Day trading
-
@jollyroger @buslje Moze objasnjenje malo laickim jezikom za nas manje iskusne? Chart? Mislite da bi moglo dole do 6k uskoro?
-
Sumljam
Ok ova velika salica obrnuta bi znacilo da ce BTC biti 0, gotovo, pa-pa kripto ako bi se to ostvarilo, ukratko ignore, samo zezam.Ovaj wave count koji ide abcde bi trebao ici i ispod 6k, 5500 najvise i 2000 najnize
a najizglednija varijatna je ova salica na 4h chartu koja izgleda kao normalna salica, e to bi znacio nastavak bullish trenda.
-
Dobro je što nismo odmah pali na 50% korekcije, što bi bilo negdi na 8800. Sada smo na jednom starijem otporu cca 10200 i čini mi se da se već odbijamo ponovo doli.
-
@buslje @JollyRoger ok, nisam bas razumio.. pratim tona veysa i sad on kaze ukratko na 8800, mozda i manje a sad ovaj zadnji video neznam.. Ugl ja sam prodao na 10k danas.. dali mislite onda da bi mogao na 8k-6k ili tesko? Hvala UNAPRIJED NA STRPLJENJU.. Nisam u tome jos skroz na ti..
-
8800 je ok meta, mislim da ce btc napraviti po svom kao i uvijek do sad, obicno kad vidim da svi misle da ce biti bounce, pricekam sa ulaskom, a kad vidim da svi misle da cemo ici jos dole udjem :)
BTC je u zadnje vrijeme jako svojeglav
Ja sam danas imao mete od 9900 - 9850, evo unutra sam, jos sam uzeo ICX i ADA, vidjet cemo, ako napravimo higher high i higher low na 15minuta onda je to vrlo vjerovatno bottom, ako ne, pokusat cu izaci break even ili profit ovisno sto ce 15m chart reci. -
Evo svi stalno govore bitcoin bubble, pa malo perspektive sto se tice drugih trzista, kad ovo sve pocne pucati mislim da ce ljudima koji imaju bitcoine u cold storageu biti JAAAKO drago sto su to napravili.
http://www.thebubblebubble.com/ -
@JollyRoger @buslje @Katsu i ostali pardon ako sam nekog zaboravio. Moze li savjet kada gledati za kupiti opet? Koje su vam entry leveli? Neka vasa razmisljanja chart? Znam da se kuzite pa evo rado bi i vase razmisljanje cuo sto i kako :) Kupit na 8800-9000? Sto god ce pomoci :)
-
@majorjs1
Hmm tesko je reci, stalno se mjenja situacija, mozemo guesstimate, evo ja npr mogu imati target 4k, ali btc moze sad na 9200 odluciti da je dosta i odigrati c&h koji sam bio nacrtao prije par dana, ili moze izignorirati i ici dole, stalno se mjenja situacija, meni je ADA zanimljivija iskreno...mislim da ce sljedeci tjedan BTC biti bleed out a ADA to the moon. -
@jollyroger joj sto bi bilo da ada sljedeci tjedan odradi ATH :))))))))
-
Zasto mislite da ce Cardano to the moon? Jesam propustio kakvu vijest ili? Imam i 10k stellara pa mogu mijienjat za adu ?
-
Najbolja tehnicka analiza koju sam ikad vidio:
https://www.tradingview.com/chart/BTCUSD/ClyXqInO-The-One-Coin-to-Rule-Them-All-Chapter-I/
-
Da sve smrdi na inverense H&S
Sta cemo s tronom?
Vec dosta dugo pokazuje da se neda ispod 400 satoshija, volatilnost se skroz smanjila i vjerujem da je vrijeme da krene gore -
Ste primjetili da u zadnjih 2-3 tjedna TA djeluje jako dobro na kriptu?
Falling wedge BTC
Rising wedge ETH
-
Dva grafa koja se još nisu realizirala..
BNB bi trebao gore a XLM dolje (ako se tata složi) :)
-
@Cryptobegin jeli to break out ili mozda je fake?
-
ada je primjer fake outa :(
Misliš na BTC?
Obično nakon breakouta u idealnom slučaju bude retest i onda opet gore, ali BTC ne sluša obično pa često nastavi samo gore.
Volumen je ok s obzirom da je zadnjih par dana bio tako velik samo dok se prodavalo.
-
Zanimljiv je i NEO.
Odzumirano
-
@cryptobegin evo molio bi te objasnjenje na ovo za xlm o cemu govori (???): https://www.youtube.com/watch?v=MFLySl7jrs0 i pitanje zasto mislis da bi xlm trebao dole? Hvala unaprijed ako odgovoris..
-
@majorjs1 je rekao u Day trading:
@cryptobegin evo molio bi te objasnjenje na ovo za xlm o cemu govori (???): https://www.youtube.com/watch?v=MFLySl7jrs0 i pitanje zasto mislis da bi xlm trebao dole? Hvala unaprijed ako odgovoris..
Čini mi se da je to descending trinagle pattern.
Ovaj dečko radi analizu preko elliot wave theroy.
-
kolko se ima smisla zajebavat s ovim forkovima. zcl za pocetak.
28.02.2018 - Bitcoin (BTC) ZClassic (ZCL) - Bitcoin Privat fork
05.03.2018 - Ethereum Classic (ETC) - Callisto fork
14.03.2018 - Monero (XMR) - MonveroV fork
01.03.2018 - NEO - ONT