Day trading
-
-
Evo ga, top of the wedge, odbijanje, tocno na td9 reversalu, overbought na hrpu time framesa, easy exit, eto tko je usao na dnu wedgea i pustio da ide do vrha i prodao tamo, mogao je okrenuti lako movement of nekoliko stotina u kratkom vremenu.
Da vidimo sad kako ce ici konsolidacija i ocemo li razbiti ovo bullish.
Sad trebam naci dobar re-entry, to ce biti skakljivo, sumljam da cemo ici opet do dna wedgea.
Probili je, ok, ovo je sad swing pozicija, kupujem icx, adu, eth i btc na srednje duzi period
Ocekujem swing entry gdje su zute cijene, unutar ovog kvadrata -
@majorjs1 pa XLM je solidan coin.
utemeljitelj je mutan lik, ali dosta se furaju na pomoć siromašnima, imali su veliki ICO i mislim da će u idućoj alt sezoni dobro proći.
čisto subjektivno meni je to drag coin jer je jedan od par njih koje imam u x10 klubu :)
-
@jollyroger wow hvala ti jos jednom na objavljivanju takvih stvari :) mi pocetnici mozemo uciti brze sa takvim primjerima ! Ako budes imao vremena volio bi cuti a i svi mi nesto na recimo mrvicu duze od day tredanja sa grafom u stilu sto ocekivati.. Hvala jos jednom ;)
-
@cryptobegin Neznam vise nisam u nista siguran iskreno.. Nadajmo se da ce biti tako. sam sam si kriv sto sam ga kupio na 96centi.. 10k komada.. koja greska. Nadam se da ce bit dobra alt sezona.
-
@jollyroger je rekao u Day trading:
G20
Odlicne vijesti
https://uk.reuters.com/article/us-g20-regulations-carney/g20-watchdog-focuses-on-rules-review-holds-fire-on-cryptocurrencies-idUKKBN1GU0SFja sam ovo shvatio malo drugacije. naime, zanimljivo je da je ova vijest stara, objavljena je 2.2. reuters ju objavljuje tek sinoc, zanimljiv tajming, skoro pa izgleda kao bull trap. mislim ne znam zasto bi reuters bio u funkciji toga, ali eto, samo kazem kako izgleda.
drugo, ovaj kanadski bankar koji je chairman fsb-a koji vodi financije clanica g20 zapravo tvrdi da je bitcoin propao tj da nije uspio i kao takav ne pretstavlja nikakvu prijetnju financijskim trzistima. jos k tome navodi kako su regulacije nuzne i kako ce ih biti u buducnosti.
a ovo za regulacije u ozujku se najavljivalo s vise strana jos u 12.mj kako ce merkl i macron izregulirati crypto.
ne znam kaj bi mislio, ali je vrlo ocito da je sve skupa manipulacija trzista i cijena, krenuvsi od samog bitcoina.
vijesti se prenose kako pase bullovima, cini mi se, koji zapravo drze vijesti i pustaju ih kako im pase i na taj nacin upravljaju cijenom. no to nije nis novo.
-
Propao...nije ga potrebno regulirati...
Neznam zasto, ali ovo mi nekako navlaci smjesak na lice. -
@exxo je rekao u Day trading:
aime, zanimljivo je da je ova vijest stara, objavljena je 2.2. reuters ju objavljuje tek sinoc, zanimljiv tajming, skoro pa izgleda kao bull trap. mislim ne znam zasto bi reuters bio u funkciji toga, ali eto, samo kazem kako izgleda.
Mi smo u grupi dobili vijest prije nego je trziste reagiralo :)
Ok, ja sam zapravo vec bio unutra kad smo dotakli bottom of wedgea oko 7300, pa mi je bilo svejedno, opet sam uhvatio val.
Gle, novinske kuce znaju kakav utjecaj imaju na trzista i sigurno imaju svoje tehnicke analiticare koji im govore tocno u koje vrijeme trebaju objaviti vijest i onda oni sigurno otvore pozicije, a sto ne bi igrali margin long ako vec imaju u rukama bullish vijest, svejedno, dok god sef zaradi :)Sad gledamo ocemo ici rocket mode do 10k, ako bude pre sporo onda cu cekat tipa 12k da budem vise uvjeren.
Al da, ICX i ADA su bili dobar izbor jucer :D -
@stjepan
Zato sto je cijelo kripto trziste manje od 1% globalnog trzista i ured koji se bavi regulacijom za G20 je rekao da imaju pametnijeg posla nego baviti se sa mrvicama, a politicari nek im posalju novi zahtjev kad kripto bude malo bitniji.
Merkel je ljuta sto nije usla na 6k pa bi jos jeftinije, e nema nema.
:) -
@majorjs1
Pocetnicima nebi savjetovao da trguju uopce, mozda sa 500 dolara i to samo kao praktcnu primjenu teorije koju su taj dan ucili, treba se prvo posvetiti teoriji, jer ako ne znas kako se neke stvari rade mozes nacrtati nesto potpuno krivo i onda pratis nesto sto te samo moze prevariti, dovoljno je tesko i kad znas sto radis...nesto kao vozacka, prvo trebas naucit vozit.
Do tad, HODL, pogotovo sad kad smo vec blizu dna. -
@jollyroger je rekao u Day trading:
@exxo je rekao u Day trading:
aime, zanimljivo je da je ova vijest stara, objavljena je 2.2. reuters ju objavljuje tek sinoc, zanimljiv tajming, skoro pa izgleda kao bull trap. mislim ne znam zasto bi reuters bio u funkciji toga, ali eto, samo kazem kako izgleda.
Mi smo u grupi dobili vijest prije nego je trziste reagiralo :)
kakvoj grupi?
-
Merkel je ljuta sto nije usla na 6k pa bi jos jeftinije, e nema nema.
:)hehehe. a s druge strane imamo reutersove vijesti kako njemacka nece traziti da platite porez ako placate kavu bitcoinom. kao sto svi glupi ameri velicaju onog lika koji je pred kongresom pricao o svojoj kceri koja hodla bitcoin. kakva sranja e. a bit ce toga jos ;)
-
Priča se da će BTC kad tad ponovo na 5000 ili niže. To automatski znači novi pomor altova. E sad, koliko ludo bi bilo danas većinu altova koje imam prebaciti u bitcoin i kupiti ih duplo jeftinije za recimo 10 ili misec dana.
-
@buslje to je glavno pitanje :) meni se cini da su altovi dobrano potonuli i da ce vjerojatnije ici gore, nego dolje. no tko zna. ako prije alt sezone btc stvarno ode na 5k, onda ce sve jos dodatno zaroniti...
-
meni se čini da polako postajemo bullish. broj posjeta stranici mi je skočio za 15% u zadnja 2 dana :)
-
Je li netko radio tehnicku za novi trend? Koji su targeti?
-
-
Sprema li nam se to Death Cross nakon više od dvije i pol godine?
-
@buslje
Ma death cross je prenapuhan, ja ga skoro pa i ignoriram, imas i golden cross isto, nitko ga ne spominje :)
Laging indicator, samo pokazuje proslost, mislim da mediji vole zvucni naziv, dobro prodaje gledanost. DEATH CROSS, tko nebi klikno ili posluso.
Ne mislim da je toliko bitan, a vidio sam ih vise puta da nista ne naprave, tako da ne bi se puno oslanjao na taj indikator, necu ga ni ignorirati isto, ali ne ulazi mi previse tesko u odluke. -
@neworder
8400-8000 ok, bullish consolidation da dailyu, ispod toga, malo vise zabrinjavajuce, al dok god 7200 drzi nije pretjerana panika.
Zna se cesto cijena vratiti i testirati prijasnji pattern, al mislim da smo previse odmaknuli od wedgea da bi se vratili dole na te nivoe....
Meni je prvi bullish scenario oko 8400 8200 odbijanje i nastavak, ali sto vise gledam to mi je vise drago sto sam prodao na 9050, sad gledam sto veci popust ulovit.Nemojte otipisati medvjede tako lako, ja dok ne vidim 12 001 usd po btc-u ne smatram nista bullish.
Ok mooozda da smo tipa u ova 2 dana raketirali na 10k, ali bas i nismo, tako da sam jos uvijek oprezan, kad vidim dobar profit uzmem ga i nije mi zao, evo btc sam uzeo na 9050, ok falio sam, isao je jos, ali radije udjem malo kasnije i izadjem malo ranije nego falim kompletno cijeli movement.