Day trading
-
@buslje
Odbija se od 10 170 i skoro usa u plus u 4h kandelu (skroz ok volumen)
Bit ce nesto otopora sada, no izgleda da bi se opet mogao napadati vrh na 11300, ima prostoraedit: ipak zavrsila u zeleno, jebeno
-
Ogroman volumen na Cardanu, moguc izlazak iz krize ili odigravanje novog dnam kad bi probili 3500 nadam se da ide promjena trenda
Xem i dalje gušenje, no dosta toga ukazuje da je vrijeme za rastVjerujem da ce ubrzo krenit plodovi ulaganja na ovim cijenama
-
Btc ide dole, nema volumena, izgleda trenutno neosvojiv vrh na 11 300
-
Dole, gore...nek se još malo strpi. Za sada mi najviše paše to da je na mjestu :)
-
@katsu je rekao u Day trading:
Ogroman volumen na Cardanu, moguc izlazak iz krize ili odigravanje novog dnam kad bi probili 3500 nadam se da ide promjena trenda
Xem i dalje gušenje, no dosta toga ukazuje da je vrijeme za rastVjerujem da ce ubrzo krenit plodovi ulaganja na ovim cijenama
Gle barijere na 3500...mislim dok to ne prodje nema proboja.
Prodaje se ADA-e u vrijednosti 32 BTC! -
@stjepan
O da...
Kad bi recimo ostao u 11300-10100 rangeu sljedecih par mjeseci to bi bija posao i naravno da onda brekouta 11 300 :DJa za sada pratim kako ce danas sutra zavrsit, ukoliko ne probije kvalitetn 11 300 ili zatvori vcrs recimo na 11 400 i krene jako up onda ide dokup, no nekako ne vidim to soluciju, bit ce vjerovatno u ovoj fazi jos dosta vrhova i dna, tako da je skroz ok se pokupit blizu 11k i cekat ga na 9100
-
Trenutno izgledao kao jos jedna hladna obrana 11 000, cini mi se da nema snage da se probije preko 11 300
FBS, velik je promet na ADI, 3500 je open cijena i zato je toliko grcevito brane, savrseno bi sija nastavak ovolikog volumena i zelen kandel, no evo brane se jako
-
Evo i jedna škrabotina
Ulazak u crni trokut je na vidiku ili se ide dole, zato i ovoliki volumeni i borba, a i probijanje njega nije daleko
Radi se o bitstampu, razlike su u cijeni, pa bolje mozda da ih nema...
inace ovo je crtano i trenutna cijena je 11 100
Volumeni se dodatno dižu, a više sella trenutno, no teško se šta više može rec trenutno
RSI tocno 60-ak, mozda zajaše u bull modu do 70 i onda imamo cijenu blizu (crnog trokut) breakouta
Moguce da ce se odbit i ide lagano nazad u par dana (po meni bitno da ide spora korekcija) do zelene linije i 10 100-10 300, napunit oružje i konačno rješit gdje ide ovaj brod :D
Cijena je na vrhu BB-a, signal za pad svakako, nagađam da je trenutno cijena na vrhu BB-a i da je blizu izlaska iz crnog trokuta i konacnog brekaouta bullovi bi potegli, ovako bolje pricekatPS donja pravocrtna linija trokuta (kateta) je dno prvog dipa nakon all time higha, a to je 11 159, ova 2 (dnevna) kandela sta doticu crnu i gotova su se zatvorili na 11 101 i 10 421, tako da nismo imali "službeni start dana u trokutu, mozda ima veze mozda nema veze, ali svakako potvrduje bitnost ove cifre
-
Vraća se to nazad na zelenu pa onda ide napad. Jedno je sigurno, kada probijemo ovu crnu bear liniju rast će postat nezaustavljiv. neka se strpi još koji dan
-
A nisam bas siguran, više vjerujem da idemo up par k u kratkom roku, recimo do 15-16 i onda opet golgota bearova, vjerujem da mora proc neka duža faza stabilizacije prije napada na nove vrhove i ATH
Do sada bi to islo silaznim trendom, pa eto moze onda od 16 k do 13 500 u po godine i onda od kraja ljeta do Bozica uletit u 40 k
Po meni je sada uskoro odluka gdje ce biti ta cjenovna faza, dosta ih i dalje zaziva i vjeruje da ce to bit izmedu 2-3 k do 5-6k, moguce, jbga -
probijemo li danas ovih cca 116000, prvi jači otpor sljedeći koji vidim je oko 12500-12700. Ali dobro, moje analize su jako skromne i više se temelje na nekim prijašnjim točkama otpora. Ali ova kosa žuta linija je po meni ključ, tu se ruši trend padanja ako je probijemo. a oćemo, samo je pitanje kada
![alt text]( image url)
-
Alt šoping time uskoro
Evo malo whisfull thinking
I ovo bi bio extra whisfull thinking, da bar, ali moguce, malo vjerovatno da cemo probiti 6k ikad vise, ali mala sansa postoji. Ako se strmoglavimo dole mislim da ce altovi bit masakrirani, pokupovat cu sve.
-
:face_screaming_in_fear:
-
Tu smo, otpor na 10100 cca. Ako padnemo doli strah me ove iznad projekcije :worried_face:
-
@buslje
10100 je previsoko za mene, to nece drzati, mozda 9700-9550 ili nize retest 9k....8300-7800, 7200, 6k...to su nekako otpori koje gledam.
Ja sam kupio dio stacka tocno na vrhu breakouta downtrenda i jos uvijek hodlam, tako da ako nastavimo ici dole morat cu gledati kako se topimdaily TD9 je poceo countdown prema dole, imamo 1 i 2 za sad, a weekly td9 jos nije zavrsio 9 count prema dole ...
-
Mogu vas malo prepasti?
salim se, ali kad smo kod c&H ovaj je vjerovatniji, isto kao inverse H&S gore
-
@jollyroger @buslje Moze objasnjenje malo laickim jezikom za nas manje iskusne? Chart? Mislite da bi moglo dole do 6k uskoro?
-
Sumljam
Ok ova velika salica obrnuta bi znacilo da ce BTC biti 0, gotovo, pa-pa kripto ako bi se to ostvarilo, ukratko ignore, samo zezam.Ovaj wave count koji ide abcde bi trebao ici i ispod 6k, 5500 najvise i 2000 najnize
a najizglednija varijatna je ova salica na 4h chartu koja izgleda kao normalna salica, e to bi znacio nastavak bullish trenda.
-
Dobro je što nismo odmah pali na 50% korekcije, što bi bilo negdi na 8800. Sada smo na jednom starijem otporu cca 10200 i čini mi se da se već odbijamo ponovo doli.
-
@buslje @JollyRoger ok, nisam bas razumio.. pratim tona veysa i sad on kaze ukratko na 8800, mozda i manje a sad ovaj zadnji video neznam.. Ugl ja sam prodao na 10k danas.. dali mislite onda da bi mogao na 8k-6k ili tesko? Hvala UNAPRIJED NA STRPLJENJU.. Nisam u tome jos skroz na ti..