Day trading
-
@karatas
Ja bi volio da daily chart napravi time-out, previse smo se izduzili, ne osjecam se ugodno kad otvaram poziciju.
Pito me netko da pogledam XVG i ICX chart, pogledam i kazem, oh ovo je odlicno, kupi, trebo bi i ja kupit.
I naravno ne kupim, nego flipam btc za sicu cijeli dan i danas vidim xvg i icx napravili sto sam i mislio lol
Meni treba asistent da me lupi po glavi sto sebe ne slusam -
@jollyroger je rekao u Day trading:
@karatas
Ja bi volio da daily chart napravi time-out, previse smo se izduzili, ne osjecam se ugodno kad otvaram poziciju.
Pito me netko da pogledam XVG i ICX chart, pogledam i kazem, oh ovo je odlicno, kupi, trebo bi i ja kupit.
I naravno ne kupim, nego flipam btc za sicu cijeli dan i danas vidim xvg i icx napravili sto sam i mislio lol
Meni treba asistent da me lupi po glavi sto sebe ne slusamja bih volio da btc stane oko 11k i onda da mi altovi polete, pa da ih malo prodam :))
-
Xem prva runda kupnje sad na 5400
Ada 3700 (iako je pala tokom dana na 3600), vidjet cemo oce li ko od ova 2 još dole -
ADA ispod 3600 :face_with_steam_from_nose:
-
A moze jos malo dole, 3200-3500 cca
Xem ipak potonija na 5k, ide kupnja, RSI je ispod 30, na 4800-5000 smo do sada imali par jakih supporta, tako da ce se valjda i sad odbit -
BTC i dalje divlja. Nema odmora za alt-ove.
-
A, dobro "uvik" neko skoci, neki se odrzavaju, neki ga prate itd itd
Od jacih coina koje pratim i imam sada je red za Adu i XemSjeba sam sew za BTC, konta sam ako ode ispod 10 400 ide ispod 10, na kraju kifla, uvatija još jači zalet, na nekih 10690 bi trebao bit otpor, vidjet cemo kako ce to proc
XEM kratkorocno sa 5000 ovih na 5700 cca, preko 10%, eto to ocekujem
ADA bi jos mogla past, ovo joj je prvi brutalni pad od ath-a, jbga i btc i xem su to prosli pa je mozda malo lakse uocit ponasanje, no vjerujem da je sad na 3500 support, tamo na 2700-2900 bi trebao bit brutalan support, al RSI je vec na 30, par dana pada ali ne gubi puno na vrijednosti, ajmo bullovi,, vrijeme je
8 BTC-a stoji vec neko vrijeme na 3500, o ADI pricam, nije fake pari mi, a na 3549 ceka na sellu 11 komada, ajmo pricekat, mozda DIpne na 3250 cca -
BTC se odbio na 11300. Tu negdi oko 11500 je prije bio jaci otpor i vidit ćemo hoće li pasti ispod 10200 ili ide ponovo napad gori. ADA mislim da ispod 3000 nece pasti. Tu je možda idealna prilika za uci. Ja cekam LTC, cini mi se da bi mogao od sutra nešto pasti. Koliko sam skužio ide neki "lažni" fork danas i tu će masa ljudi spušiti
-
@buslje
Odbija se od 10 170 i skoro usa u plus u 4h kandelu (skroz ok volumen)
Bit ce nesto otopora sada, no izgleda da bi se opet mogao napadati vrh na 11300, ima prostoraedit: ipak zavrsila u zeleno, jebeno
-
Ogroman volumen na Cardanu, moguc izlazak iz krize ili odigravanje novog dnam kad bi probili 3500 nadam se da ide promjena trenda
Xem i dalje gušenje, no dosta toga ukazuje da je vrijeme za rastVjerujem da ce ubrzo krenit plodovi ulaganja na ovim cijenama
-
Btc ide dole, nema volumena, izgleda trenutno neosvojiv vrh na 11 300
-
Dole, gore...nek se još malo strpi. Za sada mi najviše paše to da je na mjestu :)
-
@katsu je rekao u Day trading:
Ogroman volumen na Cardanu, moguc izlazak iz krize ili odigravanje novog dnam kad bi probili 3500 nadam se da ide promjena trenda
Xem i dalje gušenje, no dosta toga ukazuje da je vrijeme za rastVjerujem da ce ubrzo krenit plodovi ulaganja na ovim cijenama
Gle barijere na 3500...mislim dok to ne prodje nema proboja.
Prodaje se ADA-e u vrijednosti 32 BTC! -
@stjepan
O da...
Kad bi recimo ostao u 11300-10100 rangeu sljedecih par mjeseci to bi bija posao i naravno da onda brekouta 11 300 :DJa za sada pratim kako ce danas sutra zavrsit, ukoliko ne probije kvalitetn 11 300 ili zatvori vcrs recimo na 11 400 i krene jako up onda ide dokup, no nekako ne vidim to soluciju, bit ce vjerovatno u ovoj fazi jos dosta vrhova i dna, tako da je skroz ok se pokupit blizu 11k i cekat ga na 9100
-
Trenutno izgledao kao jos jedna hladna obrana 11 000, cini mi se da nema snage da se probije preko 11 300
FBS, velik je promet na ADI, 3500 je open cijena i zato je toliko grcevito brane, savrseno bi sija nastavak ovolikog volumena i zelen kandel, no evo brane se jako
-
Evo i jedna škrabotina
Ulazak u crni trokut je na vidiku ili se ide dole, zato i ovoliki volumeni i borba, a i probijanje njega nije daleko
Radi se o bitstampu, razlike su u cijeni, pa bolje mozda da ih nema...
inace ovo je crtano i trenutna cijena je 11 100
Volumeni se dodatno dižu, a više sella trenutno, no teško se šta više može rec trenutno
RSI tocno 60-ak, mozda zajaše u bull modu do 70 i onda imamo cijenu blizu (crnog trokut) breakouta
Moguce da ce se odbit i ide lagano nazad u par dana (po meni bitno da ide spora korekcija) do zelene linije i 10 100-10 300, napunit oružje i konačno rješit gdje ide ovaj brod :D
Cijena je na vrhu BB-a, signal za pad svakako, nagađam da je trenutno cijena na vrhu BB-a i da je blizu izlaska iz crnog trokuta i konacnog brekaouta bullovi bi potegli, ovako bolje pricekatPS donja pravocrtna linija trokuta (kateta) je dno prvog dipa nakon all time higha, a to je 11 159, ova 2 (dnevna) kandela sta doticu crnu i gotova su se zatvorili na 11 101 i 10 421, tako da nismo imali "službeni start dana u trokutu, mozda ima veze mozda nema veze, ali svakako potvrduje bitnost ove cifre
-
Vraća se to nazad na zelenu pa onda ide napad. Jedno je sigurno, kada probijemo ovu crnu bear liniju rast će postat nezaustavljiv. neka se strpi još koji dan
-
A nisam bas siguran, više vjerujem da idemo up par k u kratkom roku, recimo do 15-16 i onda opet golgota bearova, vjerujem da mora proc neka duža faza stabilizacije prije napada na nove vrhove i ATH
Do sada bi to islo silaznim trendom, pa eto moze onda od 16 k do 13 500 u po godine i onda od kraja ljeta do Bozica uletit u 40 k
Po meni je sada uskoro odluka gdje ce biti ta cjenovna faza, dosta ih i dalje zaziva i vjeruje da ce to bit izmedu 2-3 k do 5-6k, moguce, jbga -
probijemo li danas ovih cca 116000, prvi jači otpor sljedeći koji vidim je oko 12500-12700. Ali dobro, moje analize su jako skromne i više se temelje na nekim prijašnjim točkama otpora. Ali ova kosa žuta linija je po meni ključ, tu se ruši trend padanja ako je probijemo. a oćemo, samo je pitanje kada
![alt text]( image url)
-
Alt šoping time uskoro
Evo malo whisfull thinking
I ovo bi bio extra whisfull thinking, da bar, ali moguce, malo vjerovatno da cemo probiti 6k ikad vise, ali mala sansa postoji. Ako se strmoglavimo dole mislim da ce altovi bit masakrirani, pokupovat cu sve.