prema gore :man_shrugging_tone4:
-
@majorjs1
Da BTC voli trokute i zastavice
Sto se tice veceg trokuta i ove gornje linije, ja vise volim da mi trend linija ima najmanje 3 bitne tocke, a i kripto nekad vise voli fiksne resistance pointe na bazi cijene nego trend linije, nekad ih samo izignorira.
Ovaj manji trokut je tipican, vidis sto smo napravili, to isto zna napravit cesto, izadje bullish iz trokuta i onda se sroza dole i krene gore opet, zezne i bullse i bearse. -