Day trading
-
Ajmo nagurat ovaj dnevni do 9 k :kava:
Ide se jako zadnjih par sati, evo probiven 7k i odma stavljen ok support, ajde budi lud sad kad je krv po ulicama, kad su snajperi po zgradama, bombasi samoubojice setaju s prslucima ulicama, artiljerija puca s brda itd itd -
hehehe koji opis :)
-
@katsu uh, kada bi to doslo do 9, to bi bilo ravno cudu, sto se mene tice. ako zavrsimo danasnji dan u pozitivi. recimo iznad 7, onda ce i druge vremenske zone slijediti taj rast, pa bi moglo sutra u jutro biti recimo 8k.
sve iznad toga ce zahtijevati jednog pivkana ili nesto zesce :)
-
A je sad...
Nikakvo cudo to nebi bilo, a diš bolji moment od ovoga kada je moral na dnu...
MOzda ekipa sad kad otvore ameri burze ako se nastavi pad dodu kod nas
Veliki su vulumeni danas, nekako iman stvarno dobar osjecaj -
moguce moguce. evo jedno vrijeme je lijepo probio 8100... ajd nek se mi probudimo s 9k u krilu :) to bi bio bas jedan lijepi dar.. i onda daljnji polagani rast od 2-3% svaki dan :))))
-
Ajmo rađe zaspat vcrs sa 9k u krilu
Odigrano sve po (mojim) predvidanjima... cak sam i odigra trejd, sell na 8100 buy na 7600 iako kad sam to postavija sam se bi se nasimijem i kazem ide do 7250 cca, taman tocka otpora snizila i udrija je malo jace prema dole, ali briga me, cisto vjezbam nije neka velika para... i jasno ujutro dode na 7213, no vise me veseli sta pogadam rangove nego sta sam postavija buy order par 100 dolara više, pomalo tek smo poceli, uciti, uciti i samo uciti jedino tako mozes razluciti
sad imamo otvoren put do 8250 cca, finu borbu na 8500 i onda opet otvoreno do 8800 - 9000
nasa obrana za sada pari brutalno jaka i neporobojna na 7k(sad smo na 7900 dok tipkam)
Edit: pricam u nekim svojim poludnevnim predvidanjima koja me bome dobro idu otkad sam ih se uvatija podrobnije malo... cisto da ne ispadne kako nesto pametujem i kako sam sve najavija
edit2: evo nas na 8200... yeah
-
njušim li to bull trap?
-
@buslje mislis da ce se odbiti od 8500 na dolje od 3500?
-
Pa di si sad to izvuka ?
Bit ce "odbijanac" al od cca 8k do 8.7 uskoro ...
-
3500? jebote koje crnilo....To bi i meni pokvarilo dan....
-
@katsu
Bilo bi idealno tamo negdje tipa 10-12k i onda nazad na 3k
Iskrcamo sve na 11k, kupimo na 3.5 :D -
@stjepan
Daj ti njemu par dana bančića za ovakve izjave :rofl: -
@jollyroger
Da i meni je 12 k (trenutno) nekakav prvi vrh za djelomicni izlazak... MOzda do tada buden jos sigurniji pa se jace iskrcam -
@katsu je rekao u Day trading:
@stjepan
Daj ti njemu par dana bančića za ovakve izjave :rofl::face_with_tears_of_joy:
-
Trenutno 8100
Misljenje
Tocno ovde nam je prvi otpor i za sada stoji po meni ok, ukoliko ovo obranimo napadamo 8300, kad bi to uspjeli odrzat do navecer bit 8300+ mislim da idemo relativno lako do 8700
Savjet
Kupit sad, izac na 8800 cca, vec od 8600 pocet budnije pratitEdit: po mogucnosti probit sta prije 8300 i onda se tu prebacuje novi otpor
Ukoliko ode ispod 8100-8000 na 7800 nam je jako bitna obrana, nema s evremena za predah, no izgleda mi da ide tokom rasta, zivi bili pa vidili -
a silo vam vase :)) oma ban :) ma gledao sam nekog lika na yt koji je usporedjivao grafove sada i 2013 i jako su slicni. i gledao je neke datume koji se periodicki ponavljaju i onda je rekao kako je rsi vrlo nizak i da je tako nizak bio samo 8 puta do sada. i da , ako padne kao 2013, ond aide 85% dolje, a to je 3500 od 20k. tako da je to kao moguci scenario.
naravno, tu bih cak bio u minusu, tako da bolje da o tome ne razmisljam. inace, ako dodje do 10k uskoro i ja bih malo izasao :) s malim dijelom.
-
@karatas Jako bi se iznenadio da ikada vidim bitcoin na toj cijeni koju si naveo. Jedino nekakvim grubim manipulacijama. A što se tiče cijene, ona toliko i nije bitna. Bitno je što bitcoin nosi (tehnologija). Znam da ćeš reći kako nije bitna cijena kad svi gledamo koju kunu zaraditi, ali mislim da će vrijednost bitcoina za recimo pet godina biti puna značajnija za svijet. Dok ovo pišem cijena mu je 8100, sad je tu negdi između MA 100 i MA 200 ako gledaš na 1 h. Ako pogledamo dnevno, rubno je na MA 200 što je dobro da ne pada ispod toga. Imao sam osjećaj da bi mogao ponovo pasti, ali sve je izglednije neko horizontalno kretanje sljedećih par dana. Što je ok, jer altovi mogu nastaviti s rastom. Uglavnom, ja sam ti u ovome veliki početnik i znaš kako kažu, može već sutra sve da bude obrnuto. Samo strpljenje i nekakav plan ali stvarno bi se iznenadio da bitcoin padne ispod 5000. jako.
-
Nece altovi rast ako BTC krene dole, past ce jos vise u odnosu na btc
Nemoj s tim defetizmom, nema smisla, da ne spominjem izraze "ikad više" "nema sanse" i to pazi sad na 10 k , za 2 dana mozemo hladno i lagano bit na tim ciframa, pogotovo ako uskoro probijemo 8700-9000 (a, to jako jako lagano moze bit vec do jutra ili cak zavrsetka danasnjeg dana)Ako os odredi okladu za 10k, dajem ti 10 dana, ako ne dode ja tebi, ako dode ti meni :D
simbolicno, neki altić, cisto da te prodrma -
ma ja sam se zeznio. sto naravno nije ni cudno, jer sam amater u ovom svijetu, pa sam propustio priliku izvuci ulozeno kada sam imao priliku. sada sam pao na 1/3 koliko sam maximalno imao, te sam shvatio da bih zelio pokriti dupe i barem izvuci koliko sam ulozio :) zato mi je sada primarno vazna cijena, a sekundarno mi je vazno ono sto btc i blockchain donosi svijetu :)
-
jel kucilo negdje napisao najnovije rezultate njegove TA za BTC? na forum.hr-u je pricao o targetu izmedju 7og i 9og mjeseca ove godine, ali nije napisao sto je target. mozda se podrazumijeva novi ATH?