Day trading
-
Ja usao u verge jutros :grinning_face_with_smiling_eyes:
Nego sta mislite o caci...hoce li se i na kojoj cifri odbiti prema dolje?
-
@jollyroger je rekao u Day trading:
@stjepan
samo da nije ncash ili verge :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:profit je profit. ja sam sinoc ponovo usao u ncash cim sam vidio objasnjenje fuda. nego, ovi randovi pumpovi jel prati to tko? idu u valovima dosta cesto pa se da uletit kratko. lik tweeta nakon sto je bot ekipa vec kupila tak da oprezno. danas u 10pm ide pbc
-
Ja se osobno držim podalje od tih pump-ova nakon što sam vidio kako funkcioniraju te telegram grupe. Samo 1% članova dobije podatak unaprijed, ostali dbiju sa zakašnjenjem, a ako nisi u grupi, imaš šanse kao odprilike glineni golub....
-
:smiling_face_with_open_mouth:
-
jebemu zaboravio sam jucerasnji aion call ovdje napisat. nadam se da je neko usao, mainnet u srijedu
-
@stjepan kolko ti znas python? botovi... za izlistavanje coinova na exch
-
Pa, počeo sam nešto raditi u njemu. Pračenje cijene na mjenjačnicama, neke akcijena bazi toga itd. Python sam gledao sa strane jako dugo, sada sam napokon malo zagrebao pod farbu.
-
cool javi da se bacimo u biznis. pnd grupa! hehe
-
Ova objava je obrisana! -
@stjepan je rekao u Day trading:
Ja se osobno držim podalje od tih pump-ova nakon što sam vidio kako funkcioniraju te telegram grupe. Samo 1% članova dobije podatak unaprijed, ostali dbiju sa zakašnjenjem, a ako nisi u grupi, imaš šanse kao odprilike glineni golub....
ako ides u te fore na ovaj nacin da, ali ako imas bot sasvim druga prica.
-
Pvenstveno sam mislio na ove flash pump and dump sheme sa Telegrama. Ono, sve bude gotovo u pardeset sekundi. U tom trenutku cijela mjenjačnica (sudjelovao sam i na Bittrex-u i na Binance-u) umre i nije responsive.
Dali je trading API živ, to nebi znao, možda bi se tu dalo napraviti nešto. -
@exxo Jel koristis ti koji trading bot ?
-
@stjepan jel se plaća taj Python, i može li koristiti za crypto trgovanje
-
@slesh je rekao u Day trading:
@stjepan jel se plaća taj Python, i može li koristiti za crypto trgovanje
python je programski jezik a ne softver. u njemu možeš napraviti program koji bi se spajao pomoću tvojih api ključeva na burzu i trgovao.
-
@cryptobegin aaaa hvala to mi je već to much ne bakta se sa tim
-
šta mislite o STORJ coinu za uzet malo okrenut?
-
Uh, STORJ je stari coin koji je eksli pokusavao napraviti nesto (file storage). Nisam siguran dali su i koliko napredovali. Bili su prvo napravili neki token na nekoj bitcoin related mrezi, pa su se prebacili na eth tokene...ni sam neznam kaj tocno. Bila je hrpa prijedloga da naprave svoj chain, ali to su iz nekog razloga odbijali...možda bi se isplatilo baciti pogled....
-
kupio sam ga nešto malo za okrenut 5-10%
Dimecoin, Dentacoin, Reddcoin, Mintcoin, Fedoracoin…šta mislite za HODL ovih novčića, ima ih na Cryptopia i Coinexchange šta mislite za HODL ovih novčića za neki mali iznos stotinjak dolara
-
Nemam pojma. Ja sam skroz prestao pratiti te male novčiće. Ako postaviš neki sell order unaprije, uvjek je moguće da te zahvati kakav pump pa da zaradiš.
-
Pozz svima, pitanje jedno, jel se po vama vratila pozitiva u trziste da bi mogli u novi bull run ili je jos rano, preko rekorda ove godine ili mislite da necemo? Za one koji prate vijesti iz svijeta crypta. Mozda neki graf stanja i ocekivanja uvezi btc-a? @JollyRoger ? Uglavnom ocekuju li se neki pomaci uskoro ili je jos sve na vidjet cemo?