Day trading
-
a koji web scraper? ima li neki dobar za crypto, ili ovo što nalazim na netu google apps scraper ili neki drugi koristite?
-
Ja ne koristim niti jedan. Jednostavno me ne zanima takav nacin rada. Ja bi si ga sam osobno napravio u pythonu no siguran sam da postoji negdje neki u koji ubacis adrese i kljucne rijeci i koliko cesto zelis da provjerava te kako da ti javi alert.
-
https://medium.freecodecamp.org/how-to-scrape-websites-with-python-and-beautifulsoup-5946935d93fe
jel teško to sam napraviti u Python, laik sam za to, ali volim tako oko informatike sam probavat stvari...kako to ide ako ti neko napravi to, jel ti pošalje neki folder pa gotovo to implementiraš na svom računaru ili šta?
-
Pa u Pythonu napraviš program kao bilo koji drugi. Zavisno od želje korisnika, može se napraviti GUI ili command line program. Može se napraviti windows installer koji će ga normalno instalirati kao bilo koji drugi program itd.
Ustvari da skratim, u Pythonu se kreiraju standardni programi za PC.
-
I sta kazete na krvavo jutro?
-
a sta reci.
šajt. -
a baš sam se ponadao da će skoknuti do desetke.
-
Bome, ne izgleda uopce dobro.
-
shit al day long :D valjda nam se vrati tržište...ode sve 20% dole
-
sta kazu grafovi? di je prvi resistance level?
-
Evo graf koji sam jutros napravio...samo fib leveli...
8200 trebamo drzati...ako ga probijemo sljedeci jaci support je 7500 -
ako netko zeli dodite na discord, napravio sam channel
-
šta ima tamo imal prijedloga za trade trade svakodnevnih :dragon_face:
-
Krvarite li i vi?
-
Gadno gadno.....ja sam mislio da više neće ići ispod 8. Nekako je sve bilo stabilno i bez ikakvih potresa. Slabo stignem pratiti vijesti, jel ovaj pad "because Bitcoin" ili ima neki fud?
-
šta se dešava opet 20% sve ode dole, pa ne mereš ufatit zaleta kako treba
-
Možda se hvataju bolje startne pozicije :)
-
Weekly EQ, samo se odbijamo gore dole, mjesec dana zeleno, mjesec dana crveno, ali zato kad probijemo to, bit ce epic, bilo gore ili dole.
Strpljen spasen, dok se cekaju bolji dani malo edukacije ne skodi, Ivan on Tech ima popust na smart contract programing kurs, pocinje uskoro, uzeo sam ga, bas me zanima kakva je kvaliteta.
Evo kako EQ izgleda, da ne precrtavam chart samo cu linkat Dan-a koji to estetski ljepo nacrta.
https://www.youtube.com/watch?v=0bfRkSwJX1k -
do vraga ovo ubi živce, pa i padovi više hoćel se ustabilit jedna cijena...mineri novi berači pamuka za mešetare iz NY
-
A jebat ga, netko mora raditi da bi drugi zarađivali :)