Day trading
-
Friško dodan?
-
Da, jutros sam vidio obavijest. Cijena otvaranja je bila 300sat a u jednom trenutku je vrijedio 10k sat...pa vi racunajte 😁
Trenutno je oko 1300 sat.
-
Oh da....standardni pattern za coin release. Narocito ako im je to bila prva major mjenjacnica. Spike, pumpanje, dump, suze, lagano curenje prema dole.
-
kako to ide praćenje preko botova..ima li bot za praćenje, neću da mi program tamo nešta trguje i donosi računarske odluke...ima li nešto samo za praćenej skokova cijena i listanja na mjenice
-
to i nisu botov....to su ti web scrapperi. Programi koji umjesto tebe surfaju netom i upozoravaju te ako naiđu na neku informaciju.
-
Mislim kako forumas exxo zna nesto o tome jer je u tome ako se ne varam i bas ima botu, ako se dobro sjecam, koji najavljuje takve nekve stvari, izlistavanja, p&d seme i sl.
On tije dosta rastrgan bas zbog toga :grinning_face: , ne spava dobro, slabo jede, ako pusi mozd apusi 2 kutije dnevno :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: ...tako da je pitanje hoce li uopce doci na ovaj forum.
Cini mi se da je cesce na forum.hr
Eto, stjepan je to bolje pojasnio :thumbs_up:
-
koma lik, nek pazi na kolesterol :dragon_face:
-
Pa nije valjda zbog scrappera :)
Scrapper omogucava da lakse spavas. -
A ne znam...sam je napisao kako ne moze spavati..ok, ovo za pusenje sam ja dodao :smiling_face_with_open_mouth:
-
a koji web scraper? ima li neki dobar za crypto, ili ovo što nalazim na netu google apps scraper ili neki drugi koristite?
-
Ja ne koristim niti jedan. Jednostavno me ne zanima takav nacin rada. Ja bi si ga sam osobno napravio u pythonu no siguran sam da postoji negdje neki u koji ubacis adrese i kljucne rijeci i koliko cesto zelis da provjerava te kako da ti javi alert.
-
https://medium.freecodecamp.org/how-to-scrape-websites-with-python-and-beautifulsoup-5946935d93fe
jel teško to sam napraviti u Python, laik sam za to, ali volim tako oko informatike sam probavat stvari...kako to ide ako ti neko napravi to, jel ti pošalje neki folder pa gotovo to implementiraš na svom računaru ili šta?
-
Pa u Pythonu napraviš program kao bilo koji drugi. Zavisno od želje korisnika, može se napraviti GUI ili command line program. Može se napraviti windows installer koji će ga normalno instalirati kao bilo koji drugi program itd.
Ustvari da skratim, u Pythonu se kreiraju standardni programi za PC.
-
I sta kazete na krvavo jutro?
-
a sta reci.
šajt. -
a baš sam se ponadao da će skoknuti do desetke.
-
Bome, ne izgleda uopce dobro.
-
shit al day long :D valjda nam se vrati tržište...ode sve 20% dole
-
sta kazu grafovi? di je prvi resistance level?
-
Evo graf koji sam jutros napravio...samo fib leveli...
8200 trebamo drzati...ako ga probijemo sljedeci jaci support je 7500