TRON (TRX)
-
Cek...nemaju whitepaper na engleskom? Kakve su to bedastoće? Radiš na internacionalnoj mreži (jer je svaka p2p mreža takva) i onda ti to nije primarni jezik, ili barem sekundarni na kojem ne pišeš paralelno?
-
@stjepan ma ima, ali su samo napravili copy paste iz drugih radova, ali budu to sredili sad kad se usele u nove urede u San Francisco. Ne brini :)
I to su kopirali dio iz IPFS-a kojeg si i spominjao :)
-
Pa ja ću se samoranit! Majke mi mile!
-
https://www.youtube.com/watch?v=P38j3sY-q40
Posto sam otvorio tu temu , evo malo novosti. plus nesto sam i ulozio dugorocno u trx. Mozete ga nazvati scam coin, ali isto tako 95% svih coina nema use case, a trx mozda i uspije, ugl, mislim da se da zaraditi na tim coinovima.
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=mZ4nJsgUxIQ
Malo vijesti o tronu u programerskom svijetu, pa eto neka nama objasni netko ako se razumije malo o cemu se tu radi.
-
Pokušao trgovati sa 2000 kom na Binancu i ne ide..da li imaju neku ograničenu svotu do koje ne dozvoljavaju trgovanje?
-
imaju minimalni order od 0.002 BTC za trgovanje.
2000 TRX je dosta preko toga pa to nije razglog zašto trade nije prošao.
da li je možda nešto od te količine ostalo u open orders?
kad klikneš na sell (ili buy) na kratko će se prikazati crvena poruka s objašnjenjem greške ako trade ne prođe. probaj je pročitat.
-
@cryptobegin dobro si procijenio bilo je to što si naveo
-
Smatram da ako je netko otvorio temu o necemu najmanje sta se moze je i pisati neke novosti o toj temi pa stoga:
-TRX je nedavno dodan na bitfinex usd/trx
-najavljuje se jos platformi u skoroj buducnosti
-dodan je na DDEX platformi nekakva simbioza trading platforme i digital media
-za Q1 znaci prva tri mjeseca 2018 najavio je JustinSun taj CoinBurn koji svi ocekuju
-jos nista od objave partnershipa sa nekom space company iako postoje glasine da je to neka nama ne tako poznata ili uopce poznata kompanija
-raste mu broj developera i investitora koji se pridruzuju projektu- JustinSun je vjerojatno jos uvijek jedini CEO nekog crypa di mu cijena pada kad nesto tweta najavljujuci buduce anouncmente koji se ili ne dogode ili su razocaravajuci time frustrirajuci followere
jos uvijek sam hodler koji je kupio na 16centa (vrsni za..b ali nije jedini) pa vidjet cemo za par mjeseci kamo to vodi, ako nebude uspjeha nekog kad bull market krene
-
21.3.2018
- Testnet Launch
On February 11, Lucien Chen, TRON's CTO, stated on a livestream that TRON's testnet would be launche on march 21 2018. (minute 5:12)
31.3. 2018
- Coin Burn
"The coinburn is confirmed" - First Beta Launch
TRON will launch first beta version (Exodus)
on Mar 31, 2018.
TRON officially announced the latest progress of the project development, showing that the main network functions were all set and it will be launched on March 31. This should be the second important upgrade after the open source on December 29, 2017.
1.7.2018
- Mainnet
Tron mainnet
- Testnet Launch
-
1.5. Mainnet ! Kao sto ste vidjeli poceo je rast, lagani uvod za mainnet, mislim da je odlicno vrijeme za ulet (iako ja hodlma jos i od prije pada zimus) kroz mjesec dana uvjeren sam da bi mogli na old NH tamo na 20tak centi !
-
Samo mali isparavak...31.5. je mainet launch.
Da, moglo bi biti lijepe zarade na Tronu.
-
TRX airdrop
-
na Bittrex pada nešta , al čuvat ću ga do iza 31.05. neko je reko da tad nešta se implementira oko TRX trebao bi skočiti
-
Na Binance ne pada.
Mozda na bittrexu samo trenutno pada jer je btc krenuo prema gore.Inace 31.5. je mainnet launch tako da trebao skociti.
-
Uzima li se TRON, kako idu najave trebao bi baš da skoči podobro, idu obavijesti i da će biti deposit/withdraw zabranjen na berzama do 25 juna jer prevrće se iz ERC20 tokena u nešto drugo
-
jel treba nesto napravit snjime, negdje nesto registrirat kao sto je bilo sa EOS-om ili ga se moze ostavit na binance dok traje taj switch?
-
ne treba ništa za berze, ali ako je u walletima treba ga poslat na berzu, ja ga moram večeras iz Exodusa poslat na Bittrex i nek stoji tamo...
$0.30 - $0.50 by June 2018 and heading towards $1 - $3 by end of year 2018 najčešće prognoze sa neta, realističnije, ima i dosta ludih 15 dollara itd
-
najave za rast cijene na netu su jako dobre za TRX, trebalo bi ga uzeti za HODLE...kad bi jedna od tih ludih predikcija se ostvarila na ovom coinu bi se obogatit moglo :dragon_face: