Day trading
-
šta ima tamo imal prijedloga za trade trade svakodnevnih :dragon_face:
-
Krvarite li i vi?
-
Gadno gadno.....ja sam mislio da više neće ići ispod 8. Nekako je sve bilo stabilno i bez ikakvih potresa. Slabo stignem pratiti vijesti, jel ovaj pad "because Bitcoin" ili ima neki fud?
-
šta se dešava opet 20% sve ode dole, pa ne mereš ufatit zaleta kako treba
-
Možda se hvataju bolje startne pozicije :)
-
Weekly EQ, samo se odbijamo gore dole, mjesec dana zeleno, mjesec dana crveno, ali zato kad probijemo to, bit ce epic, bilo gore ili dole.
Strpljen spasen, dok se cekaju bolji dani malo edukacije ne skodi, Ivan on Tech ima popust na smart contract programing kurs, pocinje uskoro, uzeo sam ga, bas me zanima kakva je kvaliteta.
Evo kako EQ izgleda, da ne precrtavam chart samo cu linkat Dan-a koji to estetski ljepo nacrta.
https://www.youtube.com/watch?v=0bfRkSwJX1k -
do vraga ovo ubi živce, pa i padovi više hoćel se ustabilit jedna cijena...mineri novi berači pamuka za mešetare iz NY
-
A jebat ga, netko mora raditi da bi drugi zarađivali :)
-
Kupuk li neko ili rudari ovaj Expanse, kakva je situacija? Kontam prevrnut miner mjesec dana dok ovaj ETH se malo stabilizuje, nije ga loše ni uzet za HODL možda
-
Jedino što se majna je nicehash :)
-
ja ne vjerujem u taj kupljeni hash, za te pare možeš kupiti opremu i majnati dok ne pregori, a tako svake godine plaćaš fee iznova i iznova
-
K tome, kad kupiš opremu, možeš ju i prodati ako ju kreneš prodavati na vrijeme.
-
@slesh
Nismo svi u New Yorku lol -
bok ljudi, pa zar se nista ne objavljuje vise, zamro portal? di su trejderi?
@JollyRoger ? Nisam dugo procitao da si sta napisao.. Sto se dogadja sa marcet capom? Moze li mi netko od vas upucenih malo pojasniti smijer kojim idemo is to se dogadja.. opet smo pali na 200njak sa market capom.. -
banana je sve pa svi izgubili ineteres. don't worry, krenut ce opet, samo kad...
-
samo kad je ok to me ne brine, mogu cekati ali me brine dali ce uopce.. nije da sam malu svoticu ulozio pa ono.. :) dali ce se vratiti to je ono
-
eh, kad bi znao odgovor na to... ja sam se pomirio da sam ispusio sve ulozeno, sto je prilicno malo u odnosu na neke druge ovdje, al tako mi je lakse, manje se zderem :-(.
moje misljenje je da dugo vremena jos nema neke velike sanse za nove ATH-e. dok god kobajaši ima sta istrest, nebu srece IMO.
problem je sto ce zbog toga sto ce to potrajat propast mnogi ALTovi koji su eksli kvaliteteni, ali zbog dugog razdoblja ne-interesa mase, otic vrit. -
valjda se vrati ovo nam je veliki kapital kriv, gdje ulete tu male ribe se ne hrane više
-
Cim zamre cijena, zamre i aktivnost all over the place. Jedini razlog zašto ljudi počnu pisati jer kad krene neka svađa :)
-
ajmo ljudi hoćel cijena ETH u AVgustu otić nazad do 1400$ :D imal kakvih info po dark webu skeniral to neko