Day trading
-
@katsu
Mislim da cemo ici jos nize, ove male bounceve hvataj na dnu i prodaj brzo, vjeruj mi kad bude obrana znat ces, bit ce JAKO vidljivo. -
Ma dobro nisam mislija na kompletnu obranu, pa sad idemo na 15k, nego ono obranili smo za sada 10k i mogu na miru otic na kavu bez 5 rifresa po minuti :D
A evo koracamo blizu 11k, sta bi smatra krajem ovog ludila? Vracanje u trokut? -
Tako je, najbolje će se vidjet na volumenu. Mora biti ogroman zeleni dildač na dnevnom grafu.
Kao kad je Jamie kupio dip u rujnu, ili Novigratz u studenom (to je ipak bilo manji volumen jer je i korekcija bila manja).
-
@cryptobegin
Trebali bi napravit malu skolu osnovnih pojmova za investitore i sto bi moglo pomoci long term traderima? -
Nešto malo sam već napisao ovdje.
http://www.cryptobegin.com/osnove-tehnicke-analize-kriptovaluta/
Bilo bi super još pokriti divergencije, Stoch i Ichimoku Cloud te Heiken-Ashi candles.
EDIT: Aha sad vidim da misliš baš i na izraze :) Ma meni svi ti izrazi zvuče blesavo na hrvatskom, ali super je ideja da se pojasne engleska imena sa značenjem na hrvatskom.
-
zeleni dildač izraz je ok. Vi što imate više iskustva, rast bitcoina je brži nego altova? Isplati li se prodati sve altove kako bi uvatio taj brži rast bitcoina, i onda kasnije ponovo kupio te altove. Ako me kužite?
-
@cryptobegin
Nisam ni vidio taj site :man_facepalming:
https://www.youtube.com/watch?v=dBPDxpA44aoNista ljudi upalite trade view, ucrtajte Moving average 150 i moving average 200, ako se odbijemo od 150 odlicno, to ja ciljam, ako padnemo dole, oprez i opet pokusaj na 200.
-
@cryptobegin je rekao u Day trading:
Nešto malo sam već napisao ovdje.
http://www.cryptobegin.com/osnove-tehnicke-analize-kriptovaluta/
Bilo bi super još pokriti divergencije, Stoch i Ichimoku Cloud te Heiken-Ashi candles.
EDIT: Aha sad vidim da misliš baš i na izraze :) Ma meni svi ti izrazi zvuče blesavo na hrvatskom, ali super je ideja da se pojasne engleska imena sa značenjem na hrvatskom.
Svaka čast. Nisam ni ja odmah ubra
-
-
@cryptobegin
A ta statistika je samo snap shot, da slikas na bounceu bit ce pozitivan omjer da slikas na dumpu bit ce negativan? -
@jollyroger nemam pojma kako lik vuče tu statistiku. par ljudi je pitalo, ali nije odgovorio.
-
Evo ga u točno 15.29 h na $9.977,19....
-
Napeto je ko u brijačnici a nigdi nikoga :o:
-
Svi napeto prate situaciju. Ide dole, kolko dole, gdje ce stati, grafovi su na ekranima, nema mjesta za forume, prate se crtice, gore, dolje, znoj, živci....a ja testiram lightning network :D
-
Ja sam išao radit provjeru portfelja što pišem u Blockfoliu s pravim stanjem na ledgeru,mjenjačnicama i walletu i ispalo je da imam 10% više btc-a nego sam to mislio. Odjednom više nisam u minusu u odnosu na jučer. Samo tako :)
-
k tome još sam danas pronašao 2 walleta sa kojih nisam claimo bcc i btg 😀
-
Uz sve ovo crvenilo skužim danas da još uvjek imam 5.5 puta više od početnog uloga (fiata). Ako gledam u btc isto nije loše.
-
Ma, sve ovo nema veze sa logikom. Unatoč svemu pratio sam taj ozlogašeni BitConnect. Kada je pao na 0.00050100 primjetim na Binanceu da ide u zeleno a sve ostalo se crveni. Pogledam graf i (ponavljam) sa 331$ pao na 6$. Reko neću propast ako ispušim 60$. I tako kupim ja 10 komada. Evo ga sada na 21 $. E sada se mislim prodati ili ne...
-
...prodao...
-
Evo kako je ovaj bounce izgledao